Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar banggood izlenimim bunlarla iletişim bile kurulmuyor ki ilk defa çinden aldığım bir ürünü adam akilli takip bile edemiyorum yorumlara bakıyorum adamın ürünü gelmiş geri göndermişler adamın haberi yok böyle saçma bir taşıma mı olur iade yapmış para hesapta yok ben tv box aldım aliexpres de vergi ödemek zorundasın duydum banggood vergi dahilmiş dedim burdan alayım vergi dahil olanı seçtim ürünüm istanbula gelmiş vergi ödermiyim ödemez miyim teslim alırmıyım almazmıyım oda belli degil aliexpres bu siteye 1000 çeker yorumlara bakıyorum herkez korku içinde acaba ne olcak gelcekmi paramı vereceklermi dogal olarak parasını kaptırmak istemiyor kimse kolay kazanılmıyor hele bu devirde ben birdaha bu siteden iğne almam sizde bulaşmayın herkez sağ salim ürününü teslim alır inşaallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sayın dostum. Ne yazık ki banggood eski banggood değil.
    En ufak olayda üç kağıda kaçmayı ilke edinmişler. Yaklaşık 1 sene önce drone almıştım
    drone kumanda ile iletişim kurmuyordu arızalıydı. Videosunu çektim gönderdim. Paramı yoksa yeni ürünmü diye
    sordular yeni ürün istedim 15 gün sonra elime geçmişti. Şimdi olsa mümkün değil.

Sizin olayda da birebir çalışan ürünü göndermeleri gerekirdi.
  • taarruz35 T kullanıcısına yanıt
    Keşke aynı mesajı 3 kere yazıp konuyu kirleteceğinize, arada noktalama kullansaydınız da mesajınız biraz anlaşılır olsaydı?

Siparişiniz gümrüğe mi takıldı, iade mi oldu, gönderilmedi mi?
  • Xgimi Cc Projeksiyon cihazı incelemesi

• aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mesaj cok açık anlamadıysan sorun sende ben 36 sayfalık bu formu baştan aşağı okudum sende bi oku istersen kimin ne derdi var sorunu var ben genelleme yaptım

• Günlerdir aynı bildirimi okumaktan bıktım artık :(
    Ayın 13'ünde sipariş ettik. Ne zaman gelecek acaba?

2019-02-22 07:08:51 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
  • taarruz35 T kullanıcısına yanıt
    5 satırlık hikaye yazıyor, bunu 3 kere tekrarlıyor ve bir tane bile noktalama kullanmıyorsunuz ve anlamayan biz oluyoruz öyle mi. Öyle olsun.
    Celallenmenize gerek yok, sakin kalmak iyidir.

-
    Türkiyede aynı ilçe sınırları içinde verilen kargolar bile bazen 4 günde ancak teslim ediliyor.
    merak etmeyin siparişiniz Aljpk kodu ile istanbula geldiyse birkaç gün içinde yurtiçi kargo ile teslim edilir.

Son zamanlardaki gümrük problemleri nedeniyle daha önce pahalı diye bıraktığım banggood sitesinden alışveriş yapmaya tekrar başladım.
    Son iki aydır verdiğim tüm siparişlerde sorunsuz teslim edildi.
    Kaldı ki hala çok pahalıya ürün satıyorlar. ürün fiyatlarını diğer sitelerle kıyaslayarak yada kampanyalı ürünlerini takip ederek buradan alışveriş yapmak gerek.
    alide yada joybuyda 13 dolar ürün burada 25 dolar olabiliyor mesela.

Her ürünün ptt tarafından gümrüğe sokulduğu bu dönemde emin olun, joybuy, gearbest, aliexpress vb farklı sitelerden alıveriş yapıyorum.
    ürünümün tarafıma en sağlıklı bir biçimde teslim edeceğine emin olduğum tek yer gümrük kampanyası dolayısı ile inanın burası.
    7-8 liraya tüm gümrük bedelleri dahil olarak ürün göndermeleri büyük nimet. Bu durumun kıymetini bilmek gerek.

Problemleri doğru analiz etmekte fayda var.

vesselam

• banggood malesef müşteri dostu bir firma değil, sadece cebinin derdinde, bu yüzden alışveriş yapmam artık
  • Hocam bende sizin tecrubenize dayanarak bir sey sormak istiyorum. Subatin 19unda kargoya 3d yazici verildi ve takio no aljpk ile basliyor. Suan alljoy'un sitesinden irsaliye alindi tarzında bir bildirim var başka bir şey yok. Tahmini olarak hareketlenme veya takip ne kadar surede yapiliyor(kargoya verildikten sonra)?
    Sürekli aliden alışveriş yapardım BG yi ilk defa kullanıyorum.

• Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    Sen daha şanslısın benim 3 hafta oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    22 şubatta istanbul gümrüğe gelmiş ürününüz, muhtemeldir ki bugün yarın yurtiçi kargodan bildirim alırsınız. Yurtiçi kargo uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banggood düzgün çalışan bir site. Şimdiye kadar 60 a yakın içinde 3000 tlik siparişim dahil hiçbirinde sorun yasamadım. Yurtdışından alışveriş yapacaksanız özellikle PTT den uzak durun. Tüm kargo lar neredeyse gümrüge giriyor ve çıkmak bilmiyor.

• lostromoss L kullanıcısına yanıt
    Son gelen siparişim. bundan öncekilerde benzerdi.
    hatta alljoy firması ile çalışan gearbest siparişlerinde bile süreçler bire bir aynıydı.
    sizin siparişiniz içinde aynı süreç yaşanacaktır.
    Max 20 iş gününde teslim edilir.

ilk sipariş oluşturuldu mesajı sonrasında bir süre hareket olmaz. Sonra giden mal vb birkaç hareket daha olur.

Sonrasında "Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process" hareketinden sonra bir sessizlik olur ve sipariş tr ye girer/girmek üzere olur.
    bu hareketin yayınlanmasından sonra 5 gün içersinde ürününüz teslim edilir. dilerseniz yurtiçi uygulamasından tc ile kontrol edersiniz (ben hiç kullanma ihtiyacı duymadım)

Bu süreçten sonraki gecikmeler, tr gümrük ve yurtiçi kargonun istanbul içinde yaptığı aktarmalar ile bazı şubelerindeki hantallık sebebiyledir.
    Eğer istanbul dışında bir şehirde iseniz süre daha da kısalabilir.

2019-02-07 18:53:35 delivered

2019-01-31 23:26:33 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-01-24 21:40:13 SHENZHEN Goods Outbound (Location)
    2019-01-24 21:40:13 SHENZHEN Goods Inbound (Location)
    2019-01-23 15:38:17 Order Created, ready for picking up

• aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Biraz içimiz rahatladı

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnzn06

22 şubatta istanbul gümrüğe gelmiş ürününüz, muhtemeldir ki bugün yarın yurtiçi kargodan bildirim alırsınız. Yurtiçi kargo uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.
    İnşallah hocam aman yurt içi kargodan Allah korusun :)
  • bu hızlı kargo kampanyası bittimi gönderim şekli hep ptt çıkıyor şimdi
  • Hocam bizim iadeler yapılmıyor, bu konu hakkında görüşebilir misin ? 268 lira ve bugün 21.gün

@Yakup23e

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Sipariş numaralarınızı özelden gönderiniz iletiyorum.Burada arkadaşlar ilk defa alışveriş yapacaklar telaşlanabiliyor.Merak etmesinler elimizden geleni yaparız.Herşey hallolunacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.