Şimdi Ara

Ehliyet buldum sahibine nasıl ulaşabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz ehliyet üstünde adı soyadı tc no köyü vs yazıyor köy muhtarlıgını arıyorum açmıyorlar cep tlf.

Nasıl ulaşabilirim bu kişiye?

Ha bu arada facebook tan buldum lakin sabah mesaj yolladım hala cevap gelmedi mesai saati bitiminde belki girebilir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 29 Temmuz 2013; 19:05:25 >

• Biraz daha bekleyip öyle yap ne yapacaksan bu arada köyünde oldugu ne malum
  • Ulaşamazsan emniyete ver bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyetin yoksa sen kullan az önce haberlerde gördüm alabilmek çok zorlaşmış kaçırma bu fırsatı derim

• quote:

Orijinalden alıntı: TunahanÖzdemir

Biraz daha bekleyip öyle yap ne yapacaksan bu arada köyünde oldugu ne malum

Az önce muhtara ulaştım telefonu burada yok ama akrabaları var onlara sorar sizi ararım dedi

quote:

Orijinalden alıntı: cosecx

ehliyetin yoksa sen kullan az önce haberlerde gördüm alabilmek çok zorlaşmış kaçırma bu fırsatı derim

Eleman 93 lü ben 77 liyim biraz genç gösteriyorum ama o kadar da yemezler sanırım

Bu arada A2 - B - E var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 29 Temmuz 2013; 19:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bildiginiz ehliyet üstünde adı soyadı tc no köyü vs yazıyor köy muhtarlıgını arıyorum açmıyorlar cep tlf.

Ha bu arada facebook tan buldum lakin sabah mesaj yolladım hala cevap gelmedi mesai saati bitiminde belki girebilir diyorum.

Sigorta kağıdı yok mu üzerinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 29 Temmuz 2013; 19:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bildiginiz ehliyet üstünde adı soyadı tc no köyü vs yazıyor köy muhtarlıgını arıyorum açmıyorlar cep tlf.

Sigorta kağıdı yok mu üzerinde ?

Sadece ehliyet buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eleman aradı nerde buldunuz benim eşyaları diyor ben sadece ehliyet buldum diyorum başka şeylerde vardı diyor bakalım ne olacak başımıza iş mi alıcaz yoksa Allah razı olsun mu diyecek
  • Emniyete verme kardeş alıp atıyorlar hiç ellemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgpds

Emniyete verme kardeş alıp atıyorlar hiç ellemiyorlar

Geldi aldı ehliyetini.

Evlerine hırsız girmiş bekar evinde kalıyorlarmış bütün cüzdanları vs çalmışlar demekki bende cüzdanları boşalttıktan sonra yola attıklarında buldum neyse en azından ehliye masrafından kurtuldu.
  • facebookta arkadaşınız olmayan kişilere mesaj attığınızda gelen kutusu yerine diğer klasörüne gidiyor ve uyarı vermiyor. adama nasıl ulaştınız?
  • Kaldi mi la senin gibi insanlar. Hll knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 29 Temmuz 2013; 22:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

facebookta arkadaşınız olmayan kişilere mesaj attığınızda gelen kutusu yerine diğer klasörüne gidiyor ve uyarı vermiyor. adama nasıl ulaştınız?

Arkadaşlık istegi ile beraber mesaj gönderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.