Şimdi Ara

BANK OF ENGLAND'DA ÇALIŞMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lise-3'e gidiyorum. Üniversite okuduktan sonra bu mümkün olabilir mi?

• Azimle ***** taşı delermiş
  • O kadar da zor olmadığını biliyorum. Bilgi-işlem bölümünü istiyorum. İnşallah 8-9 sene sonra oradayım :)
  • Yine de ilgilenen herkese teşekkürler.
  • kardeş bank of ziraat'ın suyu mu çıktı
  • bank mellat daima
  • Ciddi cevaplar istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende istiyorum

öss de kaç puan ve nerelerde üniversiteleri var. ben genel olarak bir bankada çalışmak istiyorum aslında yani bank of england şart değil ;sayısal bölümü lise3 anadolu lisesiym bende
  • Ne dir bu yabancı hayranlığı Oraya girmen için zaten çok iyi bir ekonomist olman lazım.Bir yabancıysan en iyinin en iyisi olmak gerek.Yalnız İngiltere de üst düzey bir yere gelmek için sadece eğitimden daha ziyade SOYLU da olman lazım.Bu tür şeylere en dikkat eden ülkedir.Belki bir süre çalışırsın ama senin işleri bitince kapıya kadar geçirirverirler.
    Çalışanlar genelde Türkiye bürosunda çalışıyor diye biliyorum zaten.( Ekonomi dergilerinden takip ettiğim üzere).Onların yaptığıda nasıl yaparız ki 3 lira yatırır Türkiyeden 5 lira kazanırız.Yani bizi sömürmenin en iyi yollarını İngilizlere gösteriyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Tan Er

O kadar da zor olmadığını biliyorum. Bilgi-işlem bölümünü istiyorum. İnşallah 8-9 sene sonra oradayım :)

hedefinin olması güzel ama boyle yerler oyle hemen almaz işçileri türksün diye once bi yadırgar gozle bakacaklar sonra bilgine bakacaklar diksiyonuna hatta ikram ettikleri suyu içişine bile bakcaklar bunlar büyük sirketler bende aselsan ford otosan tübitak gibi yerlerde çalışmak istiyorum ama oralarda çalışabilmem için daha çok çalışmam gerek:) düşün ben makine müh. 3.sınıf orencisiyim daha çok çalışmam lazım diyorum sen kendini hesap et:)=
  • harbi kral bankaymış.ama burdan mezun oldugun 2 yıllık bankacılıkla gidemezsin oraya broker olursan belki ama torpil şart.kie ingiltere gibi bir yerin merkez bankasına Türk olarak girmen ekstra zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Ne dir bu yabancı hayranlığı Oraya girmen için zaten çok iyi bir ekonomist olman lazım.Bir yabancıysan en iyinin en iyisi olmak gerek.Yalnız İngiltere de üst düzey bir yere gelmek için sadece eğitimden daha ziyade SOYLU da olman lazım.Bu tür şeylere en dikkat eden ülkedir.Belki bir süre çalışırsın ama senin işleri bitince kapıya kadar geçirirverirler.
    Çalışanlar genelde Türkiye bürosunda çalışıyor diye biliyorum zaten.( Ekonomi dergilerinden takip ettiğim üzere).Onların yaptığıda nasıl yaparız ki 3 lira yatırır Türkiyeden 5 lira kazanırız.Yani bizi sömürmenin en iyi yollarını İngilizlere gösteriyorlar

Çok güzel demişsin de benim orda çalışmamı isteyenler orda çalışan ya da orda yaşayan akrabalarım. Benim alanım bilgisayardır. Ama ben bilgisayar ve işletme karışımı birşey okuyup orada çalışmak istiyorum bilgi-işlemde.

• quote:

Orjinalden alıntı: x264

harbi kral bankaymış.ama burdan mezun oldugun 2 yıllık bankacılıkla gidemezsin oraya broker olursan belki ama torpil şart.kie ingiltere gibi bir yerin merkez bankasına Türk olarak girmen ekstra zor.

Bir dayım orada çalışıyor :) (Organizasyon Bölümü , Müdürü)
  • babama sordum maaşı 5.000 sterlin miş yani tl ile 15 bin tl falan ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: conqueror1453

babama sordum maaşı 5.000 sterlin miş yani tl ile 15 bin tl falan ediyor

Babanız nerden biliyor ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Ne dir bu yabancı hayranlığı Oraya girmen için zaten çok iyi bir ekonomist olman lazım.Bir yabancıysan en iyinin en iyisi olmak gerek.Yalnız İngiltere de üst düzey bir yere gelmek için sadece eğitimden daha ziyade SOYLU da olman lazım.Bu tür şeylere en dikkat eden ülkedir.Belki bir süre çalışırsın ama senin işleri bitince kapıya kadar geçirirverirler.

Çok güzel demişsin de benim orda çalışmamı isteyenler orda çalışan ya da orda yaşayan akrabalarım. Benim alanım bilgisayardır. Ama ben bilgisayar ve işletme karışımı birşey okuyup orada çalışmak istiyorum bilgi-işlemde.

Ben çalışma demiyorum,HAYAT FELSEFESİ haline getirme.Yani biraz takıl,ufkun açılsın ama çok büyük hayallerde kurma.Ayrıca akrabaların varsa oranın içini bizden daha iyi bilirler.Bu soruyu bize sorman biraz gereksiz olmuş sanırım.

• quote:

quote:

Babanız nerden biliyor ?

sırf senin için telefon açtım bak amca oğlu çalışıyordu orda da ondan biliyorum:)
  • quote:

quote:

quote:

Babanız nerden biliyor ?

sırf senin için telefon açtım bak amca oğlu çalışıyordu orda da ondan biliyorum:)

Babadan amca oğluna geçtin çelişkili cümleler kuruyorsun hiç inandırıcı gelmedi bana

• Amca Oğlunun adını soyadını çalıştıgı pozisyonu söylede sordurtalım bakalım öyle birisi varmıymış
  • bilader bende CitiGroup CEO su olmak istiyorum ama ha diye olunmaz ki.

adam gibi bi yerden master alman ve kendini biyerlerde kanıtlaman lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.