Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banggood malesef bu 11. yıl indirimini yüzüne gözüne bulaştırdı. verdiğim 3 siparişin biri kargolandı, diğer 2 si için mesaj attım, önümüzdeki ayın sonunda stokta olacak, bekliycekmisiniz, iptalmi edelim şeklinde cevap verdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archman

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Gecen sene onsiparişle telefon aldım ve kargo suresi iki defa ertelenince (ön sipariş stok durumu) ben de siparişimi iptal etmek istediğimi söyledim. Peki dediler ve iade işleminin 2-15 gün yansıyacagını söylediler. İade.iki gün içinde ykb hesabıma yansıdı.

Fakat aynı donemde burada bir arkadaşın iade işleminde problem oldugunu (Turk bankasından problemdi galiba) okumuştum

Geçmiş olsun. Benimki 50-60 liralık IP kamera yasaklı ve çok mühim bir ürün değil. Banka kaynaklı sorunlar olabilir bunlar doğal benim derdim takip edilebilir bir takip kodu edinebilmek ama bunu da müşteri hizmetlerinden çok uğraşmama rağmen alamadım.

Merak etmeyin en geç 10 gün sonra takip edebileceksiniz denseydi yine benim için güven telkin ederlerdi ama bu cevapta gelmediği için site bana pek güven vermedi. İnşallah yanılırım ve takip kodum iş görür.

PTT'deki sohbetimizde olan dağıtıcı personel abi takipsiz alma hiçbirisi gelmez demişti hakikaten de takipsiz hiçbir kargom gelmiyor. Sipariş vermeden önce bunu Banggood'a da ilettim ve bu sebeple takipli ürün aldım ama takip edemiyorum. Can sıkıcı bir durum.

Sipariş verirken kargoyu registered mı seçtiniz?

• Bu sitede müsteri hizmetleri türkçe bilen oluyormu arkadaşalar bangood türkçe facebook değil direk kendi sitesinde bilgi verirmisiniz teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Config kullanıcısına yanıt
    Aldığın ürünün linkini yollar mısın? Eğer stokta değilse stoğa girene kadar beklemen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blltlgn

Aldığın ürünün linkini yollar mısın? Eğer stokta değilse stoğa girene kadar beklemen lazım.

2 adet Digoo DG-M1X HD 960P Home Security IP Camera almıştım

Digoo DG-M1X HD 960P Home Security IP Camera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 15 Eylül 2017; 22:22:58 >
  • Hocam ben sitenin herhangi bir çalışanı değilim rehber eksikliğini görünce bu konuyu açtım öncelikle bunu belirteyim

Konuna gelirsek büyük ihtimalle kargo firmasından kaynaklı bir sorundur. Çünkü ürün kargoya verilmiş ve sana takip kodu verilmiş.

Müşteri temsilcisinin de dediği gibi para iadesi veya yeniden gönderimde herhangi bir sorun olmaz. Adamlar gerçek anlamda müşteri memnuniyeti ve güven konusunda çok iyiler.

Ben bir ara bir ürün almıştım takipsiz aldım yurtta kalıyordum o zamanlar ürün gelmiş ama benim gözümden kaçmıştı müşteri hizmetlerine bağlandım gelmedi dedim yeniden mi gönderelim yoksa para iadesi mi yapalım dediler bende takipli kargo ile gönderecekseniz yeniden gönderin dedim ve yeniden takipli kargo ile gönderdiler. Daha sonra ürün geldi baktım iki tane var takipsiz olanda gelmişti bende diğerinin parasını PayPal ile ödedim.

Bir ara da yanlış ürün gönderildi (o kadar alışveriş yaptım sadece bir kere oldu) fotoğrafını çekip gönderdim ve hemen aynı gün yenisini gönderdiler özür dileyip yanlış gelen ürünün bende kalmasını veya birine hediye etmemi istediler.

Emin ol Türkiye'de hizmet veren bir çok siteden, o çok çok büyük, TV'lerde reklamları dönen sitelerden çok daha güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklılar.

