Şimdi Ara

Banggood Turkey Direct Mail ( Vergiler Dahil ) - TOPLANIN - İYİ HABERLER VAR!! 21 ŞUBAT (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
10
Favori
57.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DocMVK

Hocam aynısı oldu kulaklık siparişi mi vermiştiniz acaba bu arada benim kargoda aynı uçakta

Alıntıları Göster
    Evet hocam redmi Airdots almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 27 ağustosda redmi airdots almıştım. Hızlı gelsin diye bu seçeneği seçtik ama 1 ay oldu nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

Ben de 27 ağustosda redmi airdots almıştım. Hızlı gelsin diye bu seçeneği seçtik ama 1 ay oldu nerdeyse
    Valla hocam hardwarenin videosundan gaza geldim aldım gelene kadar heves meves kalmadı

• Dün yurtiçi kargo ürünümü eve bırakmış.
    Yani ürün 40-50 günde elime geçti.bangood yine gözümden düştü.
    Vergisiz aldık lakin şu an ptt gümrük paket üzerindeki fiyatı hesaplıyor.aliexpress daha mantıklı

• Fahrenayk kullanıcısına yanıt
    Redmi airdots aldım ben de ucuz diye. Kargo bekleme sürecinde 125 TL'ye kadar düştü Türkiye'de indirimlerle. Şu an bile alsam indirim kuponumla daha ucuza denk geliyor tövbe ettim bir daha almam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Desteğe sordum,güya dün teslim edilecekti 15 iş günü dolmuştu. Bugünden itibaret en geç 5-7 iş gününe teslim edilir dediler.

• Standart shipping ile ender 3 pro aldim 3 ağustosda. Ancak tahmini gönderinm süresi geçmesine rağmen hala gelmedi. Banggood'un uygulamasinda son durum olarak SHENZHEN goods inbound(location) yazıyor. Ne oldugunu da bilmiyorum. Banggood en geç 60 gün icinde size ulaştırılır diyor sitesinde. Bildiğim kadarıyla 60 gün sonunda da teslimatı onaylamamiz gerekiyor. Eger 60 gun icinde hala gelmezse ve teslimati onaylamaz isem sonucta ne olur. Para iadesi gerceklesir mi? Diger tüm Sigortaları da yapmıştım. Tasima, gümrük sigortası vs. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada banggooda yazdım bakalım ne diycekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkestboy6

Standart shipping ile ender 3 pro aldim 3 ağustosda. Ancak tahmini gönderinm süresi geçmesine rağmen hala gelmedi. Banggood'un uygulamasinda son durum olarak SHENZHEN goods inbound(location) yazıyor. Ne oldugunu da bilmiyorum. Banggood en geç 60 gün icinde size ulaştırılır diyor sitesinde. Bildiğim kadarıyla 60 gün sonunda da teslimatı onaylamamiz gerekiyor. Eger 60 gun icinde hala gelmezse ve teslimati onaylamaz isem sonucta ne olur. Para iadesi gerceklesir mi? Diger tüm Sigortaları da yapmıştım. Tasima, gümrük sigortası vs. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada banggooda yazdım bakalım ne diycekler.
    hızlı da gelmiyor. 60gün sonra iade yapmaya yanaşmazlarsa. bankaya ödeme itirazında bulunmak lazım
  • 10 eylül tayfasına hayırlı olsun sanırım gümrük işlemleri bitmiş. şundan bir kurtulayım tövbe ettim banggood a :)

IST,Customs released, ready for last mile delivery
    2019-09-25 14:12:38

• aytaccgl kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 10 Eylül tayfasının gözü aydın. Kargo sistemlerini düzeltene kadar ben de düşünmüyorum bir daha bir şey almayı.

• Bangood tan biri vardı galiba forumda birnkac soru sormak istiyorum .eğer görüyorsa mesela ben Xiaomi mi pad 4 almak istiyorum vergisini ödeyerek.siteden ödenebilirinyada vergi ödeme işlemi nasil işliyor ben hava limanına gidecek vaktim yok ayrıca yeni havalimaniysa Kocaeli ye gidis dönüş daha kısa sürüyor .neyse sonra bu Xiaomi pad kullanan daha önce var mı global sürüm var mı yoksa kendimiz mi sürüm atacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 26 Eylül 2019; 15:3:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

10 eylül tayfasına hayırlı olsun sanırım gümrük işlemleri bitmiş. şundan bir kurtulayım tövbe ettim banggood a :)

IST,Customs released, ready for last mile delivery
    2019-09-25 14:12:38
    Yurtiçi Kargo bilgisi geldi mi hocam size. Herhangi bir gelişme var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cuara86

Bangood tan biri vardı galiba forumda birnkac soru sormak istiyorum .eğer görüyorsa mesela ben Xiaomi mi pad 4 almak istiyorum vergisini ödeyerek.siteden ödenebilirinyada vergi ödeme işlemi nasil işliyor ben hava limanına gidecek vaktim yok ayrıca yeni havalimaniysa Kocaeli ye gidis dönüş daha kısa sürüyor .neyse sonra bu Xiaomi pad kullanan daha önce var mı global sürüm var mı yoksa kendimiz mi sürüm atacağız ?
    tablet gönderimi yok hocam. aliexpress de aramex ile gönderim yapan güvenilir satıcı varsa onu tercih edebilirsin
  • Yok hocam maalesef. Umarım yarın kargolanır.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Şimdi siteden canlı mesajlaştım. Lojistik şirketiyle görüşüp uzun zamandır girilmeyen kargo bilgilerinin güncellenmesini istedim dedi. 60 gün sonunda ne olacak dedim. Kesinlikle hayal kırıklığınızı anlıyoruz diyor. İşe bak yaw
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Şimdi siteden canlı mesajlaştım. Lojistik şirketiyle görüşüp uzun zamandır girilmeyen kargo bilgilerinin güncellenmesini istedim dedi. 60 gün sonunda ne olacak dedim. Kesinlikle hayal kırıklığınızı anlıyoruz diyor. İşe bak yaw
  • Klasil cevaplarından birini vermişler. Kopyala-yapıştır yapıp müşteriyi baştan savma uğraşlarındalar sürekli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.