Şimdi Ara

BANA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI BURDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisyarım çok geç açılıyor power tuşuna bastıktan sonra ekrana yazılar çok geç geliyor çok uraştım ama becermedim yardımcı olursanız çok seviniri herkese çok teşekkür ederim şimdiden

sistem
    Pentium4 3 ghz,anakart msi p4n sli , ekran kartı msi nx7300gs , 120gb samsung sata2

• windows ne kadar sürede açılıyor?

monitör ün geç açılmasından olabilir
  • ya bu hani anakart markası falan yazıyor siyah bi ekranda onun gelmesı çok uzun sürüyor ondan sonra windows kolay açılıyor
  • o bendede öle ne anakartın markası epox mu?
  • yok anakart msi p4n sli bide hdd çıkarılabilir disk olarak görüyor bununla bi ilgisi olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: big_glaz

yok anakart msi p4n sli bide hdd çıkarılabilir disk olarak görüyor bununla bi ilgisi olabilirmi

hdd nin çıkartılabilir olarak görünmesi satadisk olduğu için sata diskleri bazı anakartlarda çıkatılabilir olarak görür diğer problemin ise muhtemelen anakartın özelliğidir eğer ilk aldığında daha hızlı açılıyorsa muhtemelen anakartta problem vardır
  • yok ilk aldıgım günden beri böyle ilk önce mause ışıkları yanıyor sonra klavye sonra mönütör bu yaklaşık bir iki dakika sürüyor
  • o zaman bu probelme deil kafana takma sen tanıdığın firma varsa serverleri gör açma tuşuna bas yaklaşık 1 dakka sonra msdos ekranı çıkıyor ondada 10 15 saniye bekleyerek xp boot etmeye başlıyor haline şükret
  • parçalarını test etmek gerek güç kaynağını değiştir. ıde / sata kablolarına bak. cd rom ı test amaçlı iptal et. bios tan ayarlaro optimize et.

başlat çalıştır - msconfig den boo.ını yi 3 sn yap. anakart driver ın ve bios un güncel mi? birde kısa süreli ıde hdd bul ve xp kur bakalım açılış fark edecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 15 Mayıs 2007; 15:48:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

o zaman bu probelme deil kafana takma sen tanıdığın firma varsa serverleri gör açma tuşuna bas yaklaşık 1 dakka sonra msdos ekranı çıkıyor ondada 10 15 saniye bekleyerek xp boot etmeye başlıyor haline şükret

bu ne şimdi

• beyler dediklerinizi denedim gene olmadı ya :(. Sanırım bu aletin anakartında problem çünkü donanımlara tek tek bakıyor açılmadan önce hepsinin ışığı yanıyor sonra açılıyor. Ama çok sinir bozucu bişey çok bekletiyor.Bios ayarlarından olduğunu tahmin ediyorum yardımcı olabilicek arkadaş varmı acaba ???
  • Format at belkı ıse yarar
  • çok attım kardeş fayda etmiyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.