Şimdi Ara

Banabi 3 pringles 14.25 (20TL'lik kupon ile)- Yanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banabi 20 tl lik kupon ile 3.pringles 1 tl kampanyasıyla birleşince oluşuyor. Banabi getirme ücreti şu an için almıyor, sadece tek poşet ücreti ödüyorsunuz. Tosla kart ile öderseniz, ödediğiniz %25 i de geri iade. Yanıyor diyebiliriz.

Banabi 3 pringles 14.25 (20TL'lik kupon ile)- Yanıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yancybrown -- 29 Aralık 2020; 14:28:50 >

• Bak ben sana daha sıcak bir fırsat söyleyeyim; Tespo marketlerde Pringles adet fiyatı 7 TL, 3 tanesi 21 lira yapıyor. 20tl kuponu da normal fiyat olan ürünlerden alırsan, 13 tl cebinde kalmış olur.

6 liradan 5x parti boy doritos/ruffles/lays alıp, çıkan kodu hopiye girersen minimum 25 TL maksimum 50 TL cebine geri girmiş olur.

Biz sadece yorum yazmıyoruz, aynı zamanda fırsat zannedilenlerin, fırsat olmadığını kanıtlıyoruz. Kapiş?

• İyimiş
  • 20tl lik kuponu yoldan geçene veriyorlar gibi konu açıyorsunuz ya, ne diyeyim.
  • Size özel kupon ile aldığınız ürünler SICAK FIRSAT DEĞİLDİR , DEĞİLDİRRRR!

• Konu kilit+ üye ban. Herkeste 20 tl kupon yok konu başlığı yanıltıcı.
  • Banabi 3 pringles 14.25 (20TL'lik kupon ile)- Yanıyor! 

• İki saattir ucuz cips arıyorum. Meğer 20lik kupıın lazımmış. Ben kullandım onu ne yapcaz şimdi
  • Herkeste para da yok ona bakarsanız. Şartları sağlayan kişilere oldukça sıcak fırsat. Sizin işinize yaramıyor diye çamur atmayın.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Kuponlar büyük çoğunluğa geliyor. Size gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz. Olan insanlar faydalansın maksat. Bu fırsatlar tüm dünyaya yönelik yapılmıyor sonuçta.

• smhuygun S kullanıcısına yanıt

Varsa başka hesaptan deneyin hocam.

• sağolasın kardeşim, gönderim alt limitinden hiç kullanmıyordum son zamanlarda şimdi alt limit olmadan kullandım

• yancybrown Y kullanıcısına yanıt
    Birader o zaman banabi de ki her ürün için baslik açalım nasıl olsa 20 tl kupon var, boş boş konu açıyorsunuz.
  • Aç sonuçta o fırsatla o ürün alınıyorsa. fırsat fırsattır.

Konu yanıltıcı olursa elbette yorum yapar.. Konu başlığını "20 liralık çeki olan şu kadar fiyat" diye yazsana.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

Düzelttim başlığı

• Benim haberim yoktu arkadaşın sayesinde aldım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Benim haberim yoktu arkadaşın sayesinde aldım teşekkürler.
    Aynen bende de 25TL varmış. 11TL e geldi 3 tanesi.

Bak ben sana daha sıcak bir fırsat söyleyeyim; Tespo marketlerde Pringles adet fiyatı 7 TL, 3 tanesi 21 lira yapıyor. 20tl kuponu da normal fiyat olan ürünlerden alırsan, 13 tl cebinde kalmış olur.

6 liradan 5x parti boy doritos/ruffles/lays alıp, çıkan kodu hopiye girersen minimum 25 TL maksimum 50 TL cebine geri girmiş olur.

Biz sadece yorum yazmıyoruz, aynı zamanda fırsat zannedilenlerin, fırsat olmadığını kanıtlıyoruz. Kapiş?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Aferin sana.

• Eline sağlık üstad bende kupon vardı pringles kampanyasından haberim yoktu ikisini birleştirip güzel indirim oluyormuş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.