Şimdi Ara

BANABAK Uygulaması Migros Hemen 50/25 İndirim Kodu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
13
Favori
30.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Konuda 18 tane mesajınız var ve dediğiniz gibi ilk mesajı siz atarak sorular sordunuz. Sorunuza da içtenlikle cevap verdim. Sıcak Fırsatlar bölümünde olan herkes bilir ki böylesi bir kod varsa hemen alınır. Kısa sürede biteceğini de herkes bilir. O kadarını da siz hesap etseydiniz lütfen! Sanırım kendimize alırken size de bir tane almamız gerekiyordu. Lütfen konuda daha fazla gereksiz sorularla bizleri bunaltmayın. Onlarca insan faydalandı, faydalanamadıysanız da başka bir fırsat beklersiniz olur biter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende ilk kez girdim kodu eklerken gördüm hoşgeldin 20 kodu tanımlı geliyor ya yeni kod seçiliyor ya hoşgeldin kodu o yüzden birlikte kullanamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alex23644 A kullanıcısına yanıt
    Kodlar 5 Aralık tarihine kadar geçerli ve alınmış olan tüm kodlar o tarihe kadar kullanılabiliyor.

• Migros hemen de ilk alışverişe 60 TL ye 20 TL indirim var. Onu da kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm teslimatlar ücretsiz.

• osefer O kullanıcısına yanıt

Hocam sen o arkadaşın kusuruna bakma, emeğine sağlık. Meczup kendisi. Forumda sürekli bu şekil parazit yapıyor. Sanal dilenci diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yine mi faydalanamadın BANABAK Uygulaması Migros Hemen 50/25 İndirim Kodu 

• 76 tane kod koparabildim.

• Malesef alamadım bittimi suan hic görünmüyor uygulamada linki varmı kampanyanın
    Fazla alanlar kullanmıcak ise paylaşır ise sevinirim

• robot216 kullanıcısına yanıt

Kullandım. Deneyen olursa ekliyorum

BANABAK Uygulaması Migros Hemen 50/25 İndirim Kodu

• Uygulamaya giriş yapamıyorum neden olabilir

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    Ben de tanimli degil nerde görünecek o migros uyg kuruluydu ama hic alisveris yapilmamisti gene de yok goremedim

• Kaçırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uslubune dikkat et ergenligine veriyorum senin karşında ahbabin akranin yok o dilenci seni degil sulaleni satin alacak maddiyatta olmasin

• osefer O kullanıcısına yanıt

hocam o forumun trolüdür her konuda görebilirsiniz onun sorduklarını yazdıklarını dikkate almayınız. Forumun eskileri bilir kendisini, o yüzden dikkate almazlar..

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

o birşeyden faydalanırsa hocam sıcak fırsatların sonu gelmiş demektir BANABAK Uygulaması Migros Hemen 50/25 İndirim Kodu 

Bir bak bakalım üyelik tarihime de ondan sonra ergen falan de. Sana ben de, bu arkadaş gibi, daha önce böyle iyi niyetle cevap vermiştim ama sonradan anladım. Benim yazdığım da şakadır yani, yoksa troll olduğunu biliyoruz, anladık. Ama tabi eğlence yeri var, bilgi paylaşımı yeri var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.