Bildirim
Banggood sitesinden ikinci defa ürün gelmesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yapman gereken şeyi aslında biliyorsun. Açmadığını geri iade etmek... -
Geri gönderme için uğraşmayın bence, zaten posta ücreti baya tutacaktır onun yerine banggood'la anlaşın durumu anlatın 7-8 dolar ödeme yapın onlara sizde kalsın powerbank. Yedek olarak durabilir kenarda :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki buda bir çözüm. -
Bna hediye edebilirsiniz :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten kesinlikle kullanmam onu habersiz bir şekilde. Dolandırıcılardan bi farkım kalmaz. geçerli bir prosedür var mıdır diye sormak istedim sadece,daha önce yaşayan biri var mıdır -
Daha önce 1-2 dolarlık ürün için benzer birşey yaşadım. Yeniden sipariş verdim satıcıya gondermemesini söyledim konu kapandı böylece. Siz ne yaparsınız bilmem ama alternatif bi fikir olması açısında bi mesaj attim size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir sonuca varıldı arkadaşlar. Banggood sitesiyle yazıştım. İkisinin de geldiğini söyledim. Tekrar para yatırmamı istediler. Ben de gönderdim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X