Şimdi Ara

banggod dan sipariş edilen mi4 TR ye gelmiş.( paypa aracılığı ile param iade edilecek) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
9
Favori
4.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi basıl bir yol izlemeliyim paramı geri almak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bıçak söyledim
    11 24/05/2016 09:23:55 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    böyle yazıyor acaba nolcak
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 24 Mayıs 2016; 14:09:56 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun, yani şu çağda bu olmamalı. İlla vergiyi geçirecekler temel sebebi bu, artık pasaport kaydında da geçiriyorlar. Aşırı geçirilmiş teknolojik ürünü alıyorsun yine bitmiyor, konuşmada ayrı internette ayrı geçiriliyor. Oda yetmiyor bu sefer elektrik orada bir daha daha maaştan başlamıyorum.

Telefon almak için 30 gün sigortalı olarak çalışan bir öğrenci 30 günlük kullanımda teknolojik ürünün gerçek fiyatının 2 katı kadar vergilendiriliyor. (gelir+kdv+ötv+kdv+ötv+telsiz+kdv+trt payı vs vs vs)
  • soyken kullanıcısına yanıt
    +9999999999999 fazlasıyla katılıyorum. verginin vergisinin vergisinin.... vergisi alındığı bir ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

ben bıçak söyledim
    11 24/05/2016 09:23:55 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Bıçak yasak. UKIM e de girmiş geri döner.

Diğer yasaklı ürünler:

– Her türlü parfüm ve kozmetik ürünleri

– Sporcu takviye gıdaları, her türlü ilaç, gıda, kimyasal ilaçlar (İlaçlar eğer doktor raporu varsa getirtilebilir, ayrıca milli sporcu belgesine sahip kişiler sporcu takviye gıdalarını getirtebilir)

– Cep telefonu

– Uyuşturucu

– Tabanca, Bıçak vb. silahlar

– Canlı hayvan

– İpek Böceği Tohumu

– Kumar makineleri

– Batarya, pil vb. kimyasal ürünler

– Alkollü ürünler

– Toprak, ot, saman, gübre vb.

– Her türlü para

– Kuran-ı Kerim

– Benzin, akaryakıt vb.

– Heykel, antika, posta pulu, gravür, tablo vb. gibi sanat eserleri

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

ben bıçak söyledim

Bıçak yasak. UKIM e de girmiş geri döner.

Diğer yasaklı ürünler:

– Her türlü parfüm ve kozmetik ürünleri

– Sporcu takviye gıdaları, her türlü ilaç, gıda, kimyasal ilaçlar (İlaçlar eğer doktor raporu varsa getirtilebilir, ayrıca milli sporcu belgesine sahip kişiler sporcu takviye gıdalarını getirtebilir)

– Cep telefonu

– Uyuşturucu

– Tabanca, Bıçak vb. silahlar

– Canlı hayvan

– İpek Böceği Tohumu

– Kumar makineleri

– Batarya, pil vb. kimyasal ürünler

– Alkollü ürünler

– Toprak, ot, saman, gübre vb.

– Her türlü para

– Kuran-ı Kerim

– Benzin, akaryakıt vb.

– Heykel, antika, posta pulu, gravür, tablo vb. gibi sanat eserleri

Hadi yaaa bazı arkadaşların gelmiş. Çok üzüldüm şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    hocam ürünün geri dönmesini bekleyeceksiniz, aldığınız yer banggood ise durum ile ilgili iletişime geçin, en kötü ihtimalle kargo ücretini kesip kalan tutarı iade ederler, en iyi ihtimalle tamamını iade ederler, bu aldığınız yerin ticari politikasına göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birkaç defa pil almıştım. Demek o da yasaklı imiş.
  • UKİM'e girdiyse çıkmıyor. Geçmiş olsun.

Bu arada geçen aylarda aldığım dört pil sorunsuz gelmişti. Yasak olduğunu da bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 24 Mayıs 2016; 15:28:41 >
  • Bu ürünlerden hangisi?
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Kuran- Kerim ne alaka anlamadım
  • Telefon alıp takılanların ilk siparişi mi? Bende geçenlerde bir tane aldım şansa geçti ama ilk siparişimdi. Bazen göz yumuyorlar galiba :)
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    katılıyorum,ülkeye eşek sırtında silah sokanları yakalayamaz ama gelir şurda bir iki telefonumuza el koyarlar..nede olsa bu ülkede millet devlet için var..
    benim telefonda singapurla takıldı hocam artık şu kargo bu kargo farketmiyor,kuş uçurtmuyolar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Çok doğru söylüyorsun, yani şu çağda bu olmamalı. İlla vergiyi geçirecekler temel sebebi bu, artık pasaport kaydında da geçiriyorlar. Aşırı geçirilmiş teknolojik ürünü alıyorsun yine bitmiyor, konuşmada ayrı internette ayrı geçiriliyor. Oda yetmiyor bu sefer elektrik orada bir daha daha maaştan başlamıyorum.

Telefon almak için 30 gün sigortalı olarak çalışan bir öğrenci 30 günlük kullanımda teknolojik ürünün gerçek fiyatının 2 katı kadar vergilendiriliyor. (gelir+kdv+ötv+kdv+ötv+telsiz+kdv+trt payı vs vs vs)

sonuç olarak devlet sürekli geçiriyor vatandaşa..değişen iktidarlar hükümetler de olsa,eylem hiç değişmiyor geçirme tam gaz devam

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Aynen teknolojiyle paralel ilerliyor birde :)

Geçtiğimiz yıllarda karadenizli olması lazım, rüzgardan evine elektrik üretiyor diye rüzgar vergisi istenmiş adamda yaptığı ufak santrali yıkmıştı

Onu bunu geç akıllı televizyonlar çıktı hala trt bandrolsüz satılmıyor. Kaç para bilmiyorum ama 5-10 alıyordur hiç yoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Kuran- Kerim ne alaka anlamadım

Osmanlıdan kalma adettir. Osmanlıda da hat ve tezhip zanaatkarlı mağdur olmasın diye Kur'an-ı Kerim matbaada basılmazdı.

Gümrük-Ticaret kanunu ne zaman entegre oldu ya da olduğundan beri ana hatlar dışında değişti mi fikrim yok ama %90 eski adettir.
  • evet bugün zimmete alındı, yakında geri gönderirler, o değilde acaip ihtiyacım vardı tlf a, ve de tlf olarak ilk siparişim idi
  • soyken kullanıcısına yanıt
    yahu o değil geçen sene hatırlarsınız doğuda bir köye göktaşı parçaları düştü...hatta bazı köylüler
    o taşları satıp iyi paralar kazandı tv ye çıktılar...
    neyse bir hafta sonra devlet babanın ağzı sulanmış, bir maliye minübüsünü köye gönderdi
    nerde bu göktaşlarının vergisi diye şaka değil gerçek olaydır işte tablo bu kadar acıdır bu ülkede

• gümrükte tanıdık olacak , ürünü inceleyen
    hoop direk eve gelecek paket.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.