Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Refund tahmini teslimat tarihi geçince aktif oluyor mu yoksa müşteri hizmetleriyle mi konuşmamız gerekiyor ?
  • Son zamanlarda uzak kaldim yurtdisi alisverisine , asagida linki olan USB Fan i almak istiyorum, kargo gümrük nasil isliyor?
    Kargo seceneginde "Turkey Direct Mail" 8,50$ bu secenegi secersem türkide ek vergi ödemeden ürünü teslim alabilir miyim?

www.banggood.com
    SOTHING Desktop USB Fan Creative Rainforest Tree Shape Mini Fan Cooler from XIAOMI YOUPIN DSHJ-S-1907 Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://www.banggood.com/SOTHING-Desktop-USB-Fan-Creative-Rainforest-Tree-Shape-Mini-Fan-Cooler-from-XIAOMI-YOUPIN-DSHJ-S-1907-p-1669984.html

• Provezza. kullanıcısına yanıt
    Tahmini teslimat tarihi geçince otomatik aktif oldu bende.
    Ama işe yaramıyor, yasal süremiz 60+10 gün diyor abiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar virüs sebebiyle bir şey almıyordum banggood da önceden 3-4 dolar olan kargoyu 15 dolara çıkarmışlar bu geçici bir durum mu yoksa TR'ye tüm ürünlerin artık kargo ücreti bu şekilde mi olacak?
  • EriadoR_ kullanıcısına yanıt
    Ben Nisan 21'de sipariş verdim 23 de kargoladılar

kargo tarihini baz alacak olursak henüz 25 gün olmuş

yani geri ödeme için 45 gün daha bekleyeceğim o zaman.

Muhtemelen bu süreç içinde ürünler gelir ama bu kadar bekledikten sonra ne fayda.

Zorunlu olmadıkça bir daha asla...
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Kargolar teslim edilmiyor Direct Mail olsada gümrükte problem yaşanıyor tavsiye etmem.
    Cevabiniz icin tesekkür ederim.
    Önereceginiz baska bir kargo firmasi varmi? Yoksa bu sürecte ürünler gelmiyormu tüm kargo firmalari ayni sorunumu yasiyor?
    Aynen hocam, bir de forumun gazıyla yüklü miktarda girdim. öylece bağladık parayı.
    Can sıkıcı şey, muhattap yok. Canları nasıl isterse.

Ben de bir daha hayatta almam. Aliexpress bunlardan daha iyiydi valla. Gelmeyince dispute açıyordum 1 haftada param hesaptaydı.
    Ders oldu.
    Hocam bekleyenlerin hepsi Alljoy'la gelenler. Banggood directmail'de alljoyla çalışıyor sanırım sadece.

Yoksa gearbest'ten siparişi olanlar biraz gecikmeli de olsa ortalama 20 günde teslim aldılar ürünlerini.

Hatta amazon.de efsane, 1 gün önce verilen siparişim ertesi gün gümrükten çıktı.
    Hocam tekrar tesekkürler, Alljoy kargo firmasi anladigim kadari ile. Banggood , air parcell ve turkey direct olarak 2 secenek var bu 2 secenekte alljoy mu oluyor?

Örnek olarak aliexpresste asagidaki yazdigim secenekler var, aliexpressten de ürün almak istiyorum bu kargolardan birini secersem sorunla karsilasirmiyim acaba?
    *China Post Registered Air Mail
    *AliExpress Standard Shipping
    *Singapore Post
  • Ben bir süredir yazşıyorum müşteri hizmetleri ile. Üzgünüz, özür dileriz, biraz daha bekleyiniz. Biraz daha yazışıyoruz yine bekleyiniz. Tamam da 32 gün olmuş, gümrükten çıkalı 21 gün olmuş (ki bence o bilgi yanlış) daha ne kadar bekleyeceğim belirtin dedim. 58 gün daha bekleyebilir misiniz dedi :))).

Sürekli yazıyorum ben de. Karşılıklı robota bağladık. Onlar standart cevap veriyor ben de standart aynı soruyu soruyorum. Bakalım ne olacak
  • banada 62 gun daha bekleyebilirmsiin dediler
  • Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

benim böyle kaldı bayadır, dedim parasını veriyim hızlı gelsin burayı okuyana kadar umutluydum herşeyden dhfgsdfg
    Aynen Air Parcell ile alınan ürünlerin kargo ücretini kapıda teslim alırken ödüyorsunuz. Direct Mail gümrük vergisi ön ödemeli olan bizim sorun yaşadığımız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben daha önce ufak tefek ürünler aldım genelde sorun yaşamamıştım. Bu sefer projeksiyon aldım en pahalı alışverişim bu oldu aynı zamanda son alışverişim olacak. Yüklü miktarda girmeniz büyük talihsizlik olmuş. Umarım biran önce çözerler sorunu.

• fundarella F kullanıcısına yanıt
    Yani işte 60+10 gün beklemeden paranızı geri alamazsınız bu süreç zarfında zaten kargolar teslim edilir gözüyle bakıyorlar. Çalışanlarında umrunda değil açıkçası. Ama çok müşteri kaybettiler bu tür ticari platformlarda insanların güvenini sarsmayacaksın. Ben kalkıp taa okyanus ötesinden güvenip sipariş vermişim yaptıklarına bak.

60+10 değil de 90 olarak belirttiler. Ben zaten parayı almanın derdine henüz düşmedim, bir umut ilgilenip süreci hızlandırırlar diye şansımı deniyorum :). O yüzden de daha yazılı olarak 90 mıdır 60+10 mudur vs diye araştırmadım.

Muhtemelen şuan Alljoy ile yaşanan sorunu biliyorlardır da çözülene kadar bu tarz cevaplar ile bizi oyalıyorlar diye düşünüyorum. Bu benim üçüncü Alljoy fiyaskom ve diğer ikisinde süreç bu şekilde olmuştu.

Bakalım mecburen bekleyip göreceğiz. Ama bir yandan sakin sakin Banggood'a yazmaya devam edeceğim :).
    Peki sizin önceki sorunlu alışverişlerinizde ki ürünler ne kadarlık bir sürede teslim edildi ?

Süre 90 gün değildir umarım Nakliye Sigortası şartlarında Türkiye için 60 gün bazı ülkeler için ise farklı rakamlar yazıyor.

Evet sorundan haberdar olmamaları imkansız yüzlerce insanın yazdığından eminim. Ben de sürekli yazıyorum ama çözüm çıkmayacağını biliyoruz tabii ki :) Alışmış bunlar insanları oyalamaya kopyala yapıştır hazır cevaplar hep.

İlk sorunu Gearbest ile yaşamıştım ama yine Alljoy vardı, onun süresini hatırlayamadım. İkinci de yine Banggood ve Alljoy vardı. Gümrükten çıktı açıklamasından 34 gün sonra teslim edilmiş bana (2 günü İstanbul içinde geçmiş). Toplamda ise 41 gün sürmüş ama önemli kısmı gümrükten sonra 34 gün sürmüş olması.

Şuanki durumda ise toplamda 35 gün olmuş benim, gümrük kısmı ise 20 gün oldu. Gümrük sonrası yine 34 gün olsa bile bana uyar şuan :)
    Gümrük sonrası 35 güne ben de razıyım umarım daha uzun sürmez. 10 gün de gelir derken 35 40 günlere sevinir olduk :')

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.