|
The Rings of Power'ın 3. sezonu için hazırlıklar başladı
-
-
İlk sezondaki rezillik seviyesindeki sundukları diziyi nasıl toparlayacaklar acaba ben onu düşünüyorum, Hayır düşündükçe o kadar saçma ve alakasız şeyler vardıki toparlamak mümkün değil gibi duruyor zaten.
-
Utanıyorum sizden. LOTR evrenine bir küfür. Güzel ve iyi olan her şeye savaş açıyorlar. Resmen doğudölleri bunlar.
-
Ben 2. bölümü bitiremiştim meğer adamlar 2. sezonu bile çekmiş.
-
İlk sezonu izledim genel olarak vasattı, dizinin bazı bölümlerinde hiç bir şey olmadı bomboştu bölümler.
-
Yüzük dökme işini sezon finalinde son 10dk yaptılar. nasıl toplanır bundan sonra bilmem
-
ne bekliyordunuz bu diziden anlamıyorum gömecek ne var bu kadar. evreni filmlerden tanıyorsanız orada kalın izlemeyin dizi filan. neticede galadriel filan çok mallık yapmıştır o dünemlerde. 3. çağın hatta filmlerin galadrieliyle karıştırmayın.
-
Diziyi çok beğendim abartıldığı kadar kötü değil, Halo dizisinide tavsiye ederim baya güzel bir dizi..
-
Günümüz insanının temel sorunu bu söylediğiniz. Harry Potter dizisi gelecek aynı şeyi ona da yapacaklar.
-
Ne yapılsa beğenmeyecekti zaten fanlar 😁. Çerezlik dizi olarak izliyoruz işte. 10 sezon gönder gelsin ben izlerim. izlemeyen izlemesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diziye ılık orc, düğme troll, yumuşak nazgul, zenci gandalf, pembe yapraklı ent koymazlarsa darılırım.
-
Ana gömülme sebebi cast seçimi, ikinci sebep ise hikayedeki saçmalıklar. Bu dünyanın külliyatına hakim kişiler de genelde bu şekilde düşünüyor.
-
LOTR evernine çerezlik dizi yapamazsın maalesef.
Bak Disney StarWars everenine çerezlik diziler yaptı, layıkıyla yaptı beğemeyen yok. Ticari amaçla fil yaptıalr herkes yerden yere vurdu.
Yerini bileceksin, hakkını vereceksin.
-
Ancak Silmarillion okumamış biri böyle bir yoruma imza atabilirdi, tebrik ederim. Sorun Silmarillion’un içinden geçmiş olmaları, yazdıkları dizinin Tolkien’ın evreni ile alakası bile yok. Hazır yazılmış külliyat var işte, ne diye kafana göre saçma ve tutarsız değişiklikler yapıyorsun ki…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok geç kaldılar
-
şimdi siz kitaba şu var diye kafanızda bir şablon oluşturuyorsunuz ama hiç değinilmemiş konularda uyarlamalar yapılarak diziye yerleştiriliyor. zaten aynısı olacaksa yapmazlar dizi filan. gider okur millet. evrene ters zenci elf dışında birşey göremedim dizide. ayrıca tolkein vakfıda bir absurtluk görse müdahale edebilir. ya onlar için de sorun yok yada para tatlı geliyor.
-
Ne demek ne bekliyordunuz hocam, Tarihin en pahalı dizisini yapıyorlar bütçe desen var imkan desen var ellerinde kısıtlama denilebilecek hiç bir şey yok, Lakin ortaya çıkan esere bakıyoruz ne kitaplardaki hikayeyle örtüşüyor nede karakterler bu şekilde, Tutarlı hiç birşey yok.
3 Farklı Galadriel yok bu hikayede bir tane var, Tamam değiştirilebilir tabiki bazı şeyler ama yaşadığı dönemde en bilge kişilerden birini böyle ergen hareketlerde karşımıza çıkarırsan tabiki eleştiri alacaksın.
Birde şu var hadi diyelimki tamam kitapları boşverelim izleyelim yine bir dünya sorun var dizide, Zaman kavramı diye birşey yok bir yere gidelim diyorlar hop ekran kararıyor açılıyor ordalar böyle bir saçmalıkmı olur, Ellerindeki malzemeyi çöpe atmışlar sonra çıkarıp bize sunmuşlar resmen eleştirincede izlemeyin başka?
Para verdiğim platformdan iyi birşey beklemek hakkım değilmi yani bırak sevdiğim bir yapımı düşünmeyi
-
Benim bildiğim Amazon yüzüklerin efendisi hikayesinin patentini belli bir sayfaya kadar almış. O yüzden olaylar kitaptakin den çok farklı ilerliyor. Yani bu diziye başka bir isim verseler de olurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gladriel 3 tane değil diyorsun ama yüzüğün gücünü göz ardı etmeyin. o bilgelik ne yaşandı da elde edildi. 3000 yaşında bir gladriel ile 100 200 yaşındaki gladriel aynı olamaz. zamanında yaptığı mallıklar slmarillion da da geçiyor. izinsiz olarak valinor dan ayrılması da epey başını ağrıtmış zamanında o orta dünya ile valinorun birleştiği kara parçası gladriel yüzünden ayrılmıştır ve kara bağlantısı kalmamıştır.
Utanıyorum sizden. LOTR evrenine bir küfür. Güzel ve iyi olan her şeye savaş açıyorlar. Resmen doğudölleri bunlar.
|
İlk sezondaki rezillik seviyesindeki sundukları diziyi nasıl toparlayacaklar acaba ben onu düşünüyorum, Hayır düşündükçe o kadar saçma ve alakasız şeyler vardıki toparlamak mümkün değil gibi duruyor zaten. |
Ben 2. bölümü bitiremiştim meğer adamlar 2. sezonu bile çekmiş.
|
Diziye ılık orc, düğme troll, yumuşak nazgul, zenci gandalf, pembe yapraklı ent koymazlarsa darılırım.
|
Ana gömülme sebebi cast seçimi, ikinci sebep ise hikayedeki saçmalıklar. Bu dünyanın külliyatına hakim kişiler de genelde bu şekilde düşünüyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X