Hocam almadan önce ona dikkat etmen gerekirdi ilk mesajda belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

"Expected restock on 10th October 2017" ürün şu anda stokta değil ve 10 Ekim'de stoğa girecek. İstersen canlı desteğe bağlanıp iptal et para iadesi yapsınlar.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş etmeden önce stok durumu zaten yazar. Stokta mi değil mi ya da ne zaman stoğa girer hepsi yazar. Sipariş vermeden önce buna dikkat etmek gerekiyor.

• Sorunun çözülmesine sevindim dediğim gibi muhtemelen kargo firmasından kaynaklı bir sorundu. Umarım sorunsuz bir şekilde eline ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: blltlgn

Hocam almadan önce ona dikkat etmen gerekirdi ilk mesajda belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

"Expected restock on 10th October 2017" ürün şu anda stokta değil ve 10 Ekim'de stoğa girecek. İstersen canlı desteğe bağlanıp iptal et para iadesi yapsınlar.

Öncelikle ilginiz için tesekkürler. Siz yazınca dikkat ettim, ''Expected restock on 25th September 2017'' yazıyor.
    Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 15 Eylül 2017; 22:37:38 >

• emrahim54 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yok. Kısa bir süre önce Türkçe dil desteği sunuldu ama müşteri hizmetlerinde yok diye biliyorum.

Rica ederim hocam evet rengi seçince de 25 Eylül diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 15 Eylül 2017; 22:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archman

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Gecen sene onsiparişle telefon aldım ve kargo suresi iki defa ertelenince (ön sipariş stok durumu) ben de siparişimi iptal etmek istediğimi söyledim. Peki dediler ve iade işleminin 2-15 gün yansıyacagını söylediler. İade.iki gün içinde ykb hesabıma yansıdı.

Fakat aynı donemde burada bir arkadaşın iade işleminde problem oldugunu (Turk bankasından problemdi galiba) okumuştum

Geçmiş olsun. Benimki 50-60 liralık IP kamera yasaklı ve çok mühim bir ürün değil. Banka kaynaklı sorunlar olabilir bunlar doğal benim derdim takip edilebilir bir takip kodu edinebilmek ama bunu da müşteri hizmetlerinden çok uğraşmama rağmen alamadım.

Merak etmeyin en geç 10 gün sonra takip edebileceksiniz denseydi yine benim için güven telkin ederlerdi ama bu cevapta gelmediği için site bana pek güven vermedi. İnşallah yanılırım ve takip kodum iş görür.

PTT'deki sohbetimizde olan dağıtıcı personel abi takipsiz alma hiçbirisi gelmez demişti hakikaten de takipsiz hiçbir kargom gelmiyor. Sipariş vermeden önce bunu Banggood'a da ilettim ve bu sebeple takipli ürün aldım ama takip edemiyorum. Can sıkıcı bir durum.

dostum özelden de yazıştık.. 2014 yılından bu yana Banggooddan gelmeyen kargom olmadı şimdiye kadar..

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

farklı kargolarla çalışmaya başlamışlar bu sebepten verdikleri kargo numaralarını başlarda takip edemiyoruz. Sana bahsetmiştim 2 adet kamera sipariş etmiştim. bu sabaha kadar takip edemiyordum ama bu sabah öğrendimki flytexpress diye bir firmaya teslim edilmiş.. halbuki verilen kod singapur posta ait..

banggood iidir.. ürünlerin sana ulaşacaktır.

