Şimdi Ara

Bana testosteron hormonu lazım ACIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eczaneden alabileceğin sustanon var. Ancak 4 esterli bi ilaç. Yan etkisi fazla olabilir. Bulabilirsen testosterone enanthate alabilirsin. Tek esterli bu. Dalgalanma fazla olmaz.
  • jogavikol kullanıcısına yanıt
    :D hmm iyiymiş yan komşunuzla bir şeyler olursa konu aç nasıl ikna ettiğini anlat bişey deniyeceğim :D
  • ciddiysen yardımcı olabilirim

edit: Vücut geliştirme haricinde cinsel isteği arttırma vs. için kullanmayı düşünüyorsan tam tersi etkiyle karşılaşırsın.Dışarıdan takviye alınca vücut testosteron üretmeyi keser ve dışarıdan çok miktarda testo vücuda girdiği için vücut bunu dengelemek amacıyla östrojen salgısını arttırır.Bilinçsizce testo kullanımının jinekomastiye kadar yolu var haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ''Battery -- 15 Ağustos 2015; 22:53:24 >
  • Kur yaptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

:D hmm iyiymiş yan komşunuzla bir şeyler olursa konu aç nasıl ikna ettiğini anlat bişey deniyeceğim :D

nıhahah ;D once vakıt gecırıcem sohbet muhabbet falan sonra hoslandıgı erkek tıplerını ogrenıcem onlar gıbı olucam kadını etkılıcem zaten ayrı gıbıler esı gelmıs ama bır kere konustuklarını gormedım, bugun benımle daha cok konustu, sonra guzel bır ortam yaratıcam yalnız kalabılecegımız sonra eheh ;Ddd;DD;D

• amerikada topuktan iğne vuruyorlar.türkiyede yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jogavikol

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

Yumuşakça olduğunu düşünüyorsan fazla bekletmeden tedavi al uzaktan yapılabilecek bir müdahale yok

Ayrıca vücut geliştirmek için testosteron takviyesi almak nasıl bir kafadır nasıl bir beyindir ben anlam veremedim

Hayır tabıkı yumusak degıl gayet ıyı ama neden daha ıyı olmasın kı ? ;D o yuzden testosteron hormonu takvıyesı yapmak ıstıyom nıhaha ;D;dD

Sen olayı çok yanlış anladın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

7gün mast yap %150olur ama vücut bunu atmak için sivilce çıkarır

Bende diyorum ben niye 204 oldum la bu yaşta yaş 15

• Butun bılgılendırıcı mesajlar ıcın tesekkurler gencler, sunu farkettım kı testosteron hormonu erkegın ozguvenını olusturuyor. Haksız mıyım ??? Zaten suan ozguven vs tavan, daha cok olması ıcın vucudumu uyarmam gerekıyor yada ek hormon takvıyesı yaptırıcam.

• Testestoron hormonunu kendi basina gore alman cok yanlis.Doktora gidiyosun.Dahiliye bolumune testestorunum eksik dersen o senden kan tesri ister eger testosteron dusukse.İlac tedavisine basvurur.

1. Hap ( Haplar karacigere zarar veriyo )
    2.jel ve etiketler (ne kadar yararli bilmem)
    3.İgne tedavisi ( Bacak kaslari arasina enjekte ediyolar ama 1 kapsulmu 250 tl idi yoksa 4 tanesimi neydi zaten tedavi 3-4 ay surecek )

Sikayetin ney senin tam olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jogavikol

Butun bılgılendırıcı mesajlar ıcın tesekkurler gencler, sunu farkettım kı testosteron hormonu erkegın ozguvenını olusturuyor. Haksız mıyım ??? Zaten suan ozguven vs tavan, daha cok olması ıcın vucudumu uyarmam gerekıyor yada ek hormon takvıyesı yaptırıcam.

Yaş kaç?
  • gençler banada östrojen lazım saç dökülmesini engellemek için istiyorum nerden bulabilirim

Not : ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebegumecim1

Testestoron hormonunu kendi basina gore alman cok yanlis.Doktora gidiyosun.Dahiliye bolumune testestorunum eksik dersen o senden kan tesri ister eger testosteron dusukse.İlac tedavisine basvurur.

1. Hap ( Haplar karacigere zarar veriyo )
    2.jel ve etiketler (ne kadar yararli bilmem)
    3.İgne tedavisi ( Bacak kaslari arasina enjekte ediyolar ama 1 kapsulmu 250 tl idi yoksa 4 tanesimi neydi zaten tedavi 3-4 ay surecek )

Sikayetin ney senin tam olarak

sıkayetım yok, zevk tamamıyle zevkı yane

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    gülme krizine girdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.