Şimdi Ara

bana yardım edecek olan bırı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: elektro canafar

quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

ben sana gerçekleri söyliyim : board'un dandik, Power supp dandik, ram dandik ve son olarak da işlemci soğutucusu baya bi dandik.
    bunlarla da olmaz mı ? olur tabi. ama olması gerektiği gibi olmaz.

bırak ya sen anlamıon bu işi...acaba 3d rocket gıgabyte sogutucu gördunmu merak edıom???sence feel kasa dandık mouse dandık klavye dandık yazmayı da unutma!!!işlemcımde dandık bu arada.aslında celeron hahahaha
    ya bıde ben su degerlerımı vereyımde ama buz gbı olsun ıstıom işlemcım ve kasa normal açılış ve sadece ölçum yaparken

işlemcının 26 derecde oldugunu gördum(bıosa da baktım gercı benım bıosta dandık)
    anakart sıcaklıgımda ıse 19 derece alıom bu degerlerı şöyle kastırmayı denedım sonuç
    vırus taraması full computer,ınternet download,lıme wıre download,5tane acık net sayfası+msn,wınampta muzık dınlıodum ve medıa playerda klıp ızlıodume tabe bıde cpu z acıktı(o da dandık zaten)
    işlemcı 49 derece sabıt
    ana kart 21 derece sabıt bu sonuç sızce ıyı mı daha da sogutmalımıyım sıstemı?

sonu hüsranla biten bir topic daha...

sen iron gibi bir adama anlamıyon de başkası sana yardım etsin ölemi
    bu arada iron, ismini bilmiyorum ama..

alamazsınnn yardım alamazsınnn hemde intel için...

bu işi iyi bilenlerden yardım istemişsin hem de antalya da adam söledi onu kaybettin..

madem vaktin var ara tara oku öğren yap kimsenin lafına bakmanede olsa ince ayrıntılar önemli değil.onlarca site var bu işi anlatan ...
    ama sonra bir topic daha açarsın şu neden olmadı bu neden olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 19 Şubat 2006 20:54:07 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.