Ben de alacaktım ama 2 kampanyayı birleştirmedi . 20 lirayı düşmeyince de anlamı kalmadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --mlh-- -- 29 Aralık 2020; 18:22:50 > |
Banabi 3 pringles 14.25 (20TL'lik kupon ile)- Yanıyor! (2. sayfa)
-
-
ILK siparişle 20tl kupon verdi ama pringles ile birleşmiyor bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de birleşmiyor. Nasıl birleştiricez
quote:
Orijinalden alıntı: --mlh--Ben de alacaktım ama 2 kampanyayı birleştirmedi .
20 lirayı düşmeyince de anlamı kalmadı
Aynen bende de birleşmedi benimde hevesim kaçtı yoksa yapıştırmak lazımdı
Birader hangi sıcak firsat fakültesini bitirdin . Yakında doç. Unvanı alırsın bravo yani. -
Sen bunu, bir kaç senelik üyeligin olunca tekrar sor, istersem anlatırım
Migros ta falan doritos lara kampanya oluyor bazen money va. Şuanda da var sanırım adedi 4.85 e geliyordu hesaplanmış biri :) çıkan hopi kodla bedavaya geliyor 10 çıkarsa üstüne para alıyorsun. -
Bende de 20tl kupon var ama bulunduğum bölgede pringles bitmiş :(
Geri iade nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Bende de 20tl kupon var ama bulunduğum bölgede pringles bitmiş :(Al benden de o kadar. Bana 25tl tanımlamışlar ama pringles stokları tükenmiş.
Banabi yi nereden indirebilirim ? Google play store da yok, sadece kurye aplikasyonu var, web sitesi de yok. Bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
-
Yemeksepeti nin içinde banabi. -
Banabi nin ayrı uygulaması yok hocam yemeksepeti web sitesi veya mobil uygulaması içinden görebilirsin.
-
Tesekkur ederim arkadaslar, ama pringles stoklari tukenmis. Onerebileceginiz baska firsat var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight of Rose -- 31 Aralık 2020; 13:11:54 >
25₺ indirimli aldım teşekkürler.
-
Faydalandık , eyvallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birleşmiyor ki. 1 tl için seçmek gerekiyor. ya 20 seçtiriyor ya 1 lira
-
20 tl kupon vermiş, 30-tl lik sepet yapıyorsun sonra diyorki sepetin en az 25-tl olmalı diyor. ulan zaten 30-tl işte senin kuponunla 10-tl ye düşüyor yok kabul etmiyor. almıyorum böyle salak sistemli sitelerden bir şey, getir var o çook daha iyi.
-
Birleşmiyor. İkisinden birini seçmek gerekiyor.
-
pringles, Starbucks, şu meşhur pahalı termos ilk aklıma gelen overrated ürünler. daha önce ederi değeri karara bağlandığında konuyu pas geçmem 2 sn almıyor. 😑
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X