Bildirim
Band hero baterisini elektronik bateri olarak kullanmak??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bilgisi olan yok mu?? -
eger böyle bir şey mümkün ise bateriyi satmaktan vazgeçebilirim
aşagıdaki linkde yapılabildiginden bahsediyorlar.
akşama iyice bir araştırmak lazım.
http://forum.donanimhaber.com/m_50981776/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 18 Şubat 2012; 11:21:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: omersenel
eger böyle bir şey mümkün ise bateriyi satmaktan vazgeçebilirim
aşagıdaki linkde yapılabildiginden bahsediyorlar.
akşama iyice bir araştırmak lazım.
http://forum.donanimhaber.com/m_50981776/tm.htm
Ben bugun kablo alip bi denemeyi düşünüyorum. Eğer alirsam sonuçlardan haberdar ederim :) -
sonuç ?
-
band hero oyununda varmı bilmiyorum ama guitar herolarda oyunun içinde bir bölümden bateri olarak kullanılabiliyor.ayrıca rock band davulu drum machine adlı bir program sayesinde pc'dede kullanılabiliyor.band hero davuluda calısır büyük ihtimal. -
quote:
Orijinalden alıntı: omersenel
sonuç ?
Buralarda kablo bulamadım ggden 11 tl ye bir kablo buldum. Sipariş verdim bir iki güne gelir herhalde. Inşallah olur... -
Takip. -
Bugün bu işle uğraştım. Usbden bağlayarak asio4all ve Live 8 programı ile çalıştırdım ama belirgin bir lag var tabi ki ve bu çok rahatsız edici oluyor ritm ensturmanlarında. Çok iyi bir ses kartınız yoksa (müzik üretimi için üretilmiş) uğraşmayın bana kalırsa.
Onun dışında drum machine diye küçük bir program var. Oyunun içindeki freestyle modundaki latency ile pcden istediğiniz gibi çalabiliyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath
Bugün bu işle uğraştım. Usbden bağlayarak asio4all ve Live 8 programı ile çalıştırdım ama belirgin bir lag var tabi ki ve bu çok rahatsız edici oluyor ritm ensturmanlarında. Çok iyi bir ses kartınız yoksa (müzik üretimi için üretilmiş) uğraşmayın bana kalırsa.
Onun dışında drum machine diye küçük bir program var. Oyunun içindeki freestyle modundaki latency ile pcden istediğiniz gibi çalabiliyorsunuz.
Bu kötü olduSes kartiyla ilgili olduğuna emin misiniz? Programı kurcalanmayı denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II
quote:
Onun dışında drum machine diye küçük bir program var. Oyunun içindeki freestyle modundaki latency ile pcden istediğiniz gibi çalabiliyorsunuz.
Bu kötü olduSes kartiyla ilgili olduğuna emin misiniz? Programı kurcalanmayı denediniz mi?
Denedim uzun zamandır ilgileniyorum müzikle. 24 ms civarı latency alabildim Asio4all ile en iyi durumda. Bilgisayarınızın donanımı iyileştikçe düşecektir tabi bu. 17 civarına indirmek mümkün olur diye düşünüyorum iyi bir ses kartı ile.
-
quote:
quote:
quote:
Denedim uzun zamandır ilgileniyorum müzikle. 24 ms civarı latency alabildim Asio4all ile en iyi durumda. Bilgisayarınızın donanımı iyileştikçe düşecektir tabi bu. 17 civarına indirmek mümkün olur diye düşünüyorum iyi bir ses kartı ile.
Hocam nasil bağladiniz siz. Ben bir türlü beceremedim. Program çok karışık geldi.
-
@II G4ngsTeR II Live 8'ten mi bahsediyorsun? -
quote:
@II G4ngsTeR II Live 8'ten mi bahsediyorsun?
Evet hocam onu soruyorum çok karışık. Bir de Usb midi kablo ile bağladiniz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
@II G4ngsTeR II Live 8'ten mi bahsediyorsun?
Evet hocam onu soruyorum çok karışık. Bir de Usb midi kablo ile bağladiniz değil mi?
Normal usb ile bağladım. İnternetten bir iki tutorial bakıp uyguladım.
Şuna bakabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=3lpoYudKiuI
Program biraz karışık evet. Açıklamadaki gibi bir deneyin sonra olmayan yerleri konuşalım. Açıklamadaki projecti indirip açmayı unutmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X