Şimdi Ara

Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tr'de sövmeyi, West'te oynamayı öğrenirsin karar senin.
  • Sırf arkadaşlarım burda diye oyuna burda başladım ama gerçekten artık tak etti. 4 ayda illallah ettim TR den.Keşke westt oynamaya başlasaymışım daha en başında.Kazansam da kaybetsem de eğlenemiyorum. Arkadaş ortamından ziyade müzik listemi random açıp gece 23.00-06.00 arası oyun oynayan biriyim. Sezon bitsin kostümü çerçeveyi alıp direk geçiyorum valla. Tabi bi 100 liralık RP de çekicem, yeni kostüm şampiyon çıkarsa orda kullanırım beni baya bi götürür zaten hesabım gayet iyi durumda. Sende geç kardeşim uğraşılmaz bu adamlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin yüksek değilse değişen hiç bir şey olmayacak

• Bakın ben bu sunucuyu kötülemek istemiyorum ama akıl sağlığında sıkıntı olan çok insan mevcut. Ben 1 yıl boyunca euw da oynadım; ne olduğu hiç önemli değil oyun keyifliydi. Troll gelse bile o adamın bir daha sana gelme olasılığı pratik olarak sıfırdı. Neticesinde oynadığınız oyundan keyif alıyordunuz. Ardından 4. sezon başında tr geçtim, abartmıyorum şu son 1 aya kadar "aşırı" olarak nitelendirebileceğim bir troll görmedim. Fakat sonra ne olduysa herkesin kafasında bir fikir belirdi. " Sezon bitti nasıl olsa ben bu oyunu trolliyim". son 1 aydır henüz bir tane bile troll olmayan oyunda oynamadım. Sürekli aynı şey ve artık sıkıldım. Son haftaya girdiğimde artık pes ettim ranked oynamayı bıraktım. Bana giren çıkan bi tarafı yok ben zaten tüm hesaplarımı ideal liglere yerleştirdim. Fakat diğer sezona türkiye sunucusunda oynamak için bir tane bile mantıklı sebep mevcut değil.
  • west bronz veya silver cok mu farkli sanıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Ozdy

Öncelikle söyliyeyim forumu bayadır takip ediyorum ama sırf bu konu yüzünden hesap açtım. Daha önce westte oynuyodum fakat nedense trye geçmeye karar verdim.

Westte oynayan arkadaşlardan sunucu hakkında bilgi istiyorum. Hala lag ve delay sorunları var mı ? Memnun musunuz sunucudan ? Bana weste geçmemek için 3 sebeb verebilecek biri var mı ?

QQ part

Bunlarıda neden geçmek istediğimi anlatsın diye koyuyorum buraya ;

Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.  Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.  Bana weste geçmemem için 3 sebep gösterecek birini arıyorum.

Merak edenler için söyliyeyim yaklaşık 170e yakın resim var ve bunları geçen ay arşivlemeye karar verdim.

1-Fransızlar
    2-İspanyollar
    3-Slavlar

NA en iyisi

Almanlar'ı unutma.

• westtede hesabım var burdada westte oynuyorum genelde bir sıkıntı yok
  • W/l ne bakarak çok rahat söylüyorum , senin de orada şuan olmasa da 1/9 , 2/10 bir çok oyunun vardır . -20 w/l nedir birader boşver geçme euw'ye felan
  • QQ

• Mekolibs kullanıcısına yanıt
    +1 Sezon başı westte geçmiştim 5 ayda anca 5 küme atlayabildim ama oyunlar çok kaliteli geçiyordu.Yaz ortalarında arkadaşlar geçiyor diye maalesef tekrar trye geçtim.Silver 2 den plat 5 e çıkmam sadece 1.5 haftamı aldı.Özellikle silver 2 gold 2 arasındaki maçların seviyesi weste göre oldukça düşüktü.Sezon bitince tekrar geçicem weste

Bende tekrarlayım.Tr'de sövmeyi,West'te oynamayı öğrenirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.