Şimdi Ara

Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu aralar ping 90-95 arası sabit normalde 70-80 arası değişiyordu. Oyunlar ise ip alalım da kazanalım kaybedelim farketmez havasında geçiyor. Dün 2 karşılaşmada bot lane yüzünden çok sinirlendim. Asıl hesaba günlük win alıp, Smurf hesap ile Ana şampiyon oynamaya çalışacağım.

West Geçemem için 3 sebep için

1. RP'ler TL ile satılmış olması.
    2. %50 indirim oranı tr de fazla olması
    3. Flamerı bol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osensei

1. Türk lirası ile içerik satın almalarda kolaylık
    2. Özel hafta sonu indirimleri ve ekstra event'lar.
    3. Lokal turnuva/festivallere katıldığında TR server'ına özel ödülleri alabilmek.

3 sebep saydım, West'tekiler içiniz rahat olsun

+ server'ı çok patates. Lcs gibi world cup gibi bir turnuva olduğunda hiç bakılmıyor. Artık serverların bir kısmını yayına mı harcıyorlarsa server çekilmez hale gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozdy

Fair enough

I know bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte chat daha sınırlı ,lig çıkmak daha zor ,rp pahalı
  • Ödülleri alıp geç ama arkadaşın yoksa başlarda tryi acayip özlersin.millet konuşmayı bırak muhatap dahi olmuyor genelde.ama oyun daha kaliteli evet.

• westte oyunuyorum bir keresinde oyunda tam 8 türk vardı. 2 tanede italyan pre girmişlerdi. karşı takımdaki türkler adamların yerini yazıyodu bizde kesiyoduk baron önünde dans ediyoduk felan.
  • kanser olmak istiyorsan geçmeyebilirsin
    sinir bozukluklarıyla karşılaşmak istiyorsan kal
    dengesiz matchmaking ve ortalama oyuncu kötü olması hoşuna gidiyorsa niye geçesin ki weste
  • Chat ekranını gizlemeseydin yardımcı olacaktım ama gizlemişsin. West'te sana troll ve feeder yok diyemem ama büyük oranda az TR sunucusundan. Al bak bu en basitinden normal oyundan örnek. Tr sunucusunda bir kez şöyle oyun tadamadım ben. Eğer West'te dereceliye çok gireceksen ilk maçların TR sunucusuyla eşdeğer kalitede olduğunu söyleyebilirim en kısa zamanda bir duo bulursan çok daha zevkli oyunlar dönüyor hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 3 Kasım 2014; 12:15:01 >
  • Ben weste geçicem korkun benden xd
  • Bende sezon bitince na serverına geçicem westte türk dolmaya başladı. 13 win streakımı türk bi oyuncu afk kalarak bozmuştu

• Tr de diamond olamayip bronz silver gold ve plat5-4-3 arkadaslarimizin serveri kötülemeye hakki yoktur.

• kuzenimin arkadasi da otomatik gecislerin kurbani ol. weste gecmek istedi. gecirmediler. onun yerine 30 yada 60 tam hatirlamiyom gunluk. ip boost verdiler.

• quote:

Öncelikle söyliyeyim forumu bayadır takip ediyorum ama sırf bu konu yüzünden hesap açtım. Daha önce westte oynuyodum fakat nedense trye geçmeye karar verdim.

Westte oynayan arkadaşlardan sunucu hakkında bilgi istiyorum. Hala lag ve delay sorunları var mı ? Memnun musunuz sunucudan ? Bana weste geçmemek için 3 sebeb verebilecek biri var mı ?

QQ part

Bunlarıda neden geçmek istediğimi anlatsın diye koyuyorum buraya ;

Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.  Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.  Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.

Merak edenler için söyliyeyim yaklaşık 170e yakın resim var ve bunları geçen ay arşivlemeye karar verdim.

1-Fransızlar
    2-İspanyollar
    3-Slavlar

NA en iyisi

• Westte Troll / Feeder / Oyunu bilmeyen gelme ihtimali TR'den fazla,Diamond1'e kadar pek bir seviye farkı yok TR D1 ile EU , NA D1 arasında dağlar kadar fark var.
    2 sunucuda da hesabın olursa problemi çözmüş olursun.Einstein kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Bende sezon bitince na serverına geçicem westte türk dolmaya başladı. 13 win streakımı türk bi oyuncu afk kalarak bozmuştu

Aynısı başıma north americada'da geldi
  • 50. Dkda afk kaldı vayneyi göremedi adamlar bastırdılar birden bitirdiler hala unutamıyorum

• Rp daha ucuz TR sunucusunda. Ben bu yüzden buradaydım. Oyuna ilk başladığım zamanlar chat ekranında ki muhabbetler vs şeyler yüzünden West sunucusuna geçmeyi düşünüyordum. Ama orada da oynadım. Evet chat ekranında daha az hareket var. Ama oyun kalitesi çoğunlukla aynı. Platin 1 liginden sonra kalite artıyor oralarda. Oda daha fazla oyuncu var diye. Onun dışında troll her yerde var. Yapacak bir şey yok.

Ayrıca bu server değiştirme işinin sonu yok. Tr kötü Weste geçeyim dersin daha sonra West kötü NA geçeyim dersin. Daha sonra NA kötü Çin serverına geçeyim dersin. Oradanda Kore serverına geçersin. Sonra oğlum ben nereye geldim deyip Tr serverına geri dönersin. Dediğim gibi sonu yok bu işin.

Bir yer güzel veya kaliteli diye oraya gitmek yerine kendi bulunduğumuz yeri güzelleştirmek adına bir şeyler yapsak şu anda daha kaliteli bir sunucumuz olabilirdi. Herkes Tr kaka dedikten sonra weste geçiyor. E düzgün oynayan adamlar burada oynamazsa burası nasıl gelişsin? Sen burada oynayacaksın ki server bir yere gelsin. Ayrıca yanlış anlama genelleme yapıyorum. Şu tr kötü dedikten sonra weste geçenlerin yarısı Trde her oyun küfür edip, saçma sapan milleti eleştiren weste geçince ise susup oyununu oynayan insanlar. Burada oyunlarını oynasalar halbuki daha iyi yerlere gelecekler.

Geçmek istiyorsan başka servera geç. Ama küfür, flame ve troller her yerde var. Bizim insanımızdan kaçıyorum diyorsanda emin ol Trde oldugu kadar westtede Türk var. Sadece orada daha fazla oyuncu var diye takımına gelme ihtimalleri daha düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert2Ran

Herşey iyi güzel hoşta 4-2 gidiyorsun ve kaybediyorsun bunda qq konusu açacak bişey yok ki ben trdeki hesabımda 12-3te maç kaybediyorum 20-6da kaybediyorum taşıyamıyorsan tamamen senin suçun

Dakika 45 te support olup sadece ap kasan morgananın q w atmak için yakalanıp adamların oyunu bitirmesi benim hatam mı ? Tabiki benim de çok hatalarım oldu ama bu oyun 5 kişilik bir oyun ve takımdaki her lanein görevleri var.

• NA'da lag var mı peki ? EUW kadar patates mi ?
  • quote:

NA'da lag var mı peki ? EUW kadar patates mi ?

250 ms sabit. bir süre sonra alışıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.