Şimdi Ara

Motorsikletimi çizmişler ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çingene kaynayan hastanenin aciline, mecburiyetten teyzemi bıraktım. Motorum 1 saat acilin önünde kaldı. Motorumu 10 yerinden çizmişler. Derin cizikler de var. Motor siyah renkli. Acayip belli oluyor. Kamera görüntülerini yarın verirlerse alacağım. Arkadaşlar başıma ilk defa böyle bir şey geliyor. Süreç nasıl işliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Daha 5000 km de motor. Yapılır mı ya şu anda ağlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çizeni bulsanda bişey olmaz

çözüme gelince pasta-cila

• Motoru hızlı sür belli olmaz abi (!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tr de yasiosun ne bekliordun cocuklarin stres atacaklari herhangibir ortamlari veya harcayacak paralari yok onlarda eglenmek icin motorunu cizmisler kendilerinden ustun insanlardan intikam almak istemisler normal bi hayat yasayamadiklari icin yaptiklarini normal karsilamak gerek tr de gitgide herkes insan vasfindan uzaklasiyor

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Ya aga kapalı güneş almayan yerde branda altinda bırakıyorum motoru. Köye uğrayam dedim. Teyzemin de bir yeri ağrıdı. Düzgünce park ettim. 1 saat ya kaldık ya kalmadık. 10 tane cizik var. 2017 model 5000 km. İçim parçalandı valla ya.

• Motordaki çizigi kimse farketmez hem siyah diyorsun çok rahat boyanir eğer tırnak girmiyorsa pasta cila halleder.

• Polise şikayet etmeden kamera kayıtlarını vereceklerini düşünmüyorum. Polise başvur onlar halleder kimin yaptığını bulur ya konuşarak yada mahkeme yoluyla masrafları karşılatırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Yapacağımı Bilemiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çizimleri sen de çiz hocam

• belizard B kullanıcısına yanıt

Mahkeme yoluyla yeni motor alıp, tüm masrafları o serserilere girdirebilsen, tüm stresini atmış olursun.

• limbesh kullanıcısına yanıt
    O işi unut polisin işi gücü yok onlarla detaylıca mı uğrasacak prosedürü uygular bırakır size konu sahibi arkadasa geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hiçbirşey yapamazsın legal yollardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Ağustos 2021; 10:39:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.