< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalix123 -- 2 Nisan 2018; 7:56:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimliğini Kaybettikten Sonra Bulursan Ne Yapmalısın?
Kimliğini kaybedip sonrasında bulmak stresli bir durum olabilir. İşte bu durumda izleyebileceğin adımlar:
- Kimliğin İptal Edildiyse: Kimliğini iptal ettiysen ancak daha sonra bulursan, yeni bir kimlik kartı çıkarman gerekecektir. Bunun için ilgili kuruma başvurmalısın.
- Kimlik Kayıp Bildiriminde Bulunduysan: Kimliğin için kayıp bildiriminde bulunduysan, bu bildirimi geri çekmen gerekir. Kayıp bildirimini iptal ettirmek için ilgili kuruma başvurmalısın.
- Kimliğin Bulunduğunu Bildir: Kimliğin bulunduğunu ilgili kuruma bildirmen önemlidir. Bu, kimliğinin geçersiz hale getirilmesini önleyecektir.
- İçeriğini Kontrol Et: Kimliğini bulduğunda, herhangi bir hasar veya değişiklik olup olmadığını kontrol et. Herhangi bir sorun varsa, yeni bir kimlik kartı çıkarman gerekebilir.
- Güvende Sakla: Kimliğini bulduktan sonra, güvenli bir yerde saklamayı unutma. Gelecekte tekrar kaybetmemek için cüzdanına veya başka bir güvenli yere koyabilirsin.
Alakalı Anahtar Kelimeler:
- Kimliği iptal ettim ama buldum
- Kayıp kimliğimi buldum
- Kayıp bildirimi yaptığım kimliğimi buldum
- Kimliğimi kaybettim geri buldum
- Kaybolan kimliği buldum
- Kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- Kimliğimi buldum ne yapmalıyım