Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela yazıcı için çekmece bastım, 250 gr yaklaşık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Kötü.. Değişen bir şey yok... İtalya'da görünüyor hala . Banggood'a durumu ilettim. 1 hafta daha bekle dedi. Sonrasında gelmezse iade alacağım.
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Şu daha önce bahsettiğimiz youtube kanalı vardı ya. Bişeyler yapalım kanalı hani. Orada yanında son bir kaç videodur filament üreticisi bir arkadaşla çıkıyordu. Bir pazar günü beraber yaptıkları canlı yayında bu filament fiyatlarının pahalı olduğunu söyledim bayağı bozuldu adam. Yurt dışına göre fiyatların çok düşük olduğunu, çok da kar etmediklerini falan söyledi. Aslında yurt dışı fiyatlarına göre ucuz bu doğru ama yine de bana pahalı geliyor. Bu yüzden makarasız satan Uzaras diye bir marka var makarasız satıyor 70 TL civarında oradan almayı planlıyorum. Bu makaralar hep çöp oluyor. Bizim işyerinde bu boş makara çok var buradan alıp sarmayı düşünüyorum.
    Ovvv çok fazla.. Sanırım en fazla 50 gr civarında olması lazımdı o çekmecenin...
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    o dayı uzaras öneriyor yanlış hatırlamıyorsam,
    1 kere makaralı alınıp daha sonra makarasız devam edilir,
    evet fiyatlar çin´e göre bile ucuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

o dayı uzaras öneriyor yanlış hatırlamıyorsam,
    1 kere makaralı alınıp daha sonra makarasız devam edilir,
    evet fiyatlar çin´e göre bile ucuz :D
    Bu eleman ile youtube yayını yapmadan evvel uzaras kullanıyordu. Aşağı yukarı her videosunda görüyordum markayı ama bu İstanbul filament sanırım firmanın ismi o eleman ile video çekmeye başlayınca doğal olarak onu öneriyor. Bu uzaras'ın sitesinde bir de ahşap makara var 1 adet de ondan almayı planlıyorum. Bu plastik boş makaralara sarmak zor olabilir diye.
  • Derken biraz önce 17 track uyarı mesajı geldi. İtalya'dan çıktı sanırım. Ptt'den kontrol ettim kargo ptt sitesinde görünüyor artık..

2020-03-06 11:45
    Italy (Yurt Disi), Send item abroad (EDI-received)

2020-03-06 11:45
    Italy (Yurt Disi), Send item abroad (EDI-received)

2020-03-05 09:55
    Italy (Yurt Disi), The item was forwarded to the destination country (Otb)

2020-03-05 09:55
    Italy (Yurt Disi), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    sonunda
  • Arkadaşlar farklı bi yazıcıyı sepete atıyorum örneğin tarantula 3d printer 68 tl sigorta çıkıyor ender 3 pro yu atıyorum 222 tl çıkıyor sigorta bu nasıl iştir?

Gümrük sigortası yapınca ürün elimize ulaştıgında verdiğimiz gümrük sigortası parasının tamamını iade ediyormu banggood?

• dişli vb basmak için ABG Pa(nylon) filament aldım ama kullanamadım. 240-260 derece extruder, 80-100 derece yatak sıcaklığı tavsiye ediliyor. Yazıcıyı en üst ısı değerlerine almama rağmen yatağa yapışmadı, radyeli basayım dedim, o da direk kalktı... bastığım radye de azıcık bastırınca parça parça dağılıyor. Tahminim ısı yeterli değil.

Yazıcının özelliklerinde pa baskı var yazıyor ama ya ben beceremedim ya da yazıcı yeterli gelmiyor...

pla baskıda sorun yaşamadım, kutudan çıkan filamenti atın derler ama ben kullandım, gayet güzel bastı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Gümrük sigortası yapınca ürün elimize ulaştıgında verdiğimiz gümrük sigortası parasının tamamını iade ediyormu banggood?
    8-10 lira falan gümrük bilmem ne ücretleri var, onlar hariç iade ediyor... ben başka bir ründe almıştım. ender 3 ü sigorta yaptırmadan aldım. Çünkü sigorta yaptırmak için aldıkları para vergiden çok.
    Evet baya fazla.Aynı fiyatta farklı yazıcıda 68 tl çıkıyor ender 3 proda 222 tl çıkıyo

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    138 lira vergi ödedim, 138 lirayı geri almak için 222 tl ödemek saçma...
    uzarası duymamıştım. Kendi sitelerinden 140 liraya kargo dahil 2 kilo aldım. n11 deki yorumlara da baktım, kaliteli diyorlar.

Abg filamentin makarası çok güzel, kalın vidalı somunlu bir yapısı var. ona sarar sarar kullanırım.
  • Benim ürünü 7sinde gümrüğe sevk etmişler sanırım çarşamba falan elimde olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sigorta için aldığı parayı değil senin ödediğin vergiyi ödüyorlar. Ptt'nin aldığı damga vergisi ve Gümrüğe sunma ücretini değil diğer asıl vergi olan Gümrük vergisini ödüyorlar. Senin ödediğin sigorta bu rakamdan fazla ise sen zarar ediyorsun yok daha az ise onlar zararlı çıkar. Eğer @nacar08 gibi 130 TL vergi çıkarsa bana da ödediğim sigorta daha yüksek bedel olduğu için zarar edeceğim. Yani 100 TL altında bir sigorta çıkarsa yaptırmak lazım ama üstünü yaptırmak aptallık ki bu durumda 1 numaralı aptal ben oluyorum. Tabi benimki de acemilik kazık yiye yiye akıllanacağız.
    Ya şu 3M bantlar varmış çıktının iyice zemine yapışması için onlardan alıp kullansana bakalım.
    Sigorta gereksiz o zaman

Şimdilerde two trees bluer diye bir yazıcıdan bahsediliyor. Ender 3 pro'dan da Tarantula'dan da iyiymiş. Birde ona bak istersen..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.