Şimdi Ara

Bana yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimden neffret ediyorum. Bi türlü kendimle kisiligimle veya zekamla barışık olamıyorum. Simdi şöyle: guzel bir bölümde okuyorum. Cevremdeki insanlar tarafindan zeki olarak goruluyorum. Ama gel gör ki ben sadece inek bir öğrenci olduğumu düşünüyorum. Bence iq degerim en fazla 70 falan. O kadar alçak görüyorum ki kendimi kelimelerle anlatılmaz.tiksiniyorum kendimden igreniyorum. Sadece 1 arkadasim var. Hatta donanima da bildigin ortam yaparim falan diye geldim. Ama bunu kimseye soyleyemiyorum. Surekli dışa karşı kendimle barışık pozlari veriyorum. Ve bu daha da canımı sıkıyor. Ilk defa bunu disima vuruyorum. Kendini bi konuda gelistir demeyin çünkü beyin olmadan gelistirsen de onu kullanamiyorsun. Baska bi cozum yolu varsa ne olur soyleyin cunku içim çürüdü artik bunlari düşünmekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde aptallar kendini zeki, zekiler kendini aptal sanarmış belki rahatlatır

• Valla arkadasima tavla ogrettim 10 15 oyun oynadik tavlayi ogrendi sonra surekli beni yenmeye basladi(ben 1 yıldır oynuyorum). Bence bu benim sanmamdan öte birsey. Mallik benimki

• Hocam bence şımarklığın uçlarını yaşıyormuşsunuz gibi geldi. Bunu hakaret olarak algılamayın. Tarafsızca # kişisinin kendi hakkındaki yorumları yukarıda yazdıklarınız. Yaşadığınız içe kapalılık çoğunluğun sahip olduğu bir şey size özgü değil. Toplumumuzda gülmeyen yüzler çok fazla. Bunu tetikleyen çok şey var. Ayrıca bakıyorum da kendinin her şeyi bildiğini düşünüp de Türkçe yazamayanların olduğu forumda noktalama, cümle kurma beceriniz gayet iyi. Hepsi böyle olup da gelip 70 IQ'm yoktur deyince oturmuyor yani. Ha içim sıkıldı,öok yalnızım,bunaldım deyin tamam ama kendinizin salak olmadığınızın farkındasınız. Şunu da söyleyeyim eğer sinir krizleri geçirecek bir olay başınıza gelmezse,gözünü seveyim ilaç almayın. Hepsinin kandırmaca olduğunu düşünüyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

Hocam bence şımarklığın uçlarını yaşıyormuşsunuz gibi geldi. Bunu hakaret olarak algılamayın. Tarafsızca # kişisinin kendi hakkındaki yorumları yukarıda yazdıklarınız. Yaşadığınız içe kapalılık çoğunluğun sahip olduğu bir şey size özgü değil. Toplumumuzda gülmeyen yüzler çok fazla. Bunu tetikleyen çok şey var. Ayrıca bakıyorum da kendinin her şeyi bildiğini düşünüp de Türkçe yazamayanların olduğu forumda noktalama, cümle kurma beceriniz gayet iyi. Hepsi böyle olup da gelip 70 IQ'm yoktur deyince oturmuyor yani. Ha içim sıkıldı,öok yalnızım,bunaldım deyin tamam ama kendinizin salak olmadığınızın farkındasınız. Şunu da söyleyeyim eğer sinir krizleri geçirecek bir olay başınıza gelmezse,gözünü seveyim ilaç almayın. Hepsinin kandırmaca olduğunu düşünüyorum artık.

Bunu soylemekte gercekten haklisiniz. Ama benimki simariklik falan degil. Arkadas cevrem hatta ailem de dahil herkes okumus insanlar. Ben de kör cahil degilim elbet ama tek becerim kazandigim bölüm. Bunu anlatmak cok zor. Mesela herkesin iyi oldugu bir konu vardır. Kimisi cok sosyaldir kimisi asosyaldir ama cok komik esprili biridir. Kimisi sanattan anlar kimisi muzikten..... ama benim hicbir ozelligim yok. Hic. Sadece bolumum. Inanin bu durumda noktalama kurallarini bilmek insani teselli etmiyor.

• bence sen en önemlisini yapmış kendini kabul etmişsin. Kimsenin sana yardım etmesine gerek yok. Sadece desteğe ihtiyacın var. Bırak şimdi zekayı falan herkes de beyin var. Yapamadıklarına değil yapabileceklerine odaklan. Ne var bi tane arkadaşın varsa? herkesin 20 tane var da senden daha mı üstün. kendini bir yerlere getirecek olan kimse değil sensin. Kendini tanı ve inan. gerisi ne mi? B O Ş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyek

bence sen en önemlisini yapmış kendini kabul etmişsin. Kimsenin sana yardım etmesine gerek yok. Sadece desteğe ihtiyacın var. Bırak şimdi zekayı falan herkes de beyin var. Yapamadıklarına değil yapabileceklerine odaklan. Ne var bi tane arkadaşın varsa? herkesin 20 tane var da senden daha mı üstün. kendini bir yerlere getirecek olan kimse değil sensin. Kendini tanı ve inan. gerisi ne mi? B O Ş.

Hocam bu teselli işe yaramaz kendisinin fark etmesi gerekiyor. Hocam bence yapabiliyorsan başka bir şehre falan git. Hava değişikliği amaçlı. Yollara dökül tüm gün gez bir kendine gel. Telefonun varsa bol fotoğraf çek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi yardim..:D
    17 yıl önce açıldı
    Yalvarırım Bana Yardım Edin
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    kendisi fark etmiş fakat uygulamaya geçememiş belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

bence sen en önemlisini yapmış kendini kabul etmişsin. Kimsenin sana yardım etmesine gerek yok. Sadece desteğe ihtiyacın var. Bırak şimdi zekayı falan herkes de beyin var. Yapamadıklarına değil yapabileceklerine odaklan. Ne var bi tane arkadaşın varsa? herkesin 20 tane var da senden daha mı üstün. kendini bir yerlere getirecek olan kimse değil sensin. Kendini tanı ve inan. gerisi ne mi? B O Ş.

Hocam bu teselli işe yaramaz kendisinin fark etmesi gerekiyor. Hocam bence yapabiliyorsan başka bir şehre falan git. Hava değişikliği amaçlı. Yollara dökül tüm gün gez bir kendine gel. Telefonun varsa bol fotoğraf çek

Maalesef oyle bir imkanim yok. Tesekkur ederim cevapladiginiz icin

• quote:

Kimseye ihtiyacim yok belki evet ama kendime inanmaya, kendimi kabullenmeye ihtiyacim var. Yalniz takilan insanlarin cogu yalnizligi kendisi seçer ve böyleleri bence cool tipler. Ama benimki tercih degil mecburiyet. Benim genis bi cevrem olsa yalnizligimi secerdim yoksa sosyal olmayi mi bilmiyorum :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.