• blltlgn kullanıcısına yanıt
    aldığım tüm ürünlerde 1 işgününde teslim yazıyordu,bu arada söylediğimden banggood u kötülediğim anlaşılmasın,yıllardır yurtdışından 1000 i aşkın sipariş vermiş biri olarak çin menşeli en iyi firma bana göre banggood tu ama son alışverişimde ve müşteri hizmetlerinin cevaplarıyla gözümde çok düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çanta olarak indirimdeymiş. Bu çantayı iki sene önce aliexpress ten aldım. 16-17 usd civarı.. bulursanız aliexpressten bu fiyata alın. Gerçek deriden farkedilmiyor... ik senedir her gün içinde öyle ağırlıkla taşıyorum ki, hiç bir problem yaşamadım...
    çok kaliteli...
    çanta
  • Hocam takipsizler size ulaşmıyorsa size onu öyle alma diyen memur çalıyor olabilir. Bir kere İstanbul gümrükte bunlarla uğraşmıyorlar orası net. Kendi şehir ve semtimize gelince oluyor olan. Kimisi kıçını kaldırıp gelmek istemiyor. İmza alma zorunluluğuda olmadığı için sallamıyor. Kimisi de zaten takipsiz diye açıp bakıyordur eminim. Ben jd.com da vurgun yaptığımız zamanlarda AliExpress vs de dahil baya şey almıştım ve PTT ci abiyle resmen kanka olmuştum. Bir kaç kere sen yorulma abi ben gelirim falan yapınca adam sevdi beni whatsapp dan falan yazıyordu takipsiz gelince. Bir kere sadece personelin girebildiği posta odasına beni sokup beraber kargomu falan aramıştık. 1 tane de takipsiz kargoda gelmeme durumu ile karşılaşmadım vesselam.

Ayrıca banggood bitmiş ya. Bu kargo sistemi nedir böyle. Hem fazla fazla ücret alıp takip edemiyoruz uzun süre falan. Bir de singapour post ile göndercez diyorlar. Ekşide sinpapur post un Türkiye'ye ürün artık getirmeyeceğini söylediği bir mail var 2016 Haziran da. O yüzden sanırım sıkıntı oluyor. Oysa powerbank falan aldığımız zamanlarda resmen uçarak gelmişti kargolar. :/ Neyse yalnız değilmişim en azından. Hala takip edilemiyor diye bunalıma girecektim. 10 unda gönderildi sözde. 5. Gün bitti bakalım bugün ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 16 Eylül 2017; 2:3:5 >

• Anladım hocam. Bu da suçu kabahatinden büyük bir açıklama olmuş gerçekten. Kim ayıklayacak onları ne demekse öyle. Keşke biz de okuduğumuz okulda, yaptığımız işte gözümüzde büyüyen bir işi yapmama gibi bir lükse sahip olsak. Peh. Yazık gerçekten.

Değişmiş hocam baya burası. Böyle değildi kesinlikle. Singapur postun artık kargo göndermediği ekşi sözlükte birine gelen mailde bahsedilmiş. O da 2016 Haziran'da paylaşılmış. Sonrasında neler oldu bilmiyoruz tabi. Tam olarak gönderilmiyor artık diyemiyorum o yüzden.

Sipariş verileli 8, kargoya verileli 6 gün oldu hala tık yok.
    RY908202825SG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 16 Eylül 2017; 12:6:47 >
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Hocam sisteme düşmesi için kargolandıktan sonra kaç gün beklediniz acaba ?

Edit: sizin mesajınızdan sonra 17track uygulamasında Singapur post olarak algıladığı taşıyıcıyı aramalarda flyexpress ile değiştirdim ve güncelleme geldi. Ayın 11 inde Hong Kong lu bir güncelleme de kalmış. Çok teşekkür ediyorum.

@archman hocam size de fly express üzerinden takip etmenizi tavsiye ediyorum. Herhalde Singapur mal taşımasını bunlara verdi.

https://track24.net/service/flyt/tracking/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 16 Eylül 2017; 12:13:23 >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda müşteri hizmetleriyle ilgili çokça şikayet var evet umarım çözüme kavuşturulur. Firmayı ilk defa duyanlar bu durumdan dolayı kuşkuyla yaklaşıyor.
  • Evet hocam bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi müşteri hizmetleri kalitesinde ciddi bir düşüş var umarım bu duruma bir el atılır. Ayrıca bir kaç aydır bazı ürünlerin takipsiz kargolarında bile ücret aldıkları dikkatimi çekti. Kargo firması değişikliği yapıldı ve bu pek doğru bir tercih olmamış gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.