Bildirim
BANA YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM PLS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anladığım kadarıy la formatan sonra birçok uygulama kurulmamış winzip word excel ,adobe acrobat gibi çeşitli mpeg codekleri gibi bunları yükleyecen ozaman sistem tanır -
Sorunda orda nerden bulacam ve nasıl yapacam offfffff -
uzantısına bak .exe .mp3 gibi..
daha sonrada alttaki siteden hang. program gerekli onu ögren..
ALTTAKİ SİTE ;P -
WinRAR archiver lazım bana arkadaslar orendım ama bulamıyorum -
inndir.com a gir ve ne gerekse çek sonra yükle. ama kesin tarat. sonra ilgili prg ı uzantısına göre eğer çıkmazsa, sağ tuş birlikte aç ve prg ları dene sorun kalmaz. ama ben yapamam, hangiler lazım nasıl kurulacak dersen. msn e ekle, ne istiyorsan yollar yada anlatırım tek tek kurulum ve kullanımlarını sana ( hespi yasal/free / türkçe ve sorunsuz dur. belki formdan takip edemezsin diye bu msj ö.m olarakta yollandı. ) -
msn adresını verırsen cok ıyıolur bu konulardan pek anlamam da -
inndir de var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tp link modem arayüz
- reboot and select proper boot device
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- laptopa su döküldü açılmıyor
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- root kaldırma
- dlss nedir
- pc otomatik kapatma
- oem açılımı
- 0xc00007b hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X