Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zemin ayarı konusunda şu level test ve kağıt olayını yaptım, başka bir ayar yapmadım, hazır geldiği gibi,
    sen elledin mi taban kısmına?
  • Test başarılı ise hafıza kartında gelenlerden birini basmayı dene, onların ayarı güzel. Stl dosyasını gcode çevirip yazdırma zamanla öğreniliyor. Filament markası bile ayarları etkiliyor. Bir şeyler yapalım kanalında hep aynı filamenti kullanın ve filamente ısı ve hız testi yapın diyor. Isı ve hız testi videolarında var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 12 Mart 2020; 10:4:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Test başarılı ise hafıza kartında gelenlerden birini basmayı dene, onların ayarı güzel. Stl dosyasını gcode çevirip yazdırma zamanla öğreniliyor. Filament markası bile ayarları etkiliyor. Bir şeyler yapalım kanalında hep aynı filamenti kullanın ve filamente ısı ve hız testi yapın diyor. Isı ve hız testi videolarında var
    internette bakındım da dediğin gibi kayış vs. ayarları yapılıyormuş, gevşeme ihtimaline binaen,
    Uzaras aynı gün kargo demesine rağmen bugün verdi kargoya saolsın, hız ve ısı testi için uzarasın filamentini bekliyorum,
    hafıza kartı içindekilere bakmamıştım, öğle arası bakayım
    saolasın
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Bende bu boyutlarda camcı da bir cam kestireceğim. ( Tabi yazıcı gelirse, bu virüs bitirdi beni İtalya'dan çıkamadı onuda karantinaya aldılar herhalde ) Temperli cam bu boyutta fazla pahalı olmaz inşallah..
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Sonunda bulmuşsun gazı.. Kaça mal ettin? Sigorta falan yaptırdın mı? Seninki de gelsin de şurada 4 acemi stl dosyaları paylaşırız..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Sigorta yapmadım 1273 tl +130 vergi gelse 1400 gelmiş olur.Artık ucuz kargo çıkmıo express çıkıo Allahtan 3 gün önce aldım ödeme için bekletmiştim.O zaman vardı ucuz kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 12 Mart 2020; 15:22:1 >
    Hayırlı olsun çok çabuk gelir inşallah..
    Daha seninki gelmedi benimki en az 3 aya gelir corona böyle giderse
    EDİT:Mail attılar ücretsiz olarak ems express mail kargo ile değiştirebilirsiniz diye yazdım ama bunlar attıkları mailden haberleri yok.

-Change: Change the shipping method to EMS Express Mail Service for free.

Sanırım sizin kargoda uzun süre gelmicek.Benim sipariş kargoya verilmeyince canlı chate yazdım.Hava yolu kargosu hariç diğer kargolara kısıtlama gelmiş gönderilmiyormuş.O yüzden bana diyorlarki extra para vericeksin uçakla göndericez.Yani 400 tl istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 13 Mart 2020; 0:19:12 >

TR´den al o kargo parasını vereceksen,
    1750 TL´ye vardı,
    2 güne eline ulaşır hem de
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Az önce görüştüm başkasıyla ücretsiz olarak kargoyu değiştirdiler ems express yaptılar herhalde 1 haftada gelir elime

hadi inş
    kendi yazdırdıklarının gcode´ları paylaşır mısın,
    eksen kayması olayını bir türlü çözemedim,
    orjinal usb ile gelen domuzcuğu basıtrdım, onda sıkıntı yoktu,
    olay tamamıyla ayarlarda bitiyor gibi,
  • Şimdi dersteyim, eve gidince atarım..

Benimkinin geleceği yok zaten... Bugün mail attım 1 hafta bekleyin dediniz o da geçti diye bakalım ne yapacaklar??

Senin kargoyu EMS ile değiştirmeleri hız açısından iyi olmuş ama burada EMS ekstra gümrük ücret çıkarmasın?
  • başarılı baskı aldığım gcode lar...

ender3 pro için parçalar var içinde, benim pla yüksek ısı istediği için 220 ye ayarlı, onu yazıcı üzerindeki menüden azaltıp arttırabilirsin, 4 katman yazdıktan sonra 195-200 dereceye indirebilirsin...
    www.dosya.tc
    enderparca.rar dosyas�n� indir - download
    https://www.dosya.tc/server26/hxxxd6/enderparca.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 13 Mart 2020; 17:21:8 >

Böyle yapmışlar bu ne oluyor hanfi kargo bu air uçakla gönderilen herhalde?

genelde italya üzerinden hava yolu ile geliyordu ama italya karantinada olduğu için büyük ihtimalle farklı bir yoldan gelecektir

bu senin için avantaj da olabilir, dezavantaj da... benimki iki hafta önce (40 günde) geldi, benden önce alıp da hala gelmeyenler de var...
    Peki ems express dediği bu kargo mu?

Kulağım çınladı benden mi bahsettin gelmeyenler derken..
    EMS Express değil sanki bu normal hava yolu kargosu benimki ile aynı Air Parcel Registered yazıyor hani 3,5 aydır gelmeyen kargom ile yani. Ama takip kodunun EV ile başlaması belki EMS kargo olabilir. Sipariş sayfasını paylaşabilir misin burada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 13 Mart 2020; 23:35:7 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.