görünmez yerimde otursamda adam 50 60 M ilerden geliyo beni görüyo glad rasgele alan sallıyo görünmez iken ben ibuluyo sorc direk alanı ile bana dalıyo admlar bide yazı yazıyo dibime gelipde bhenmi ters görüyom Yoksa oyun da hilelermi kaynıyo kafayı yidim
Ncsoft milleti oyundnamı uzaklaştırmaya mı çalışıyo yoksa milleti oyuna düşürmyemi anlamış değilim ama oyunda çoooooooooooooooooooook sorun var o kesin
Class nedir hocam ?
onun class sin. Hem de sağlam bir sin. Oyunu bu yuzden bırakmıştım. 3 gun once aktif ettim. Bi dred yapayım dedim. Karşı grubun cleriği bizim sin den hızlı koşuyodu :) artık oyuna girmiyorum.
P2P hali böyle oyunun, f2p olunca ortamı düşünemiyorum
Emrah mmoninja.com'a gir ne oldugunu anlarsın update gectikce guncellenen glide ve benzeri hack programları var aylık uye oluyorsun kullanmak ıcın ve bu programlar baya bi süredir var programların ıcınde aklına gelebılecek her kod yazılı durumda yaratıkları buglayıp tek basına ınstance bıle yapabılıosun o derece...ben karakterleri sattım bu yüzden oyunun boku cıkmıs sanada tavsiye ederim su sacma sapan oyuna para vermeye degmez zararımı karsıladıgım ıcın mutluyum,ve bir daha asla oynamayı dusunmuyorum.(Kerem)
quote:
Orijinalden alıntı: Slyna
Emrah mmoninja.com'a gir ne oldugunu anlarsın update gectikce guncellenen glide ve benzeri hack programları var aylık uye oluyorsun kullanmak ıcın ve bu programlar baya bi süredir var programların ıcınde aklına gelebılecek her kod yazılı durumda yaratıkları buglayıp tek basına ınstance bıle yapabılıosun o derece...ben karakterleri sattım bu yüzden oyunun boku cıkmıs sanada tavsiye ederim su sacma sapan oyuna para vermeye degmez zararımı karsıladıgım ıcın mutluyum,ve bir daha asla oynamayı dusunmuyorum.(Kerem)
hem hack istemiyorsun , hem de millete hackin kaynağını söylüyorsun. gj
Desenize Bu oyun Yalan PVP sini oyna dağa çok keyif alırsın en azından dersin burası Pvp burda çok boşluk var Hack olur
ama yani orjinal bi oyunn Hack olması çk kötü oyunun kendisi için tabi ve biz lerin gayretlerine yazık bhen 65 ping le oynuyom adamlar 19 ping le Felan oynuyolar belki o 0,20 sn lik olay bile çok fark ediyo dedim belki ondna adamların skillerini önce yiyom sandım ama çok pvp yapan anlıyo o kadar sn içinde o skil yiğemessin
neyse SAolun
server Spatalos clas Sin name uzuki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme