Şimdi Ara

dövüş oyunu ne tavsiye edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi dövüş oyunu almak istiyorum arkadaşlarla oynamak için. Ama hangisini alsam bilmiyorum dead or alive 4 bide dead or alive extreme 2 var. Bunlar nasl oyunlar? aralarındaki farklar ne? wwe smackdown 2007yi istemiyorum baştan. Çünkü ps2de oynamıştım çok saçma oyun. 6 dakka filan sürüyor bi round. Adama 37138 kez vuruyosun yinede bayılmıyo bile. Daha güzel mortal combat, street fighter tarzı dövüş oyunları istiyorum.

• smackdown amerikan güreşinin birebir kopyası ve mükemmel bir oyun ama amerikan güreşini sevmiosan beğenmemen normaldir..360 için tekken gibi bi oyun malesef daha yok ama virtua fighter çıkacak onu beklemeni tavsiye ederim..360 için soruyodun değil mi bu arada
  • ewt 360 için soruyorm tabikide

ama bi tane olsa hoş olur dead or alive filan nasl birileri anlatsın.
    bu arada virtual fight ne zaman çıkcak?
  • def jam icon var alternatif olarak ayrıca xbox arcade' den street fighter II ve mortal kombat 3 gibi oyunları ücret karşılığı indirip online oynayabilirsin...........onun dışında şu anda çok fazla seçeneğin yok dead or alive extreme 2 ise dövüş oyunu değil ...en iyi ve yegane seçenek yinede dead or alive 4 gibi gözüküyor...
  • dead or alive gayet güzel bir oyun.grafikler falan zaten nextgen e yakışır şekilde.her türlü dövüş stili mevcut.ninja gaiden dan ryu da seçilebilien bir karakter.online olarak da oynamak güzel.fakat ps2 den tekken serisinden aldığım zevki doa dan alamadım.fakat dead or alive extreme 2 için çok kötü olduğunu duydum.virtua 5 sonbahara doğru çıkacağını duydum.
    bu arada def jam i unutmuştum gerçekten çok iyi..müzikleri yeter zaten
  • Fignt Night Round 3 tavsiye ederim. Gerçekten Next Gen olduğunu belli eden bir oyun.
  • Fight Night Round 3 boks oyunu ama çok başarılı ama ne onda ne de Def Jam'de Tekken, Street Fighter veya Mortal Kombat gibi ekşın yok.

Ama her iki oyun da bomba bence, ikisi de olmazsa olmazlardan hatta bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dead or Alive 4'ü al, bayıldım ben. Hem Ninja Gaiden ve Master Chief bile dövüşçüler arasında var
    Amerikan güreşi seversen Smackdown 2007 güzel.
    Boks olarak FNR3 güzel.
    yakında Virtua Fighter 5 çıkıyor onu da alabilirsin.

Def Jam'i oynamayı çözersen o da iyi dövüş oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Mayıs 2007; 23:15:45 >
  • samurai wairors diye bır oyucn ekıyorum bakalım nasıl cıkıcak bedne tam bır dovus manyagıyım

sm 2007 ye kotu dıyen bır ınsan oglu gordum saatlerce ayrılmadan oynayabılıyorum hele hatunları kapıştırmak cok zevklı
  • Tek alıp oynayacağın oyun Dead or Alive dır ,başkasına bakmaGeçen arkadaşta oynadım gerçekten tambir nextgen oyun olmuş al ve oyna sadece bunu derim
  • ok saolun. ozaman dead or alive 4 alırım muhtemelen
  • Samurai warriors 2'yi diyorsan onun tarzı farklı engin kardeş, onda savaş aanında takılıyorsun orduların önündeki Cüneyt Arkın modeli :)
  • hong hadı ya nasıl az bılgı versene ındırıyoruz ama savas dıye ındırıyoruz
  • Engin bahsettiğin oyun dövüş oyunu değil,arkadaş doğru söylüyor actıon yüklü cüneyt arkın versiyonu bir samuray savaşçısını oynuyorsun
  • 99 nights oyununa benziyor... orakla tarlada buğday biçmeye benziyor oynanış olarak....yalnız buğday yerine adam biçiyorsun....
  • tavsıye edermısınız pekı zevklı mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: masterchief33

99 nights oyununa benziyor... orakla tarlada buğday biçmeye benziyor oynanış olarak....yalnız buğday yerine adam biçiyorsun....
  • çeşitli kombolar hareketlri yapmak zevkli oluyor ama sürekli adam öldürüp duruyorsun bir süre sonra sıkıcı gelebilir , oyun monotonlaşabilir ....
  • FNR3 ve Doa4 ikisinide almani tavsiye ederim

Bu arada doa extreme2 dovus oyunu degil, doa hatunlariyla tatil yapiyorsun bi yanlislik olmasin
  • şu ana kadar çıkan dövüş oyunları arasında dead or alive4 en sevdiğim oyun oldu, öneririm..
  • Ninety Nine Nights bir fiyasko,
    Dead Or Alive 4 ise oldukça kaliteli ve eğlenceli bir oyun, 60FPS.
    Bakalım, 2008 başlarında da DOA5 çıkabilir sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.