Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdım imansızlara dalgamı geçiyonuz dedim bakalım ne diyecekler takip detayları işlenmedi daha o zaman belli olur belki ems mi değil mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 13 Mart 2020; 23:38:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzarastan aldığım dökme filament geldi. bu kadar uzun filamenti makaraya nasıl saracağım derken, biten esun filamentin makarasını inceledim, vidalarını sökünce makara ikiye ayrıldı. uzarasın karton makarasına geçirdim, tam uydu ama yaklaşıl 1.5 cm geniş, esun un orjinal vidaları kısa kaldı. uzarasın paketine 2 tane vida koymuşlardı, bunları neden koymuşlar demiştim, bunun içinmiş. onları taktım.

elinizde kaliteli markaların 1-2 tane boş makarası olursa, dökme filamenti takması 1-2 dk sürüyor. Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

• Mitra kullanıcısına yanıt
    Bugün mail attılar endişelenmeyin ems exprees ile gönderdik dedile3 birkaç güne görebilirseniz diyorlar.

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Şu silica jel'leri atma sakın sakla.. Vakumlu poşetlerden al makaraların sığacağı ölçüde içine at bu silica jel'leri.. Sıcaklar geliyor nem almaması lazım filamentlerin yoksa bozuluyor. Uzaras iyi ya ben hep oradan alacağım bozmazlarsa. Uzaras'ın ahşap makarası var bir tane de ondan al dursun bence 6 lira mı neydi?
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    İyi bari zaten baktım da banggood sanırım bütün yazıcıları EMS kargo ile gönderiyor artık.. Bende mesaj attım 1 hafta bekle dediniz o da geçti gelmedi diye. Bana 6 mart'da hareket olmuş siparişinizde bu kargonuzun kaybolmadığını gösterir size ulaşacaktır lütfen bekleyin yazmışlar. Bende el mahkum bekliyorum bu gidişle senin yazıcı bile benimkinden önce gelecek..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde saklıyorum. Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

Güzel hava almıyordur umarım.. 1 adetten fazla vardır herhalde değil mi bu saklama kabından... sanırım onun içine sadece 1 adet filament girer gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Güzel hava almıyordur umarım.. 1 adetten fazla vardır herhalde değil mi bu saklama kabından... sanırım onun içine sadece 1 adet filament girer gibi duruyor.
    çok sayıda filament almayı düşünmüyorum. 2-3 filament yeter bana, kutulardan 6 tane var, hava ve su geçirmiyor...
    eyv. saolasın
  • Bu arada uzaras filamentler geldi ve 2-3 şey bastım. esun filamenti takıp arkama yaslanıyordum ama bununla bayağı uğraştım. Başta tablaya yapışmadı ama curada "kalite" sekmesinin en atında "ilk katman hat genişliği" ni %150 yapıp hızı azaltınca yapıştı.

Ayrıca
    - bastığım nesneyi elimle esnetince her yerinden çıtırtı sesi geliyor
    - esun parlak ve kemik gibi, uzaras filament mat ve yumuşak, filamenti geri çeken dişli filamenti geri çekerken filament dişliden kurtuluyor ve "tak tak" sesi var sürekli...

Sonuç olarak ıvır zıvır baskılarda kullanılır ama önemli baskılarımda eSUN kullanacağım.
  • Banggood'dan aldıklarımızı gönderiyorlar mı?Virüsten dolayı bir gecikme var mı?
    Uzaras ile ilgili başka bir hikaye de ben anlatayım,
    Aynı gün kargo diye belirtmelerine rağmen 10´un da sipariş vermiş olduğum Beyaz renkli PLA, 11inde sipariş verildi ve bugün (16sı) elime ulaştı.
    Kargo ile ilgili firma ile görüştüğümde biraz daha bekleyin elinize ulaşır tarzı bir cevap aldım.
    Ürünü elime ulaştığında açtım, rengi GRİ,
    Rengin gri olduğunu söyledim.
    Cevap "Kullanabilir misiniz" oldu.
    ".Ha diyerek" yazdım, bunu şundan sordum kargo iade edin bla bla şeklinde cevap verdi saolsun.
    tahminimce bunlar firma değil tek bir kişi :)
    neyse bir daha kendileri ile görüşmem.
    10-20 neyse fazla verip eSun´a yöneleceğim.
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    o bana da oldu. Turuncu aldım kırmızı geldi ama kargoya hemen verdiler...
  • Güzelmiş ama pahalı...

ender 3 çadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 16 Mart 2020; 20:29:49 >
    Sana bunu yapacagın çok basit bir yöntem söyleyeyim ve daha etkilisi.

Malzemeler
    1-İçindeki folyo için bundan alıyorsun.Bu battaniye bir taraf sıcak diğer taraf soğuk özellikli oluyor ihtiyacına göre o yönü kullanırsın.

Acil Durum Battaniyesi
    www.amazon.com.tr
    Andoutdoor Trail Acil Durum Battaniye, Unisex, Gümüş, Tek Beden: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B079QDMJNP/ref=cm_sw_r_other_apa_i_m77BEbYN24BHY

2-Dış malzemeyi istediğin malzemeden yapabilirsin karton kutudan yapsanda olur o sana kalmış.

Bu şekilde koliyi beleşe getirsen.Sadece termal battaniyeye para vermiş olursun 20 liraya maledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 16 Mart 2020; 21:4:26 >

• Joong kullanıcısına yanıt
    Bu ara sıkıntı çünkü ülkeler kısıtlama koymuş hep ne zaman gelecegiyle ilgili kesin bilgi veremez kimse bu gidişat iyi değil.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bundan arabada var, ecza çantasında...

O zaman beleş

• mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Esun filamemtlere baktım 140 150 tlsen başlıyor normal filamentler 60 70 tl.Yani o kadar farka değer mi bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.