Şimdi Ara

Bana Tavsiyeniz Ne Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sizden bir konuda yardım almak istiyorum buna çok ihtiyacım var çünkü çok kararsız kaldım.
    Masaüstü kullanıcısıyım ve türk telekom limitli adsl+kont origo kablolu modem kullanıyorum 1 . 5 senedir.Modemimden çok memnunum.Fakat şu günlerde kendime bir dizüstü alacağım.Ve onu da kablosuz olarak kullanmak istiyorm.Bu konuda bi çıkmaza giriyorum çünkü seçebileceğim bir kaç seçenek var ve ben bunlardan en düşük maliyetlisini seçmek zorundayım.

1-Zaten memnun olmadığım türk telekom adsl i iptal ettirip Smile Adsl veya Superonline Adsl e geçmek.Böylelikle 3 ay boyunca türk telekomda olduğu gibi 30 yerine 25 ytlye 4 gb sınırlı adsl +kablosuz modem sahibi olmak.Bunu seçersem sadece 30 ytl aktivasyon ücreti ödemem gerekiyor iki firmayada.

2-İkinci seçenek ise Türk telekom adsl e devam etmek kablosuz bir modem almak.Bu ise baya tuzlu oluyor.

Şunu da belirtmek isterim bir apartman dairesinde oturuyorum öyle 2-3 katlı bir binada kullanmayacağım ev içersinde en en fazla karşı komşu arkadaşım onda çeksin yeter.

3- Son olarak soracağım soru ise diyelimki 1.seçeneği seçtim ve smile adsl 'e kayıt oldum.verecekleri kablosuz modem ile ben hem dizüstümden hem masaüstümden internete baglanabilecek miyim? Yoksa tek çıkışlı dandik bir modem mi verecekler.Ne denli verim alacağıım o modemden...

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve şimdiden vereceğiniz cevap için çok teşekkür ederim

İyi günler

• adsl konusu neden bu denli ölü o kadar kişi bakmış ama kimse cevap yazmıyor...
  • telekoma devam öyle bi niyetin varsa yeni bir wireless modem alman daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 30 Ağustos 2007; 2:15:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.