Şimdi Ara

BANK OF ENGLAND'DA ÇALIŞMAK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

bilader bende CitiGroup CEO su olmak istiyorum ama ha diye olunmaz ki.

adam gibi bi yerden master alman ve kendini biyerlerde kanıtlaman lazım

İngiltere'de Üniversite okusam ve orada master yapsam olmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

bende istiyorum

öss de kaç puan ve nerelerde üniversiteleri var. ben genel olarak bir bankada çalışmak istiyorum aslında yani bank of england şart değil ;sayısal bölümü lise3 anadolu lisesiym bende

• warwick'te lisansını LBS'de yükseklisansını tamamlarsan neden olmasın :D
    ama bilgi işlem demişsin o yuzden bence hiç hayal kurma, bu işin çalışma izni kısmı var, yabancılar ugrasmıyor oyle işlerle ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kambochian

warwick'te lisansını LBS'de yükseklisansını tamamlarsan neden olmasın :D
    ama bilgi işlem demişsin o yuzden bence hiç hayal kurma, bu işin çalışma izni kısmı var, yabancılar ugrasmıyor oyle işlerle ;)

Dublin Metropolitan University'de lisans ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bankanın çalışma izni bakımından departman neden farketsin ki? Dediğim gibi akrabalarımız da çalışıyor ama Bilgi - İşlem bölümü değil.
  • Bende Pfizer da genel müdür olmak isterim ama keşke istyeni müdür yapsalardı.Genel müdür olması bile şart değil , şef olsamda yeter
  • dostum gerçekten de çok hatta aşırı bir çaba göstermen gerek ki oda öyle senin dediğin gibi 8-9 senelik bir süreçle olmaz. orada çalışmak istediğin alanda en iyisi olduğunu kanıtlaman lazım ki kimbilir bu gün orda senin gibi çalışmak isteyen ve çabalayan ne kadar insan vardır.

ama imkamsız diye bir şeyde yoktur. Neden olmasınki... umarım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

dostum gerçekten de çok hatta aşırı bir çaba göstermen gerek ki oda öyle senin dediğin gibi 8-9 senelik bir süreçle olmaz. orada çalışmak istediğin alanda en iyisi olduğunu kanıtlaman lazım ki kimbilir bu gün orda senin gibi çalışmak isteyen ve çabalayan ne kadar insan vardır.

ama imkamsız diye bir şeyde yoktur. Neden olmasınki... umarım olur

Hiç tanıdıkların katkısı olmaz mı peki ?
  • lise 3 de böyle hayaller normaldir.10yılın sonrasına plan yapacağına 2-3yıllık planlar yap yoksa işin zor..bunları düşüneceğine öss ye sıkı hazırlan madem yurtdışı istiyorsun ana dilin gibi öğrenmeye çalış ingilizceyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

lise 3 de böyle hayaller normaldir.10yılın sonrasına plan yapacağına 2-3yıllık planlar yap yoksa işin zor..bunları düşüneceğine öss ye sıkı hazırlan madem yurtdışı istiyorsun ana dilin gibi öğrenmeye çalış ingilizceyi

İngilizcem şuanda iyi sayılır. Seneye'de kursa gideceğim. Ve bu yazın da İngiltere'ye kursa gidiyorum ingilizce için. Öss'ye hazırlanmayacağım çünkü yurtdışında okuyacağım.
  • Bende 10 sene sonra Tunceli bağımsız milletvekili olacağım bu yazının SS ini alın 10 sene sonra hava atarsınız arkadaşlarınıza..
  • oraya bi kapak attin mi hayatin kurtulur zaten , önemli olan bir sekilde girebilmek .
  • ikinizdende adam olmaz bence.ekmek nerdeyse insan orda olmalıdır,ki sen öğrenimin bittikten sonra alman gereken bir sürü eğitimin daha olacak,ozamanlarda yaşın 30 aşmış olacak.tahminim şu an 17 civarısındır,hayal kurmak güzel 10 sene sonrası adına.ama önce şu an için yapman gereken çok şey oldugunuda bilmen gerek.bu arada orda tanıdıklarım var filan boş laflar bunlar orası ne türkiyede bi belediye binası,ne de benim tanıdıklarım var,akrabalarım var gibi lafları kaldırabilecek aciz bir banka.he şu da var yırtınırsan,gerçekten çalışırsan,azmedersen yapabilirsin ama madem bukadar çok para kazanmak istiyorsun,türkiyede doktor olmak bana kalırsa daha kolay.
  • @Tan Er
    Orada çalışan akraban varsa eğer neden ona sormuyorsun?
    Sana en doğru cevabı o vermeyecek mi?
    Gelipte burada nasıl mantıklı cevap bekleyebilirsin ki?

...
    ..
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

ikinizdende adam olmaz bence.ekmek nerdeyse insan orda olmalıdır,ki sen öğrenimin bittikten sonra alman gereken bir sürü eğitimin daha olacak,ozamanlarda yaşın 30 aşmış olacak.tahminim şu an 17 civarısındır,hayal kurmak güzel 10 sene sonrası adına.ama önce şu an için yapman gereken çok şey oldugunuda bilmen gerek.bu arada orda tanıdıklarım var filan boş laflar bunlar orası ne türkiyede bi belediye binası,ne de benim tanıdıklarım var,akrabalarım var gibi lafları kaldırabilecek aciz bir banka.he şu da var yırtınırsan,gerçekten çalışırsan,azmedersen yapabilirsin ama madem bukadar çok para kazanmak istiyorsun,türkiyede doktor olmak bana kalırsa daha kolay.

Öerileriniz çok güzel amabaştaki üslubunuz kötü. Ayrıca tanıdıklarım var derken referans olayından bahsetmek istedim. Ayrıca tanıdıklarımla konustum. GHirebilmem mümkünmüş ama master diploması almak kaydıyla bir ingiliz üniveristesinden ... iyi bir dereceyle

• quote:

ikinizdende adam olmaz bence.ekmek nerdeyse insan orda olmalıdır,ki sen öğrenimin bittikten sonra alman gereken bir sürü eğitimin daha olacak,ozamanlarda yaşın 30 aşmış olacak.tahminim şu an 17 civarısındır,hayal kurmak güzel 10 sene sonrası adına.ama önce şu an için yapman gereken çok şey oldugunuda bilmen gerek.bu arada orda tanıdıklarım var filan boş laflar bunlar orası ne türkiyede bi belediye binası,ne de benim tanıdıklarım var,akrabalarım var gibi lafları kaldırabilecek aciz bir banka.he şu da var yırtınırsan,gerçekten çalışırsan,azmedersen yapabilirsin ama madem bukadar çok para kazanmak istiyorsun,türkiyede doktor olmak bana kalırsa daha kolay.

+1
    birşey için 2-3 saat hayal kurmak farklı gerçekten onun peşinden koşmak farklı.

• quote:

Orjinalden alıntı: R4V3N

quote:

+1
    birşey için 2-3 saat hayal kurmak farklı gerçekten onun peşinden koşmak farklı.

Haklısın. Ama emin ol ki ben peşinde koşanlardanım .. ;)

• London School of Economics te lisans yaparsan neden olmasın ki? önemli olan prestijli ünilerden güzel notlarla mezun olmaktır bence... benimde hayalim LSE de yüksek lisans yapmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicho

London School of Economics te lisans yaparsan neden olmasın ki? önemli olan prestijli ünilerden güzel notlarla mezun olmaktır bence... benimde hayalim LSE de yüksek lisans yapmak...

Lisansı Bilgisayar alanında Master'ı da işletme üzerine yapmak istiyorum. MBA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.