Gameplay Trailer IGNyoutube Embark upon a vast, snow-ravaged kingdom in Tails of Iron 2, the sequel to the critically acclaimed action-RPG. Tails of Iron 2: Whiskers of Winter is coming to PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch and PC via Steam and Epic Games Store. You can wishlist Tails of Iron 2: Whiskers of Winter now.
#IGN #Gaming #IGNLive https://www.youtube.com/watch?v=67cMNuG9x04&pp=ygUbdGFpbHMgb2YgaXJvbiAyIHRyYWlsZXIgaWduEleştirmenlerden olumlu not alan aksiyon RYO Tails of Iron 2'de geniş, karla kaplı krallığa adım at. Warden of the Wastes varisi Arlo olarak kana susamış kadim bir kötülüğü yenmek için destansı bir görevde dev canavarların ve başıboş haydutların evi olan acımasız kuzey topraklarında maceraya atıl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 31 Ocak 2025; 12:0:56 > |
Tails of Iron 2: Whiskers of Winter {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
-
-
Oyun Metayı 79 dan açtı.
www.metacritic.comTails of Iron 2: Whiskers of Winter Reviewshttps://www.metacritic.com/game/tails-of-iron-2-whiskers-of-winter/ -
Hoppalaa bu oyun da mı bu ay çıkıyordu? İlki de çok güzeldi bu da iyi gözüküyor. Bir oyun bitmeden diğeri çıkıyor off hangi birine vakit ayırıp oynayacağız şaşırdık valla.
-
Evet, 2 saat sonra geliyor :D Daha önce demosunu denemiştim, ilk oyunun üzerine güzel eklemeler yapmışlar. Kesinlikle zaman ayrılır diyorum.
-
Oyunun DeepL temelli Türkçe yaması da çıkmış bulunmakta. Ulaşmak için (tık)
-
Ana görev + yan görevler şeklinde 8 saatte bitti. Güzel bir oyun diyebilirim. İlk oyunu sevenler bunu da severek oynayacaktır ama devam oyunu diyeceğim kadar bir yenilik yok. Doug Cockle yani Geralt'ı anlatıcı olarak tekrar duymak güzeldi. Bakmadan geçmeyin derim. Bu arada oyunun sonu da ufak bir cliffhanger ile bitiyor. İlk oyun gibi DLC gelmesi muhtemel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X