Şimdi Ara

bank of america

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç gün önce bi site üzerinden sattığım ikinci el laotopum için bi mesaj geldi Nijeryalı olduğunu iddia eden biri laptopu almak istedi. benden hesap bilgilerimi istedi vs. bugün bank of america diye bi yerden mail gelmiş parranın alındığını benim ürünü kargolamam halinde hesabıma transfer olacağını falan yazıo tabi benim ingilizcem zayıf olduğu için tüm bunları google translate yardımıyla çözümledim. Şimdi sorun şu ben emin değilim ilk başta cidiye aladım ama şimdi iş değişti acaba dolandırılıyormuyum? ingilizcesi iyi olan bu banka hakkında yada bu tür işlemler hakkında bilgisi olan biri bana yardım ederse çok mutlu olurum. eğer yardım etmeyi isteyen arkadaş mesengerden de yardımcı olabilirse daha iyi olur gelen mailleri kendisine de gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentPOW -- 15 Aralık 2011; 2:44:37 >

• Banka sana neden mail gondersin birader. Dupeduz dolandiriciya denk gelmissin. Bosuna agrimayan basini agritma. 3 asagi 5 yukari piyasada elden cikar.
  • Arkadasim bilmiyorum hangi ulkedesin, craiglist tarzi bi site kullandiysan sakin laptop'u yollama bu yaygin bir dolandiricilik. Hatta sana sahte wester union kagidi bile yolluyorlar. Hep ayni hikaye ben tanrinin gorevi icin falanca afrika ulkesindeyim diye baslar :)...
  • niggalar dadanmış, hiç bulaşma...
  • şu yaşınıza kadar hiç nigerian scam diye bir şey duymadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

şu yaşınıza kadar hiç nigerian scam diye bir şey duymadınız mı?

ne yazık ki duymadım (sanırım utanmalıyım). Cihazı göndermedim ama bu kişiye maille hesap nomu verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentPOW -- 24 Şubat 2012; 21:51:01 >
  • Bank of America, oldukça büyük bir bankadır. Ama böyle küçük hesaplar için şartlı transfer yapmazlar ve bu konuda mail yollmazlar. Ayrıca Nijerya mail/internet aracılığı ile dolandırıcılıkta bir numaradır. Aman dikkat kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPOW

quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

şu yaşınıza kadar hiç nigerian scam diye bir şey duymadınız mı?

ne yazık ki duymadım (sanırım utanmalıyım). Cihazı göndermedim ama bu kişiye maille hesap nomu verdim

Bir problem olmaz.Sonuçta planlanmış bir iş,sonuçta parayı göndermeyecek.Yabancılara hiç bulaşma bence,çünkü dolandırıcılık işi Türkiye'nin dışında daha profesyonel,öyle şeyler yapıyorlar ki sen bile şaşıp kalıyorsun,hakkını arayamıyorsun.

Temiz bir satış için Türk sitelerinde ilan vermeni ve mümkünse elden teslimi öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.