Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuştuk görüştük farklı sisteme geçtik artık sorun olmuyor dediniz ayın 21 inde 3D yazıcı siparişi verdim hala takip edilemiyor durumda. Birde gelme umudu olmadığı için 3 farklı model aldım belki aradan biri gelir diye. Bekliyoruz 1 hafta oldu bu gidişle yine göndermeyecekler.
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sayın dostum. İlk üç kağıtları değil sonda olmayacak. Bizim paraları süper kullanıyor bu adamlar.

Banggood'dan Alışveriş Yapmayın konu linki ====>
    https://forum.donanimhaber.com/banggood-dan-alisveris-yapmayin--135862912-2#137329091

Banggood Mağdurları Türkiye Hızlı Kargo Herşey Dahil aldatmacası ve yalanı ====>
    https://forum.donanimhaber.com/banggood-magdurlari-turkiye-hizli-kargo-hersey-dahil-aldatmacasi-ve-yalani--137035844#137228434

• hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Umarım gönderirler. Siz herşey dahil olarak ön siparişle aldığınız ürün. Gümrük yada kur her ne sebeple
    banggood aleyhine kuruş zararı var ise alem edip kallem edip siparişi iptal edecektir. Artık güüvenilir bir
    firma değil.

Banggood'dan Alışveriş Yapmayın konu linki ====>
    https://forum.donanimhaber.com/banggood-dan-alisveris-yapmayin--135862912-2#137329091

Banggood Mağdurları Türkiye Hızlı Kargo Herşey Dahil aldatmacası ve yalanı ====>
    https://forum.donanimhaber.com/banggood-magdurlari-turkiye-hizli-kargo-hersey-dahil-aldatmacasi-ve-yalani--137035844#137228434

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum. Diyecek çok şey var kısaca üçkağıtçı denebilir. Kuruş dahi
    olsa kendi aleyhlerine bir durum varsa kıvırtıyorlar. Verdikleri sözü yerine getirmiyorlar.

10-15 mesaj üstte bir arkadaş hoparlör almış hoparlörün bir tarafı çalışırken bir tarafı bozukmuş
    yazmış arkadaş sorunu dile getirmiş. Cüzi bir rakam teklifinde bulunmuş bu adamlar..

eksiden olsa üründe bir kusur var ise hatayı gidermek sorunu çözmek için can atıyorlardı şimdi üç kağıt peşindeler.

• Beyler adamlar mesajlara cevap vermiyor. Canlı destekte bağlanmıyor. Nasıl iptal ediyoruz siparişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermezler para ne kadar onlarda kalırsa o kadar kar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DbA kullanıcısına yanıt
    İllaki ödeyecekler ama tutabildikleri kadar tutuyorlar. 5 şubatta iptal edildi sipariş para halen yok bekleyin biraz diyorlar.
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Neyi bekleyecekmişsiniz ki?
    Aliexpress de dispute sonuçlandıktan 2 gün sonra para iade oluyor.Sizin ki bir ay sürmüş neredeyse.
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum gerçekten, parayı yolladığınıza dair dekont gönderin banka ile görüşeceğim dedim, bekleyin demişler. Büyük ihtimal unutuldu.

ilk ve son alışverişim olacak bu banggood sitesinden.
  • 24 günün sonunda iadem yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostromoss

Yaizicinizi gule güle kullanın darısı bize insallah.
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Hocam kargo hareketlerinden benide bilgilendirir misin ? Bende Ender 3 aldım bekliyorum öyle hiç hareket oluşmadı daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcankose

Hocam kargo hareketlerinden benide bilgilendirir misin ? Bende Ender 3 aldım bekliyorum öyle hiç hareket oluşmadı daha.

Alıntıları Göster
    Tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lostromoss L kullanıcısına yanıt
    Tam ne zaman sipariş vermiştiniz ve kargo durumu ney? Ben 24 ünde sipariş verdim hala bilgi çıkmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcankose

Tam ne zaman sipariş vermiştiniz ve kargo durumu ney? Ben 24 ünde sipariş verdim hala bilgi çıkmıyor.
    18inde almıştım 20sinde kargoya verildi. Ama kargo bilgisinde destination: Turkey yaziyor

• Çin'den alışveriş yapan arkadaşların dikkatine her an bu paketler hareket etmiyorlar :=) bilgiler geç güncellenebiliyor.Yurtiçi kargo uygulamasını indirip bilgilerinizi eşleştiriniz.Eğer ürününüz Türkiye içinde dağıtıma çıkarsa otomatik bildirim alırısnız.
  • burakcankose B kullanıcısına yanıt
    Şubatın 1'inde ender 3 siparişi vermiştim. Az önce yurtiçi kargo dağıtıma çıkarttı. 15 gün yeni yıl tatili desek 15 günde zor geldi. Çıkış destinasyonundan dağıtıma çıkma arasında geçen süre 2 gün. 2 günlük olay için 28 gün bekledik.
  • batubay B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz? Ne zaman kargo bilgileri görünmeye başladı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lostromoss

Tabiki

Alıntıları Göster
    Üçlü olarak Ender 3 almışız. Lostromos ile aramızda satın alma tarihi itibari ile 1 gün var. Birbirimizle güncellemeleri paylaşalım etiketlediğim arkadaşlar.

Bugün sabah erkenden canlı desteğe bağlandım, 48 saat içinde güncellenecek dedi. Güncellenmezse direkt bankamla iletişime geçerek itirazımı ileteceğimi belirttim.

Yemin ediyorum sırf şu Vergiler Dahil muhabbeti için uğraşmamak adına Banggood u seçmiştim.
    GearBest seçseydim ürün 10 günde elimdeydi.
    Adamlardan artık yavaştan ümidi kesmeye başladım.
    12 gündür bir kargo güncellenmez mi ya?

Ayrıca konu sahibide lütfen boş atıp, dolu yakalamaya çalışmasın. Milletin 2 haftadır kargoları güncellenmiyor, arkadaş " Yurtiçi Kargo" dan takip edin diyor. Destinasyon ülkesine gelse zaten takip edeceğiz be kardeşim.

Bu Banggood önceden böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnoc -- 1 Mart 2019; 10:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnoc

Üçlü olarak Ender 3 almışız. Lostromos ile aramızda satın alma tarihi itibari ile 1 gün var. Birbirimizle güncellemeleri paylaşalım etiketlediğim arkadaşlar.

Bugün sabah erkenden canlı desteğe bağlandım, 48 saat içinde güncellenecek dedi. Güncellenmezse direkt bankamla iletişime geçerek itirazımı ileteceğimi belirttim.

Yemin ediyorum sırf şu Vergiler Dahil muhabbeti için uğraşmamak adına Banggood u seçmiştim.

Ayrıca konu sahibide lütfen boş atıp, dolu yakalamaya çalışmasın. Milletin 2 haftadır kargoları güncellenmiyor, arkadaş " Yurtiçi Kargo" dan takip edin diyor. Destinasyon ülkesine gelse zaten takip edeceğiz be kardeşim.

Alıntıları Göster
    Güncelleme olur olmaz yazacağım. Günde 10kez takip ediyorum. Eger pazara kadsr olmassa bende itiraz dilekçesi yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrnoc

Alıntıları Göster
    Şimdi bende chattan konuştum. verilen cevap aşağıda, bende 26 sında gönderildi 10 gün bekleyip tekrar yazacağım dedim.

"its tracking information should be updated within 10 days after its shipment. Please rest assured that a delayed update on the tracking of your order does not usually affect its delivery."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcankose -- 1 Mart 2019; 11:53:34 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.