Şimdi Ara

banggod dan sipariş edilen mi4 TR ye gelmiş.( paypa aracılığı ile param iade edilecek) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
9
Favori
4.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzerine başka bişey yazdırmadınız mı? Yoksa yazdırdığınız halde mi takıldı?
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    yazıldığı halde takılmış.

Benim son durum zimmet alındı olarak oda ukimde
  • bu aralar çok sıkıymış diye duymuştuk demekki doğruymuş.
  •  banggod dan sipariş edilen mi4  TR ye gelmiş.( paypa aracılığı ile param iade edilecek)

isim yok diyor
    gönderende

geri gönderilmeye kalkarsa ne olur?
    neden isim yok diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Aksiyon kamerası olarak, fiyatı da 50 dolar yazdırdım, yine de takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 20 Mayıs 2016; 23:54:43 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    O saatlerin üzerini neden karaladın çok merak ettim hocam?
    Çince yazıları yazmakla uğraşmamak için.
  • Aslında orda isim yok değil. Sizin isim soy isminiz yazıyordur baş harfleri.
    Orda isim çıkıp ukime takıldıysa ya üründen vergi alınacak yada geri gidecektir. Yasaklıysa. geçmiş olsun
  • i*** y** isim yok yorumu güzel olmuş, ürün inşalla elinize ulaşır
  • Benimki de aynı durumda. 17 Mayısta UKİM'e girdikten sonra ilk kez bugün 23 Mayısta Zimmet Alındı güncellemesi geldi. Muhtemelen konuyu açan arkadaşın ürününün akıbeti bugün belli olmuştur.
  • henüz zimmete alınmadı ama alınacağı kesin, bir an önce geri gönderselerde paramızı geri alsak.
  • İnternette "Zimmet Alındı" ifadesinin gümrükten sağ salim çıktı anlamına geldiğini belirtenler olmuş. O açıdan söyledim. Ürünün kutusunu tamamen açmazlarsa gümrük muayenesi sırasında bize gelme ihtimali yüksek.
  • inşallah sağ salim ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semba -- 23 Mayıs 2016; 22:46:24 >
  • Ürünü geri mi gönderiyorlar yoksa el mi koyuyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Geri gönderiyorlar.
  • hocam durum nedir?
  • Zimmet alınmadı ama bugün alınır diye düşünüyorum.

Yuh Avrupa postasını bile gümrük yakalamış ki bu iş külliyen bitmiş demektir

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin avrupası yada çin'i yok, hatta kısa bir araştırmaya göre singapur post daha az takılıyor ama buda garanti değil.

Ben siparişlerimi genelde netherland post ile alıyorum, daha hızlı olduğuna inandığım için. Ürünleri takılan arkadaşlara geçmiş olsun.

Ülkemize telefon, teknoloji yasağı getiren zihniyeti de kınıyorum (her kimse, nereye bağlıysa, hangi siyasi örgütse) sonuç olarak bunlar uyuşturucu madde yada insan kaçakçılığı - hırsızlık - vatan hainliği değil ! yurtdışından 350 - 400 liraya getirebileceğimiz telefonları sayelerinde 1000 liraya alıyoruz, kişi başına düşen milli gelirimiz çok yüksek ya !!! yazıklar olsun.
  • gümrükte kutular x-rayden geçiyor diye biliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.