Banabi 20 tl lik kupon ile 3.pringles 1 tl kampanyasıyla birleşince oluşuyor. Banabi getirme ücreti şu an için almıyor, sadece tek poşet ücreti ödüyorsunuz. Tosla kart ile öderseniz, ödediğiniz %25 i de geri iade. Yanıyor diyebiliriz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yancybrown -- 29 Aralık 2020; 14:28:50 > |
Banabi 3 pringles 14.25 (20TL'lik kupon ile)- Yanıyor!
-
-
İyimiş -
20tl lik kuponu yoldan geçene veriyorlar gibi konu açıyorsunuz ya, ne diyeyim. -
Size özel kupon ile aldığınız ürünler SICAK FIRSAT DEĞİLDİR , DEĞİLDİRRRR!
-
Konu kilit+ üye ban. Herkeste 20 tl kupon yok konu başlığı yanıltıcı. -
-
İki saattir ucuz cips arıyorum. Meğer 20lik kupıın lazımmış. Ben kullandım onu ne yapcaz şimdi -
Herkeste para da yok ona bakarsanız. Şartları sağlayan kişilere oldukça sıcak fırsat. Sizin işinize yaramıyor diye çamur atmayın.
-
Kuponlar büyük çoğunluğa geliyor. Size gelmediyse yorum yapmak zorunda değilsiniz. Olan insanlar faydalansın maksat. Bu fırsatlar tüm dünyaya yönelik yapılmıyor sonuçta.
-
Varsa başka hesaptan deneyin hocam.
-
sağolasın kardeşim, gönderim alt limitinden hiç kullanmıyordum son zamanlarda şimdi alt limit olmadan kullandım
-
Birader o zaman banabi de ki her ürün için baslik açalım nasıl olsa 20 tl kupon var, boş boş konu açıyorsunuz. -
Aç sonuçta o fırsatla o ürün alınıyorsa. fırsat fırsattır.
-
Konu yanıltıcı olursa elbette yorum yapar.. Konu başlığını "20 liralık çeki olan şu kadar fiyat" diye yazsana. -
Düzelttim başlığı
-
Benim haberim yoktu arkadaşın sayesinde aldım teşekkürler. -
Aynen bende de 25TL varmış. 11TL e geldi 3 tanesi.quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Benim haberim yoktu arkadaşın sayesinde aldım teşekkürler. -
Bak ben sana daha sıcak bir fırsat söyleyeyim; Tespo marketlerde Pringles adet fiyatı 7 TL, 3 tanesi 21 lira yapıyor. 20tl kuponu da normal fiyat olan ürünlerden alırsan, 13 tl cebinde kalmış olur.
6 liradan 5x parti boy doritos/ruffles/lays alıp, çıkan kodu hopiye girersen minimum 25 TL maksimum 50 TL cebine geri girmiş olur.
Biz sadece yorum yazmıyoruz, aynı zamanda fırsat zannedilenlerin, fırsat olmadığını kanıtlıyoruz. Kapiş?
-
Aferin sana.
-
Eline sağlık üstad bende kupon vardı pringles kampanyasından haberim yoktu ikisini birleştirip güzel indirim oluyormuş.
20tl lik kuponu yoldan geçene veriyorlar gibi konu açıyorsunuz ya, ne diyeyim.
|
Size özel kupon ile aldığınız ürünler SICAK FIRSAT DEĞİLDİR , DEĞİLDİRRRR! |
Konu kilit+ üye ban. Herkeste 20 tl kupon yok konu başlığı yanıltıcı.
|
Birader o zaman banabi de ki her ürün için baslik açalım nasıl olsa 20 tl kupon var, boş boş konu açıyorsunuz.
|
Bak ben sana daha sıcak bir fırsat söyleyeyim; Tespo marketlerde Pringles adet fiyatı 7 TL, 3 tanesi 21 lira yapıyor. 20tl kuponu da normal fiyat olan ürünlerden alırsan, 13 tl cebinde kalmış olur. 6 liradan 5x parti boy doritos/ruffles/lays alıp, çıkan kodu hopiye girersen minimum 25 TL maksimum 50 TL cebine geri girmiş olur. Biz sadece yorum yazmıyoruz, aynı zamanda fırsat zannedilenlerin, fırsat olmadığını kanıtlıyoruz. Kapiş? |
Benim haberim yoktu arkadaşın sayesinde aldım teşekkürler.
|
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- bebemoney nasil kullanilir
- bim parfüm
- deli2go ne demek
- unify parfüm erkek yorum
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X