Şimdi Ara

Bana VIP'lik alacak varmı ? (paralı tabi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim paypalım yok bu yüzden vip olamıyorum. Birisi bana vip alırsa vip'lik karakterime geldiği gün gidip bankadan hesabına para yollayacağım. Referansım var.

• Paypal şart değil postahaneden yapabilirsin
  • Hocam başka ödeme şeçeneği göremedim ? Gamesultandanmı alayım
  • Evet gamesultandan kolaylıkla alabilirsin vip. önce gamesultana üye ol iş bankası atm üzerinden (ek ücret almayan 2-3 bankadan biri) parayı yatır sonra gamesultana girerek gcash ödemesini bildir kod verecekler sana o kodu oyundaki vip satın al sayfasındaki bölüme yaz vip ol
    Popmundo türkçe genel forumda gcash ile vip olma diye bir başlık var orda detaylı anlatımlar var
  • Aslında gamesultan almak istemiyordum 1 lira fazla alıyor diye(parasında değilim) ama mecbur öyle yapıcaz. Peki şimdi game sultan 17,50 liraya satıyor 3 aylık ben bunu atmden nasıl ödicem ? Direk 20 liramı vericem
  • iş bankası üzerinden 20 lira yatırıyorsun 23.6 gcash veriyorlar. vip aldığında vip değerinin %10 u kadarda gcash bonus veriyorlar bi sonraki alışverişinde indirim yapabiliyosun bonusla. aynı hesaba geliyor kartla
  • Anladım sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşın altındaysan iş bankasından ödeme yapamıyorsun çünkü tc kimlik no istiyor.
    Ama ptt'den alırsan sorun olmuyor sadece ismini veriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamesultandan al.

Hesap numarasını yaz ve +18 kimlik numarası.Yapı Kredi ATM ye git yatır paranı.Ücret falan almıyorlar.Verdikleri makbuzu al.Eve gel üyelik aç para yatırdım bildirimi yap hesabına eklerler.Popmundo 3 ay VIP al.Sana kod gelecek.O kodu bana vereceksin.Şaka şaka dükkandan vip satın al aşapıdan yapıştır ok a bas.Oyun çık gir tamam.
  • Acaba annemin kimlik numarasını yazsammı ? Bir sorun çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Acaba annemin kimlik numarasını yazsammı ? Bir sorun çıkarmı ?

Hayır sorun olmaz, anneninde haberi olmaz.
    Bildiğim kadarıyla sadece 18 yaşın üstünde olup olmadığını anlamak için yazıyorsun kimlik numaranı.
  • Tamamdır o zaman kolaymış.
  • En rahatı postahaneden oradan yap
  • quote:

Öncelikle, Game Sultan'a üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra,
    G - Cash yükle yazısına tıklıyorsunuz. ''Mobil yükleme'' seçeneğini seçtikten sonra;

5 G-Cash
    10 G-Cash
    Önünüze miktarlar çıkıyor.

5 cash, 5 tl yüklüyor. Ve hattınızdan; 8,50 tl alıyor.
    10 cash, 10 tl yüklüyor. Ve hattınızdan; 16,50 tl alıyor.

Daha sonra, hangi ödeme miktarını yapmak istiyorsanız;
    cep telefonunuzdan, almak istediğiniz g - cash miktarının kodunu cep telefonundan SMS’le "7979"'a gönderiyorsunuz. Burda da belirtilmiş; buyrun.

Sms ile gönderdikten sonra, size onay mesajı ve Gpin kodu geliyor. O Gpin kodunu; buraya yani; G - Cash yükle, Gpin şifresi bölümüne girip onaylıyorsunuz.

Daha sonra, ''hızlı satın al'' bölümünden; Vıp veya Kredi bölümünü işaretleyip, sipariş ediyorsunuz. Onayla dedikten sonra, eğer karşınıza Vergi vs yazıları çıkarsa, xxx yazıp kafanızdan sayılar girip onaylayabilirsiniz.

İşlemler bu kadar. Daha sonra, Ürün alımlarına tıklayıp; detay yazısına tıkladıktan sonra epin şifresini alıp. Oyuna gelip, aktive ediyorsunuz.

Vıp alımı için; 10 G-Cash x 2 tane.
    Kredi Alımı için; 5 G-Cash x1 10 G-Cash x2 tane.

Olarak almanız gerekmekte. Umarım anlatabilmişimdir. Takıldığınız yer olursa, burdan veya pm'den sorabilirsiniz.

oyun forumundan alıntı, bence bu bile iyi :)

• Bence postahane daha iyi.

Normalde Popmundo - VIP 3 AY , 20,73tl ve 20,73 gcash
    Mobil ödeme ile 20,73 gcash alırsan 39,33 TL ye geliyor. 20tl kazık ne demek usta ?
  • Elbette kazık ama ona bakarsanızda paypal daha da ucuz :) Mobil ödemeyi kolaylık açısından yazdım :)
  • Haklısınız. En kolayı ve fiyat olarakta en orta biçimlisi postahane. Bir daha ki ay alacağım kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

18 yaşın altındaysan iş bankasından ödeme yapamıyorsun çünkü tc kimlik no istiyor.

İdaya girme tc kimllik no alıyor ama hiç bir şey olmuyor iş bankasından 18 yaş altında olsan bile rahatlıkla alabilirsin için rahat olsun kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

18 yaşın altındaysan iş bankasından ödeme yapamıyorsun çünkü tc kimlik no istiyor.

Postahanede de Tc Kimlik No yazıyorsun Ama PTT elemanları benim çok sinirimi bozuyorlar. Ne bu oyun mu diyorlar. Sana ne kardeşim diyesim geliyor ama adabımı takınıyorum. Gerçi son 1 yıldır PTT kullanmıyorum ya kredi kartı ya da garanti bankamatik

Benim sana tavsiyem bankamatiktir. Herhangi bir banka. Ben garantiyi kullandım hiç bir sorun yaşamadım

Utanıp, çekinip mobilden alayım diye bir şey deme sakın

• gamesultan alıyorum ben ya , iş bankasına yatırıyorum parayı annemin kimlikle. Rahat oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.