Şimdi Ara

Sicilya'da geçen Mafia: The Old Country, 2025’te çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sicilya'da geçen Mafia: The Old Country, 2025’te çıkacak
    Mafia: The Old Country, Gamescom Opening Night Live'da bir tanıtım fragmanı ile duyuruldu. Tanıtım fragmanına eşlik eden açıklamada yeni Mafia oyununun bildiğimiz tarzda olacağına işaret ediliyor. Yani, hikaye anlatımının ön planda olduğu ve aksiyon unsurlarıyla evrende ilerlediğimiz bir oyun. 2K, aynı zamanda Mafia: The Old Country’nin çıkış tarihini de açıkladı.

Mafia: The Old Country ne zaman çıkacak?

Yapılan duyuruya göre Mafia: The Old Country, 2025 yılında piyasaya çıkacak. Oyun, PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Sicilya mafyasının kökenlerine odaklanacak olan Mafia: The Old Country, 2K'nın Hangar 13 stüdyosu tarafından geliştiriliyor.

Hangar 13 başkanı Nick Baynes yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Az önce gördüğünüz, 1900'lerin Sicilya'sında Mafia'nın doğuşu sırasında geçen heyecan verici bir hikaye olan Mafia: The Old Country'ye ilk bakış. Hayranların Mafia serisinde sevdiği şeylerin köklerine geri dönüyoruz, klasik mafya filmi hissiyle derin bir doğrusal anlatı hazırlıyoruz.”

Ayrıca Bkz.Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti

Hangar 13, karışık eleştiriler ile karşılaşan 2016 yapımı Mafia 3’ten sorumlu olan stüdyo. Aslında teknik olarak, aynı zamanda Mafia 1 ve 2'yi de yapan stüdyo, çünkü bu oyunlar 2017'de Hangar 13 ile birleşen 2K Czech olan Illusion Softworks tarafından yapılmıştı. 2K, önümüzdeki Aralık ayında Mafia: The Old Country için daha fazlasını gösterecek.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2024/08/mafia-the-old-country-announced-for-ps5-xbox-series-and-pc
    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/2k-announces-mafia-the-old-country-for-release-in-2025/

• umarım mafia 1 gibi bizi etkiler

• İlk sahnede luparayı görmemiz ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mafia 3'ü yapan stüdyo.

Geçmiş olsun.

• Önceki oyuna 60 fps yaması getirmediler. Ps5 ve xbox sx için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Mafia 3'ü yapan stüdyo.

Geçmiş olsun.

Aynı stüdyo Mafia 1 remake i de yapmıştı ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yer ve zaman seçimi harika. İnşallah ölçeklendirmesini güzel yaparlar. O doğayı, yaşayışı hissedelim. Mafia 2 remake de gelse bundan sonra çok iyi olur.

• Oyun açık dünya değildir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de umarım çizgisel bir oynanışı olur dolu dolu. Açık dünya iyidir hoştur yerine göre ama ne bileyim çoğunlukla da boştur yani.Sicilya'da geçen Mafia: The Old Country, 2025’te çıkacak 

• Çizgisel hikaye anlatımı iyi olmuş, midem bulandı artık her oyunun açık dünya olmasından. Şöyle başlayınca 15 saate bitecek, hikayesi iyi, açık dünya olmayan AAA oyun kalmadı neredeyse.

Hatırladığım kadarıyla Sicilya'da geçen bir mafya (sadece Mafia değil, genel olarak mafya diyorum) oyunu yok, hep Amerikada geçiyordu oyunlar çok sevindim farklı bir bölgede geçmesine. Sanatsal yönü çok yüksek bir oyun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 21 Ağustos 2024; 17:58:53 >
  • Yapımcı hangar 13 ise gerçekçi olmayacaktır, kastım mafia 1 remake'de kendine müdahale yapmadan anında iyileşme, çakmak ile molotof tutuşturmadan parmak ucundan fırlatma, bomba'yı pim çekmeden parmak ucundan fırlatma vs vs, mafia 1 remake orjinal oyundan farklı üretilmiş, farklı'lıklara da bi zahmet bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 22 Ağustos 2024; 21:47:32 >
  • Mafia 1 kıvamında olursa tadından yenmez. İlk oyunda yüm görevler bittiği halde, oyuna girer sadece otomobilimle caddede gezerdim. Onun bile zevki ayrıydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkçe Dil Desteği Olacak mı Acaba

• ucan_kus kullanıcısına yanıt

2K ve Türkçe Dil desteği Sicilya'da geçen Mafia: The Old Country, 2025’te çıkacak  Oyun sektöründen uzaksınız galiba.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    😂😂 mesajı aldım Krall

• kıytırık savaşdaki rusyanın bile arayüz seslendirme ve altyazısı var bizim yok arkadaş ya seslendirme istemiyoruz ki arayüz ve altyazı istiyoruz ya bu kadar basit ya

• Mafia’nın asıl olayı hikaye zaten kimse açık dünya beklemiyor. Hala Mafia 2’nin o mükemmel hikayesine (hapishane chapteri) erişemedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.