Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
103
Favori
94.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben banka kartına bağlı sanal karttan alışveriş yapıyorum iptal ettiklerim 2-5 gün içinde iade edildi. 5 günü geçmedi hiç. Kesin ve doğru bilgi için canlı destekle veya mail yoluyla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır.
  • blltlgn kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Mail yolu ile sormuştum, 7-14 gün içerisinde iade geçer demişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk raund hediyeleri açılmış bitmiş bile Dün Akşam 18:00 de başlamış ben sayaç 00:00:00 olduktan sonra açılacak diye bekliyordum Diğer raunda iyi hazırlamak lazım. Bi kulaklık bi de araç içi şarj cihazı kapabilirsek iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 16 Ocak 2017; 14:22:28 >
  • f_m_y F kullanıcısına yanıt
    Maalesef bitmiş hocam bende sayaç dolunca açılmasını bekliyordum ama öyle değilmiş. Çin'de 16.01.2017'de açılmış. Sayaç olayı yüzünden kaçırdık :)
    Çin'deki gün ve saati takip etmek için bu siteyi kullanıyorum ikinci round kaçmaz :D -
  • KAMPANYALAR

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

Android TV'ler

LED Lambalarda %15 İndirim - Kupon Kodu: LEDP15

Modul ve Kitlerde %12 İndirim - Kupon Kodu: Kits12%

Bahçe ve Pet Ürünlerinde %11 İndirim - Kupon Kodu: family11

• Az önce alışveriş yapmaya çalıştım ancak ödemeyi kabul etmedi. 3 farklı kart ile denedim olmadı. Sebebi ne olabilir?

Aşağıdaki uyarı geliyor;

Transaction declined : Payment not processed. Please try with another payment method or contact our customer service.

EDİT: 2 kartımdan da parayı çekmiş. Orders kısmında aynı sepeti 3 kez sipariş geçmişim gibi oldu. Hepsinde de order statuste ödeme reddedildi yazıyor. Ancak 2 kartımdan parayı çekti. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 16 Ocak 2017; 23:54:43 >
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Hocam canlı destekle görüşüp iki siparişi iptal ettirin tek sipariş kalsın. Hatta kendiniz iptal edebiliyorsanız edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blltlgn kullanıcısına yanıt
    İade gelmiş bile kredi kartına hocam. Banggood kesinlikle güvenilir.

• Canlı destek ile görüştüm. Siparişleriniz iptal edilmiş iade 2 hafta kadar sürebilir dedi. Mail atmıştım dün gece chate bağlanamadım çünkü, maildeki de biz para almadık eğer ödeme yapılmışsa 2 haftaya iade olur dedi. İade edilir muhtemelen ama benim takıldığım nokta şu bu arada kur farkı oluşursa iade nasıl gerçekleşiyor? TL cinsinden mi iade alacağım. Yani kısaca zararım olur mu?

Bir de bu ödeme olayı dolayısıyla biraz soğudum ben. Ödeme bankadan gerçekleşti görünüyor ama banggood başarısız diyor. Bu şekilde nasıl sipariş oluşturabilirim ki? Siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Garanti Bankası bankamatik kartına bağlı sanal kart, Enpara ve PayPal varken onunla defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. Sadece Banggood değil AliExpress'ten de yine aynı şekilde. Sizin sorun bankadan kaynaklı olabilir mi acaba? Sorunu bankayla görüşün ve yurtdışı alışverişe açık olduğunu teyit edin.

Eskiden parayı dolar olarak çekiyordu ve banka hesap özetinde dolar olarak görünüyordu. Şimdi TL olarak çekiyor ve TL olarak geri ödüyor.

• Sipariş ettiğim Rock Zircon kulaklık geldi. Gerçekten süper bir kulaklık. Fiyatının çok çok üstünde. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ürünü Banggood'dan daha ucuz olduğu için AliExpress'ten aldım. Fiyatı kayıtlı posta dahil 10.13$ ve 22 günde geldi.
    Almadan önce buradaki inceleme yazısını okumuştum yazılanları hak ediyor:
    audiobudget.com
    Review: ROCK Zircon (RAU0501) - AudioBudget
    https://audiobudget.com/product.php?brand=ROCK&id=Zircon

Alacaklara AliExpress'ten almasını tavsiye ederim çünkü şuanda takipsiz kargoyla birlikte Banggood fiyatı 16$. AliExpress'te 12.34 dolar (tabi fiyat satıcıya göre değişiyor). Ben aldığımda China Post Registered Air Mail ücretsizken şimdi AliExpress Standart Shipping ile ücretsiz gönderiyor.

AliExpress linki:
    aliexpress.com
    US $13.99 |Tüketici Elektroniği'ten Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık'de Kaya Lüks Zirkon Stereo Kulaklık kulaklık kulaklık 3.5mm Kulaklık iphone için kulaklıklar Samsung Xiaomi Mikro 3.5mm Kulaklık AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Rock-Luxury-Zircon-Stereo-Headphones-Headset-3-5mm-in-Ear-Earphone-Earbuds-for-iphone-Samsung-with/32735944102.html

Ek olarak buradaki kulaklık çantası ile çok daha rahat taşıyabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 17 Ocak 2017; 16:50:16 >

• Bangood dan alıp belki geçer dediğim telefon gümrüğe takılmış, bundan sonra iade konusunda göreceğiz bangood saglam mı diye. Yorumlara bakıp buradan aldım bakalım ne olacak.

• Gümrükte kontroller arttı galiba, benimde telefon takıldı banggood dan. İade için izleyeceğimiz işlemler neler? Paketin alıcıya gitmesini bekleyelim mi?
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    Canlı destekle veya mail aracılığıyla görüşün bu konuda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Gümrükte kontroller arttı galiba, benimde telefon takıldı banggood dan. İade için izleyeceğimiz işlemler neler? Paketin alıcıya gitmesini bekleyelim mi?

Banggooda mail atın gümrüğe takıldığını belirtin yardımcı olurlar

Benim telefonu daha dün postacidan teslim aldım, şans işi biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 19 Ocak 2017; 13:34:36 >
  • hollandaya telefon aldım banggood tan .22 aralıktan beri hollandaya varmasına rağmen hareket yok. orada da gümrüğe takıldı galiba.
  • quote:

Gümrükte kontroller arttı galiba, benimde telefon takıldı banggood dan. İade için izleyeceğimiz işlemler neler? Paketin alıcıya gitmesini bekleyelim mi?

Paket geri gitmeden iade etmezler zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

quote:

Sizdeki bayağı bi şansmış ama zira şu an telefon geçirmek mucize gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

quote:

Sizdeki bayağı bi şansmış ama zira şu an telefon geçirmek mucize gibi

aynen mucize hocam şükürler olsun :)
    forumda birçok arkadaş gördüm gümrüğe takılıp geri dönen, ama benimle birlikte aynı gün paketi teslim edilen arkadaşlarda gördüm %50 şans işi

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Ne almıştınız model,hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.