onuda beleşe getirdim xd |
BANABAK Uygulaması Migros Hemen 50/25 İndirim Kodu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ödeme aşamasında Migros Digital Alışveriş Kodu nun üzerindeki hediye çeki yerine tıklayınca otomatik geliyor bende
-
Yine yetişemedik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stok tükendi diyor millet sömürmüş😃
Er olarak mi bakayim tarihine rutbe de onemli degil ama yorumlarin ergence gelistir kendini hersey firsat degil beyin de onemli
Hocam trollüğünü egale edince biraz daha mantıklı yazmaya başlayabiliyorsun, bu da bir gelişme. Rütbeye gelince, mühim olan sayı değil. Binlerce çöp mesajının pek bir anlamı veya faydası yok kimseye zira bakınca bu foruma katkın 0. O yüzden uzatma, her zaman yaptığın gibi boş mesajlarla konuları kirletme ve işine bak
-
-
Link verebilcek biri varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 17 Kasım 2021; 8:32:30 >
Bunu nasıl düşüyor sistem. Ben 80 lira sepet yapıyorum ama sepete girince ya da ilerleyince falan 20 tl düşmüyor.
Edit: Puan ve Çeklerim altında kod şeklindeymiş buldum. Bununla birleşir mi bilmem tabi alışverişi yaptım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex23644 -- 17 Kasım 2021; 10:44:48 > -
-
Uygulamayı indirdim herhangi birşey çıkmıyor nasıl çıktı size
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine gelmiş
-
aldık sonunda
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 22 Kasım 2021; 17:18:59 > -
-
Getirmeyi nasıl ücretsiz yapabiliriz?
-
Kod geçersiz diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X