Şimdi Ara

dövüş oyunu ne tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Ninety Nine Nights bir fiyasko,
    Dead Or Alive 4 ise oldukça kaliteli ve eğlenceli bir oyun, 60FPS.
    Bakalım, 2008 başlarında da DOA5 çıkabilir sanırım.

2008 başında çıkması için şu anda oyun ile ilgili bilgiler ve ss lar olması lazımdı,yani 2008 başı DOA 5 hayal bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

hong hadı ya nasıl az bılgı versene ındırıyoruz ama savas dıye ındırıyoruz

gamerr'ın da bahsettiği gibi bir oyun aslında. 99 nights da samurai warriors da direk olarak dynasty warriors'dan çakma :)

Ben her ikisini de Dynasty'ye benziyor diye indirdim ama samurai'yi sadece ilk taktığımda biraz oynadım. Musou mod diye bir kavramı var, onda haritada çok ufaktan strateji yaparakda ilerleyip savaş alanına girmeden önce de taktik falan belirleyip savaşa dalıyorsun... Ama oynanabilirlik de bence 99 ve Dynasty'den daha düşük.

Sıralama yaparsak 99 nights'dan dahi kötü bence ama hazır indiriyorsun, bulunsun, ban sisi kalkana kadar belki takılabilirsin ama oyun bence dövüşten çok uzak ve masterchief33'in dediği gibi kolay monotonlaşabilir...

• teşekkürler
  • wii ye mortal combat çıkıcak. Onu bekliyorum. Gerçekten wiimote la çok süper oynanıyor gibi gözüküyor. Wiimote la oynamak gerçekten çok zevkli. ne ps3 nede xbox360 bu zevke sahip. Eğer arkadaşlarla sık sık oyun oynuyorsanız. Yada alternatif bişiler arıyorsanız kesinlikle wii
  • Rumble Roses XX var buda dövüş oyunu olması lazım ben indirdim ama yazamadım boş media olmadığı için deneyenler varsa görüşlerini yazabilirler mi
  • Bence hazır yaz da gelmişken deve güreşini dene derim
  • HA HA HAH deve güreşiGRAFİ 2000'de vardı üst üste çıkmış iki bıyıklı mayolu abi.Ettikleri kelam şu:Biz kışları mağarada takılıyoz işte yaz gelince de piyasaya çıkıyoz:d(çok daha detaylı ve çok daha komikti)
    DEAD OR ALİVE 4 plastik gibi grafiklere sahip(bence)oynanış dersen bayağı geldi(yine bence)Ama başka da oyun yok ki alıcak.Sadece FİGHT NİGHT ROUND 3 var oda tüm oyunları tokatlar.(bence)
    Bu arada FİDGHT NİGHT ROUND 4 diye bir oyun çıkacakmı beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 24 Mayıs 2007; 10:57:53 >
  • Dead or Alive'ın karakterleri Anime gibi ama yine çok kaliteli görünüyo.
    Mekanları çok detaylı. Özellikle orman bölümü aynı CrySis gibi
  • Kesinlikle Rumble roses XX var bende Oyun çok rezil ama kızlar için alınır mini mayolar falan süper yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Kesinlikle Rumble roses XX var bende Oyun çok rezil ama kızlar için alınır mini mayolar falan süper yani

Eğer ordaki hatunlar hoşuna gittiyse bide Dead or Alive Xtreme 2 bunu dene
  • Onu sorma oynamaktan ter dökmekten ohooo Baya ................Olduk yani

• Birde HALO dayıyı koymamışlarmı yarıldım gülmekten.Arkadaşta oynadım DOA4'ü ilk HALO'yu gördüm aldım, orman bölümünü seçtik.İLKER dediğin kadar var hakkaten sonra ne mi oldu tam yeniyodum ki....Arkadan bir ceetah(çita) girdi banamalum orman ama dinazor bile var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.