< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
İlk önce klasik forum yalanlarını sıkalım;
- 42 tane 1111 liralık kupon çıktı akşam akşam masrafa girdik teşekkürler. - Çok çok çok acil çocuğuma alışveriş yapmam gerekiyordu özelden 10 tane kupon atarsanız sevinirim. Şimdi gelelim hayrat bölümüne. İlk defa çark yakaladığım için uygulamada çark çıkmayanlar adına kuponları aldım, hepsi 30 liralık. Özelden çek satışa son saatler diye koymaya çalışanlardan ötürü yollamıyorum, direkt açıktan paylaşıyorum: XLFLXZ77SKE XLFLXCXFLA5 XLFLXDDCG6B XLFLXPBWVFP XLFLX6DZGN1 XLFLXG3ECUM XLFLXAJN5RV XLFLXXCX3NF XLFLX4H2FE8 XLFLXTUTJBX Veee final vuruşu olarak forumdaki satışçıların bildiği ama söylemediği yöntem: Android'de uygulamayı yükleyin, girin tanıtım ekranı çıkacak atla diyin ana ekran görünsün. Sonra çıkın tekrar girin çark ekrana geliyor. Tekrardan kupon almak için uygulamadan çıkın. Uygulama bilgilerinden zorla durdur yapın, önbelleği ve verileri temizleyin. İlk aşamadan tekrar edin. |
1111 liralık kuponu kullanmayacak varsa pm alabilir miyim. ücretsiz bekliyorum bu arada sepet yaptım 1200 liralık belki biri verir diye. |
Diyecek hiçbir şey yoktur. Aynı ürün. Çark ile indirimli de alsan sana kazığı geçiriyor. Bizim bizden başka düşmanımız yoktur. |
Ben kod çıktığında buradan paylaşıyorum, özelden göndermiyorum. Neden mi? Özelden gönderdiğim bazı kişiler bırak teşekkür etmeyi, mesajı okuyor kullandım veya kullanmadım diye yazmaya tenezzül bile etmiyor. Bu kadar da keriz yerine konulmaz ki insan! O yüzden buradan paylaşıyorum ve ilk gören kullanıyor...
|
Konu cuma çıkışı cami önü moduna dönmüş yine |
şanslı gün ile açıklanamaz bu :) ömürde bir defa olur. magnumdan porsche çıkması gibi bişey
|
3 kuruş indirim verecekler köpek gibi uğraştırıyorlar. Yok onu yap yok bunu yap, zaten indirim diye çoğu ürünü zamlı kitliyorlar bari şunları düzgün verin... |
Fiyatları x2 ya da x3 yapmışlar sonra kupon dağıtıyorlar... Bu ülkenin herşeyi vatandaşı öpme odaklı...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
niye haber ediyoruz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
30'luğun altlimit 100 değil mi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1111 tl hiç çıktı mı acaba? |
4 kişiden 3'ü 30 diğeri 20 çıktı. Araya 50 de koysalarmış iyiymiş. Dün kullanamadık bir türlü. |
Üye girişi yapmak gerekiyor mu? geziniyorum ama çark çıkmıyor bir türlü |