Şimdi Ara

bana yardım edecek olan bırı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben pc mı o.c yapmak ve bunun netıcesınde cok ıyı bı sekılde sogutmak ıstıyorm gazlı sıstemle.para,zaman,ımkan var ama bende ne bılgı nede yetenek var bu ıkı konuda bu işi ıyı bılenlerden bırebır yardım beklıyorum ben antalyada yasıyorum umarım antalyada olanınız vardır.aslında amacım sadece gazlı sogutmaydı ama mademkı bunu yapıcam o.c de yapmak lazım dedım ama kım yardım edecek bana lütfen yardım!!!

• arkadaşım sistemin ne bilenşenleri var onları yazarsan sana anlatarak yardımsı olmaya çalışırım ama ben ankaradayım eğer antalyada olsaydı yardım ederdim....
  • p4 3.00 ghz,MSI 8000 serısı board,256*2 ddr2 533 oem,nvıdıa 5900 256 mb 32bıt,80gb ata+20gb ata samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro canafar -- 18 Şubat 2006 19:31:12 >
  • ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman
    sogutma sistemi için yaklaşık 1500 dolar ayarla Ankarada vapochill getirtelim gazla -50lere varan şekilde soğuturuz

ha sakın bu çko para deme çünkü para var diyen sendin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman
    sogutma sistemi için yaklaşık 1500 dolar ayarla Ankarada vapochill getirtelim gazla -50lere varan şekilde soğuturuz

o ne bea 1500 dolara arkadaş eve bi kilima alır hem kendi serinler hemde bilgisayar
  • ben de antalyadayım....
    arkadaş bu işler böyle... gaz soutma dedinmi fiyat da uçacak... sen iyisi gaza gelip gaz soutma alma. neden biliormusun çünkü o sisteme okadar bir overclock yapamazsın.. en başta ramler oem... diğer özellikleri ayrıntılı yazmadığn için pek bişi soyleyemicem. sen iyisi sen o/c işinden vazgeç çünkü bu pc kadar masraf yaparsın. hava soutmasıyla bile
    alman gerekenler kalıteli bir psu, kalıteli bir cpu soutucusu, kaliteli bir kasa (şart deil), o/c ramler fln filan.. bunlar yaklşık 500dolar eder (kaba hesap)

• quote:

ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman

sen böyle mı yaptın???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim gaz sogutmaya ihtiyacım yok.

sana bence önce bir board ve ram alalım sonra sogutmasına bakarız
  • yanlız boardum fazlasıyla ıyı tam özellıklerını bılmıom ama daha dogrusu hatrlamıom ama bundan emınım ayrıca kasa yazmayı unuttum feel 2+ustundekı gercek 550wattmı bılmıom ama o ayrıca da gıgabyte 3d rocket 3500 rpm işlemcı fanım var gerıye bı ram kalıo
    ha bu arada kendı gaz sogutma sıstemını yapan arkadaslar var fakat benım tam çözemedıgım noktalar var,kılcal+134+1/3beygır komprasör ıle kendı gaz sogutma sıstemını yapanlar var ama dedıgım gbı tam çözemedım olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro canafar -- 19 Şubat 2006 2:33:32 >
  • ben sana gerçekleri söyliyim : board'un dandik, Power supp dandik, ram dandik ve son olarak da işlemci soğutucusu baya bi dandik.
    bunlarla da olmaz mı ? olur tabi. ama olması gerektiği gibi olmaz.
  • quote:

ben sana gerçekleri söyliyim : board'un dandik, Power supp dandik, ram dandik ve son olarak da işlemci soğutucusu baya bi dandik.
    bunlarla da olmaz mı ? olur tabi. ama olması gerektiği gibi olmaz.

bırak ya sen anlamıon bu işi...acaba 3d rocket gıgabyte sogutucu gördunmu merak edıom???sence feel kasa dandık mouse dandık klavye dandık yazmayı da unutma!!!işlemcımde dandık bu arada.aslında celeron hahahaha
    ya bıde ben su degerlerımı vereyımde ama buz gbı olsun ıstıom işlemcım ve kasa normal açılış ve sadece ölçum yaparken

işlemcının 26 derecde oldugunu gördum(bıosa da baktım gercı benım bıosta dandık)
    anakart sıcaklıgımda ıse 19 derece alıom bu degerlerı şöyle kastırmayı denedım sonuç
    vırus taraması full computer,ınternet download,lıme wıre download,5tane acık net sayfası+msn,wınampta muzık dınlıodum ve medıa playerda klıp ızlıodume tabe bıde cpu z acıktı(o da dandık zaten)
    işlemcı 49 derece sabıt
    ana kart 21 derece sabıt bu sonuç sızce ıyı mı daha da sogutmalımıyım sıstemı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro canafar -- 19 Şubat 2006 2:50:00 >

• madem bu kadar iyi biliyorsun, o zaman neden bu soruyu sordun ?
    bu başlıktaki ilk sordugun soruya bak, herşeyi açıkça söyleyip itiraf ediyorsun.
  • quote:

madem bu kadar iyi biliyorsun, o zaman neden bu soruyu sordun ?
    bu başlıktaki ilk sordugun soruya bak, herşeyi açıkça söyleyip itiraf ediyorsun.

ya dostum benımle sorunun ne senın?ben dıomkı sıstem su anda bu degerlerı verıyo bana ben bunları daha asagı cekmek ve madem kı daha asagı olacak mesela %10 kadar bı oc yapmak ıstıom,ve dewamında da dedımkı oc den anlamıom okudum ıncelemedıgım yer kalmadı ama bırebır görmeden yapamam.ha sen hala su kötu bu ıyı dıosan sen yaz degrlerını ıdle kac load kac merak ettım senınkını?dusunceler almak sence kötumu,guzelım pc mın cehennnem antalya yazında pastırma olmasını ıstemıom hem bırazda yenı seyler ögrenmek ıstıorum

ayrıca cok komıksın;

----ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman
    sogutma sistemi için yaklaşık 1500 dolar ayarla Ankarada vapochill getirtelim gazla -50lere varan şekilde soğuturuz----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro canafar -- 19 Şubat 2006 3:17:47 >

• bence sen daha komiksin anakartın iyi olabilir ki değil ama oc yapabilmesi lazım asus a8n sli deluxe mesela çok iyi bir anakart fakat oc yapamıyor ama dfi a bak hem iyi hemde en iyi oc yi yapan kartların en iyisinden biri once bi dene yuzde 10 oc yi sıcaklıkları ölç daha sonra soutmaya gerek warmı anlarsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: elektro canafar

quote:

ya dostum benımle sorunun ne senın?ben dıomkı sıstem su anda bu degerlerı verıyo bana ben bunları daha asagı cekmek ve madem kı daha asagı olacak mesela %10 kadar bı oc yapmak ıstıom,ve dewamında da dedımkı oc den anlamıom okudum ıncelemedıgım yer kalmadı ama bırebır görmeden yapamam.ha sen hala su kötu bu ıyı dıosan sen yaz degrlerını ıdle kac load kac merak ettım senınkını?dusunceler almak sence kötumu,guzelım pc mın cehennnem antalya yazında pastırma olmasını ıstemıom hem bırazda yenı seyler ögrenmek ıstıorum

ayrıca cok komıksın;

----ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman
    sogutma sistemi için yaklaşık 1500 dolar ayarla Ankarada vapochill getirtelim gazla -50lere varan şekilde soğuturuz----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 19 Şubat 2006 9:45:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

bence sen daha komiksin anakartın iyi olabilir ki değil ama oc yapabilmesi lazım asus a8n sli deluxe mesela çok iyi bir anakart fakat oc yapamıyor ama dfi a bak hem iyi hemde en iyi oc yi yapan kartların en iyisinden biri once bi dene yuzde 10 oc yi sıcaklıkları ölç daha sonra soutmaya gerek warmı anlarsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: elektro canafar

quote:

ayrıca cok komıksın;

----ben de antalyadayım
    madem istiyorsun o zaman

bu daha insancıl bır yaklasım sagol

• kardeş. idle ve load isıları pek pişi ifade etmiyo....
    benim stock fanla ilde 26 derece idi. titan vanessa aldım (70$+kdlik bir soutucu) şu an idle de 29 oldu. AMA o/c çeksem bile isi nerdeyse değişimiyor. loadda bile isi deişmiyo nerdeyse. şu an max 2500 40 derece gördüm (load) ama stock fanla. o/c siz loadda 46 dereceydi.... (oda sıcaklığı yüksek olduğu için biraz yüksek...)
    bir de feel 2 ben de kullanıyorum. harbiden dandik..... (ama ben memnunum )
    üzerindeki o 550 wattlık psu daha da dandik. acayip voltaj dalgalanması yapıyor... o/c yapmak riskli....
    bir de para mühim deil diyen sendin... O ZAMAN ADAM GİBİ Bİ SİSTEM AL SONRA ÜZERİNE GAZ SOUTMASI TAKARSIN....
    öncelikle gaz soutmasının de demek oldunu ayrıntısına kadar öğren!!! forumda bir iki ay takıl... sonra bilemediğin konu olursa sole...
    ve Iron Maidenin dedii gib..... "MADEM ÇOK BİLİORSUN KENDIN YAP!!!!"
    ve biraz daha anlayışlı ol... sana yardım etmeye çalışıoz sen tersliyorsun....

• eywallah hocam çok basarılı vede organıze bı sekılde ınsan şevkı kırıyosunuz,sankı tum oc yapılan sıstemler malıyet olarak mılyarları buluo ımkansız olmayan bısey yoktur benımkı sızınle ınatlasmak degıl ama anlatamıorum dusuk sıstem olupta oc bı kac tane sıstem gördum acaba dedım benımde olabılırmı ama eywallah bu saatten sonra hıç bı ıstek kalmıo zaten.sıze ıyı oc lar.
  • o düşük sistemi olan arkadaşlşar. o/c parçaları kullanıo.... bu bir.
    zaten sen bize sana yardım isteni de birakmadın.... bu iki.
    sana da eywallah.... bu da üç
  • Hoca nooluyo ne kızıştınız Burası forum isteyen istediini yazıyo takmayın kafanıza.Ama biraz dikkatli olmalısınız arkadaşlar.Bence burda herkes iyi niyetle bişeyler yazmış ama yanlış anlama var galiba
    Bu arada elektro canafar kardeşim sende arkadaşlara biraz kulak ver önce bi zorla bakalım işlemciyi şöle tıklayana kadar sonra biraz daha iddalı bi soğutma arayışına girersin.Ama gaz la soğutma ( benim bildiğim kadarı ile ) extreme oc lerde yani yüksek %35 ve üstü mesela 3.0 ghz işlemcini ( prescott ) 3.3 ghz yaparsan stock fanla idare edersin ama 4.0 ghz yapmaya niyetlenirsen vede işlemcin buna izin verirse o zaman gaz soğutma veya daha ileri bi soğutma arayışına girebilirsin diye düşünüyorum.

• bence sana yardım etmeye değmez çünki bişey bilmedğin halde bilgiçlik taslıyosun.öle gazı soğutma sadece alıp takmaylada bitmiyo.sen daha elindeki anakartın modelinin tam modelinin ne olduğunu bilmiyosun.bence yardımına aldıgın cvp ları daha düzgün karşılamalısın kimse sana cvp vermek zorunda değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.