Şimdi Ara

Bana yetebilecek bi kart istiyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar donanımından genel olarak anlarım biraz ama şu ekran kartı olayından hiç bi şekilde anlamıyorum. Ben oyun oynamam. o yüzden ekran kartına hiç ihtiyacım olmadı.ama kardeşim uslu durmuyor mecbur bi ekran kartı almak lazım. mesela undercover pro street gibi oyunları çalışıtırıken direk hata raporu veriyor. bende uyuz oluyorum.

sismtemim kısaca şöyle

qore2quad 2.4

2x2 gb ddr 2 800 kingston ram.

asus p5kpl-vm anakart. on board 256 / 384 mb lık ekran kartı var intel g31/33 serisinden. ( bana yeterli :) )

gerisi zaten standart.

bana oyunları rahatlıkla çalıuştırabilecek bi ekran kartı lazım. model ve fiyat konusunda yardımları esirgemezseniz sevinirim. gittigidiyor linkide olabilir. ikinci el olarakta alabilirim.

• Fiyat limitiniz nedir?
    O tür oyunları kaldırabilecek gpu 130-250 arası değişir...
    fiyat baremini söyleyin her türlü yardımda bulunacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By MuRaT -- 28 Ocak 2009; 0:38:05 >
  • 9600gt, 4830 olabilir
  • bi 150 verebilirim.. +10 -10 değişebilir de..

bu arada arkadaşta 4 aylık Nvidia zotac 8500 GT 1 GB var ne kadara alırsam iyi almış olurum ? piyasası nedir. işe yararmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakebad -- 28 Ocak 2009; 0:46:24 >
  • ne yapıcan onu 2. el bi 9600gt al.
  • benımde durumum senınkıyle benzer

pek oyun oynamıyorum ama bazen oluyo oyun acasım gelıyo ozaman benım radeon x300 bazı oyunlarda yetersız kalıyor

o yuzden bende ekran kartı almaya karar verdım

bahsettığın oyunları alt-orta sevıyede oynatacak bıse arıyorsan sapphıre hd3650 ddr3 512mb (100- 110 tl cıvarı)
    orta-ust sevıyede oynatacak bı kart olsun dıyorsan sapphıre hd3850 ddr3 512 mb (150 - 165 tl cıvarı)

yalnız ıkı kartın arasında performans olarak yaklasık 2 katı fark var

bu ıkı kartın ortası olsun dıyorsanda palıt 8600 gt sonıc ddr3 256mb bakabılırsın onunda fıyatı yaklasık 110 -120 tl cıvarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.