Şimdi Ara

The Night Agent yeni sezonu İstanbul’da çekiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Night Agent yeni sezonu İstanbul’da çekiliyor
    Sinema ve dizi tarihi boyunca Türkiye’nin pek çok şehri çekimlere ev sahipliği yaptı. Son olarak Netflix orijinal yapımı The Night Agent, yeni sezon çekimleri için İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu'na konuk oldu. 

The Night Agent dizisinde Tüpraş Stadı detayı

İlk iki sezonuyla Netflix platformunun zirvesine yerleşen The Night Agent dizisi, üçüncü sezon çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Üçüncü sezon çekimleri İstanbul’un farklı mekânlarında yapılıyor. 

Ayrıca Bkz.Netflix'te bu hafta zirveyi The Night Agent ve Back in Action aldı

Başrol oyuncusu Gabriel Basso tarafından anlatımı yapılan videoda, yapım ekibinin çalışmalarına yer veriliyor. Henüz kaç bölümün İstanbul’da geçeceği belli değil ancak dizide önemli bir yer tutacağı tahmin ediliyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün stadı olan Tüpraş Stadyumu da yeni sezonda önemli bir ayrıntı olarak duruyor. 

• Bunlara aslında çekim de gösterecekleri çevre, insanların eli ayağının düzgün olması ve arabalar için şart koşmak lazım. Mesela The Day of the Jackal dizisinde Dingil'izler polis arabalarımızı Renault Toros veya benzeri külüstürleri göstermişlerdi. Madem ülkenin normal halini değil, hep anormal halini göstereceksiniz o zaman Ferrari, Bentley, Porsche gibi polis arabalarını gösterecekler. Bu şartı koşmak önemli bence.

• Dünyanın merkezinde konumlanan şehrin daha çok yapıma ev sahipliği yapması gerektiğine inanıyorum. Bu şehir binlerce yıldır var oldu ve var olacak.

• Bunlara aslında çekim de gösterecekleri çevre, insanların eli ayağının düzgün olması ve arabalar için şart koşmak lazım. Mesela The Day of the Jackal dizisinde Dingil'izler polis arabalarımızı Renault Toros veya benzeri külüstürleri göstermişlerdi. Madem ülkenin normal halini değil, hep anormal halini göstereceksiniz o zaman Ferrari, Bentley, Porsche gibi polis arabalarını gösterecekler. Bu şartı koşmak önemli bence.

• Film çekimleri inanılmaz az (yabancı)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Çin gibi katı kurallar getirilecek, bu şart oğlu şart. Batı eziklemeyi sever. Görmeyi de sever. Sevmediği şey yediği sopanın hatırlatılması.

• umarım sarı efekt , toros polis arabaları ve kahire benzeri bir İstanbul olmaz

• Merakla bekliyorum yeni sezonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    muhtemelen öyle olacaktır bakanlıktan istek olmazsa umarım öyle olmaz

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Evet bu rezil bir durum, Türkiyeyi çöl sanıyor sonra yabancı ülkelerde cahil tipler. Dünyadaki çoğu şehirden daha güzel, harika bir iklime sahip ve mahvetmeseydik eğer harika bir doğası olacak olan istanbulu çöl sanıyorlar ayrı bir cehalet.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

Gelsinler de nasıl geliyorlarsa gelsinler zihniyeti olduğu için zor...Vize politikamız da bu duruma örnek...

• dün Mr. robot dizisinde s3 bölüm 2 yi izlerken bir şey dikkatimi çekti; patronun odasında Türk bayrağı çerçeve içerisinde duruyordu... yabancıların Türk hayranlığı mı desem yoksa Türkiyeyi Türklere bırakmayacak kadar diş mi biliyorlar desem yorumu size bırakıyorum bilemedim... bu film ve dizilere ait bölümlerin Türkiye sınırları içierisinde çekilmesini ben hiç hayra alamet görmüyorum şimdi bana komplo teorisi uydurmayın bir yerinizden hem böyle şeylerin olması ülkeye döviz getiriyor diyenler olacaktır ama ben öyle düşünmüyorum

• bu dizinin 2 sezonu da güzeldi.
    kötülerin ve kötülüğün başkenti
    suçun ve suç örgütlerinin cenneti
    istanbulda çekilmesi normaldir

• Araik ayın da bitti proje :)

• İstanbulda sadece Eminönü yokk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.