Şimdi Ara

Bana testosteron hormonu lazım ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yokmudur boyle ılac falan o hormondan bıraz daha lazım bana sormayın ne yapıcaksınız dıye lazım ıste

• 7gün mast yap %150olur ama vücut bunu atmak için sivilce çıkarır

Edit 31ci ergenlerimiz eksilemiş noldu la kabullenemedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan Türkoğlu -- 16 Ağustos 2015; 0:36:05 >
  • Dışardan bi adamdan rica et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

7gün mast yap %150olur ama vücut bunu atmak için sivilce çıkarır

Nasıl beynı sakınlestırmek ıcın depresan ılacları varsa ozguven cınsel guc gelıstırmek kas artısının olması ıcınde ılac yok mudur ? Bıldıgım kadarıyla bunları saglayan testosteron hormonu ??
  • Kuş öldü beybi
  • quote:

Mastürbasyonun sivilce çıkarmadığı gibi testosteron arttırıcı bir etkisi yoktur, hiçbir yerde böyle bir bilimsel makale bulamazsın.Genelde lise ve ilkokulda bu işe yeni başlayanların kendi aralarında anlattığı gaflardır bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA4ABDB6D -- 15 Ağustos 2015; 19:12:48 >
  • Yazık yazık kür cu genclik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DörtiSançez

quote:

Mastürbasyonun sivilce çıkarmadığı gibi testesronu arttırıcı bir etkisi yoktur, hiçbir yerde böyle bir bilimsel makale bulamazsın.Genelde lise ve ilkokulda bu işe yeni başlayanların kendi aralarında anlattığı gaflardır bunlar.

Dün konuda arkadaş linki attı bulursan konuyu okursun
  • quote:

quote:

quote:

Mastürbasyonun sivilce çıkarmadığı gibi testesronu arttırıcı bir etkisi yoktur, hiçbir yerde böyle bir bilimsel makale bulamazsın.Genelde lise ve ilkokulda bu işe yeni başlayanların kendi aralarında anlattığı gaflardır bunlar.

En kolayından googledan arttırır mı arttırmaz mı yazıp sağlam kaynaklardan bakıver, yüzyılın hikayeleri bunlar.

• Yumuşakça olduğunu düşünüyorsan fazla bekletmeden tedavi al uzaktan yapılabilecek bir müdahale yok

Ayrıca vücut geliştirmek için testosteron takviyesi almak nasıl bir kafadır nasıl bir beyindir ben anlam veremedim
  • em onu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

En kolayından googledan arttırır mı arttırmaz mı yazıp sağlam kaynaklardan bakıver, yüzyılın hikayeleri bunlar.

Linki bulabilirsem atarım uzman birisi anlatıyordu liseli ergen değil

• Bu arada yukarıda bir tartışma olmuş testosteronun aknelere az da olsa etkisi vardır mastürbasyonun etkisi ile ilgili bir çalışma yok lakin etkisi olmadığı da kanıtlanmış değil

Buna göre mastürbasyon yapmak akne yapmaz lakin hormonlardan dolayı mastürbasyona meyilli kişilerde akne çıkma potansiyeli daha yüksek diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 15 Ağustos 2015; 19:12:32 >
  • Vücud geliştiricem diye testesteron alırsan ölürsün.Her hormonun kanda olması gereken belli bir miktarı vardır.Ayrıca kas gelişimini saglayan hormonda testesteron degil
  • Fillerin azdıklarında kafalarında akıyor
    Git onları yala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvot

Vücud geliştiricem diye testesteron alırsan ölürsün.Her hormonun kanda olması gereken belli bir miktarı vardır.Ayrıca kas gelişimini saglayan hormonda testesteron degil
    aramızda senin için toplayalım
  • 10 lira ver kargo senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

Yumuşakça olduğunu düşünüyorsan fazla bekletmeden tedavi al uzaktan yapılabilecek bir müdahale yok

Ayrıca vücut geliştirmek için testosteron takviyesi almak nasıl bir kafadır nasıl bir beyindir ben anlam veremedim

Hayır tabıkı yumusak degıl gayet ıyı ama neden daha ıyı olmasın kı ? ;D o yuzden testosteron hormonu takvıyesı yapmak ıstıyom nıhaha ;D;dD
  • Yan komşu için mi ? olum yapma lan yazık kocasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

Yan komşu için mi ? olum yapma lan yazık kocasına

Sen mukemmel bır ınsansın bılıyormusun ;D bu arada edıt: yan komsuyla yuz yuze konustum cok eglencelı bır ınsan bırazcık ozguven gelse mukemmel olcak ahaha yanı aynı sekılde ılerletsem bıseyler olabılır :D edıt 2: yazlıktayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.