Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mng dahil yurtiçi, aras tüm kargo şubelerini aradım müşteri hizmetlerinden yolda olabilecek kontrol ettirdim hiç yok. Kargolama garantisi sanırım ilk kargolandığı tarihten itibaren başlıyormuş 20 sinde kargolandı benim ürün, 10-18 iş günü diyor henüz daha 12 iş günü oldu sayılır. Sabırla bekliyorum, bir gelişme olursa tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excelceza -- 5 Mayıs 2020; 22:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excelceza

Arkadaşlar bugün mng dahil yurtiçi, aras tüm kargo şubelerini aradım müşteri hizmetlerinden yolda olabilecek kontrol ettirdim hiç yok. Kargolama garantisi sanırım ilk kargolandığı tarihten itibaren başlıyormuş 20 sinde kargolandı benim ürün, 10-18 iş günü diyor henüz daha 12 iş günü oldu sayılır. Sabırla bekliyorum, bir gelişme olursa tekrar yazarım.
    aynen hocam, ben de aynı durumdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Gümrük mağdurları listesine beni ve arkadaşımı da yazabilirsiniz. Grup satınalma yöntemi ile robot süpürge almıştık, durum sizinki ile saatine kadar aynı.

Herhangi bir gelişme gören var mı aramızda? Malum aras kargoya telefonla ulaşmak mümkün değil.

Ya da belki Alljoy tarafında herhangi bir iletişim numarası bulmak mümkün müdür?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alljoy iletişim numarası bende baktım ama bulamadım. 4-5 gün önce alljoy’un uluslararası sitesine mail attım ama ordan da bir dönüş olmadı. Belkide göstermelik bu maildi bilmiyorum ama şimdilik beklemekten başka çare yok 😬

• excelceza E kullanıcısına yanıt
    aldiginiz supurgenin gonderimi tr ye hala yapilabiliyor mu ? link atarmisiniz

60 gün kargo garantisi var. Bence hala gümrükte bekletiliyor. Bangood online işlemleri toplu halde bunaltmak lazım ilgilenmeleri için.

• dewr kullanıcısına yanıt
    Sanırım bana sormuşsunuz fakat ben süpürge sipariş etmedim, projeksiyon cihazı aldım fakat bazı ürünlerin gönderimi salgın nedeniyle kalkmış durumda her üründe gönderim olmayabilir sonradan kalkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

60 gün kargo garantisi var. Bence hala gümrükte bekletiliyor. Bangood online işlemleri toplu halde bunaltmak lazım ilgilenmeleri için.
    Banggood kargo firmasıyla hiç ilgilenmiyor sanırım. Sıksakta iş yaş. Kargo firmasının gümrük sonrasıda kargo bilgisi paylaşıyor olması çok iyi olurdu. Kargolanan adres kısmında telefon numaram yazdığını göremiyorum, benim asıl korkum Türkiye’de kargo numaram yazar mı? Eğer yazmıyorsa sıkıntı büyük zaten zor arayan kargo firmaları direk ürünü geri yollar

• 15-16'sı gibi sipariş verenlerden dün bir iki kişiye teslim edilmiş ürünleri.
    kargolar gümrüğe giriş sırasıyla mal çekiyorlarsa, 9-10u gibi hareket bekliyorum bizimkilerde. Umarım yanılmam da daha geç olmaz.

• hocam çok güzel haberler verdin, inşallah öyle olur.

• EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Umarım dediğiniz gibi olur ama ben 13 Nisan'da sipariş vermiştim ve 16 Nisan'da kargoya verilmişti. Henüz gelen giden yok ve bende de 28 Nisan'dan beri gümrük işleri bitmiş gözüküyor. Beklemeye devam :)
  • fundarella F kullanıcısına yanıt
    Sizin 18 günü geçmiş. Banggood ile görüştünüz mü? Yardımcı olmadılar mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: fundarella

Merhaba,

Umarım dediğiniz gibi olur ama ben 13 Nisan'da sipariş vermiştim ve 16 Nisan'da kargoya verilmişti. Henüz gelen giden yok ve bende de 28 Nisan'dan beri gümrük işleri bitmiş gözüküyor. Beklemeye devam :)
    Selamlar,
    Bende de aynı şekilde hocam 13 Nisan’da sipariş verdim ve 28 Nisan’da gümrük işlemleri tamamlanmış. Bekliyoruz bakalım

• fundarella F kullanıcısına yanıt
    Haydaa, o zaman benim tahmin çöktü.
    Peki siteden baktığınızda tahmini bir teslim tarihi gözüküyor mu acaba?

• Egilmeza E kullanıcısına yanıt
    18 iş günü olarak belirtildiğinden henüz geçmedi aslında. Haftaiçlerini iş günü olarak kabul ettim bekliyorum.
  • EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    Banggood'un sitesinde öyle bir tarih yok maalesef. Benim Alljoy ile bu üçüncü sıkıntılı serüvenim olacak gibi bakalım.
  • Gümrükten en azından neden dağıtım olmadığı ile alakalı bilgi alabileceğimiz bir irtibat numarası olsa keşke.

• Provezza. kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketi toplu olarak alıp dağatacak herhalde ilk kez alışveriş yaptım daha önce hiç bir kargoyu bu kadar beklemedim

Telefon yazar merak etmeyin sistemdeki kargo adresi kısmında görünmez ama pakette yazar.

• Oldimeolan.92 O kullanıcısına yanıt
    Bangood'dan daha önce alışveriş yaptım ancak ben de ilk defa bu kadar uzun süre kargo bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.