Şimdi Ara

Banka kampanyalarına katılım mesajları için sms paketini kullanalım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
258
Favori
91.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell sms paketten düşmüyor. Avea ile vodafone da durum nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbankın uzun numarasını bulan oldu mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardigans78

vakıfbankın uzun numarasını bulan oldu mu ??

Bekliyoruz hala çözüm yok bu konuda!
  • akbank 4566 uzun numarsı nedir arkadaşlar
  • ykb 4411 uzun numarası nedir?
  • biraz önce denizbank 3280 e mesaj yolladım anında 65 kuruş düştü.. konuyu açan arkadaş çok ciddi bir hata yapmış. 4 rakamlı kampanya numaralarını yayınlamış ve bunların paket sms den düşmeyeceği notunu eklememiş .. doğaldır ki bütün sayfaların okunması söz konusu olmayabilir. kaldı ki bankalar zaten 4 rakamlı kampanya numaralarını veriyorlar

konu zaten sms ücreti ödememekse 4 rakamlı kampanya numaralarını başlığa taşımak tuzak gibi birşey.. zira kampanyalarla ilgili gelen her mesaj aynı zamanda 4 rakamlı gönderilecek sms numarasıyla birlikte geliyor (para kazanacak neden göndermesin ki)

birisi bana 4 rakamlı sms ücreti ödenen numaraların 1. sayfa 1. mesajda neden yayınlandığını açıklasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

biraz önce denizbank 3280 e mesaj yolladım anında 65 kuruş düştü.. konuyu açan arkadaş çok ciddi bir hata yapmış. 4 rakamlı kampanya numaralarını yayınlamış ve bunların paket sms den düşmeyeceği notunu eklememiş .. doğaldır ki bütün sayfaların okunması söz konusu olmayabilir. kaldı ki bankalar zaten 4 rakamlı kampanya numaralarını veriyorlar

konu zaten sms ücreti ödememekse 4 rakamlı kampanya numaralarını başlığa taşımak tuzak gibi birşey.. zira kampanyalarla ilgili gelen her mesaj aynı zamanda 4 rakamlı gönderilecek sms numarasıyla birlikte geliyor (para kazanacak neden göndermesin ki)

birisi bana 4 rakamlı sms ücreti ödenen numaraların 1. sayfa 1. mesajda neden yayınlandığını açıklasın?

İlk sayfada 4 haneli numaraların verilmesinde herhangi bir art niyet yok. Konudaki arkadaşlar buradaki 4 haneli numaralardan yeni ve ücretsiz uzun numara bulmaya çalışıyorlar. Banka sayfalarına tek tek bakmak yerine buradaki numaralar değerlendiriliyor. Konuya direk girip de alttaki 4 haneli numaraya mesaj atmak biraz talihsizlik olmuş. Numaraların üzerine ücretli olduğu yazılarak bu hata giderilecektir. Eleştirileriniz için teşekkürler.

• Nuvo'nun olmaması üzücü oldu. Keşke direkt cüzdan üzerinden katılma durumu olsa

• nuvo hala bulunamadı :( mı
  • Maximum çalışmıyor herhalde. Çalışanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

akbank 4566 uzun numarsı nedir arkadaşlar

0 532 7524566

• nuvo 4470'i bulan yok galiba.
  • mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Mayıs 2016; 14:21:14 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ne icin tesekkurler? Konu icin mi? Oluculukte son nokta :)

• mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme bu kadar boş beleş adamın olduğu bi forumda yararlı bi konu olmuş..sürekli güncellersen iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 532 752 47 47 numarasına ziraat kampanyası için sms gönderdim. sms paketim olmasına rağmen 46krş kesti benden. turkcell kullanıyorum.
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Gerekli düzenlemeyi ana sayfada yapacağım. Bu arada konuya her mesaj yazıldığında acaba Nuvo için sms numarası mı bulundu diye bir heyecanla açıyorum konuyu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

Turkcell sms paketten düşmüyor. Avea ile vodafone da durum nasil?

Ben de bu durumu yazmak için girmiştim kardeşim.Maalesef turkcellde pakettej düşmüyor.Ama vodafone ve aveada paketten düşüyordu.O yüzden turkcellde uzun numaraya mesaj göndermenin bir anlamı yok.

• odeabank ilk defa kart başvurusu yapmıştım 100tl chippara için 0532 752 84 44 bu numara olmuyor denedim kısa numarayla oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Bankaların kampanyalarına katılım için cep telefonlarımızdan attığımız sms leri mesaj paketimizden düşmesi için mesaj atabileceğimiz numaraları bu konuda toplayalım lütfen..
    Kampanya mesaj numaraları:

Vakıfbank Worldcard :
    Bazı Kampanyalarda 6757 ye gönderilmesi isteniyor, bu numaraya gönderilen smsler ücretsiz.
    6635'e gönderilen mesajlarda 1 sms ücreti alınıyor.

Halkbank Paraf
    3404 e gönderilen sms ler ücretsizdir ( Ayrıcalıklar bu Paraf'da )

Akbank Axess
    http://www.axess.com.tr/ linkinde bulunan kampanya sayfalarındaki "kampanyaya katıl" butonu ile kampanyaya katılım sağlanabiliyor.
    0532 752 4566 ( 3 operatör içinde geçerli )

Akbank Axess
    4425' e atılacak mesajlar için 0532 750 2525 numarası kullanılabilir

Garanti Bonus
    0532 752 3340

Denizbank
    0532 750 0800

TEB Bonus
    0532 752 4616
    0532 752 4766

Tekstilbank Bonus
    0532 752 4404

Maximum
    Artıkwww.maximum.com.tr sayfasından istediğimiz kampanyanın sayfasına gidiyoruz ve sağ üstte bulunan Katıl yazısına tıklayarak kampanyaya katılabiliyoruz. Teşekkürler Maximum :)

İş Bankası Maximum
    Yurtdışından katılım için no: 00905327522202
    4402 yerine 0532 752 22 02 (Çalışmadığı söylendi)

Ziraat Maximum
    4757 ye gönderilen smsler ücretsiz.
    Kıbrıstakiler için: 0532 752 47 47 (Turkcell sms paketi olmasına rağmen 46 kr. kesiliyor)

Finansbank
    0532 754 0900

Opet Parolu Kart
    0532 444 6738

YapıKredi World
    0532 754 2552 ( 3160 yerine bu numaraya mesaj atılabilir. Son bilgiler numaranın işe yaramadığı yönünde.)
    0532 752 4434 ( 4454 yerine bu numaraya gönderebilirsiniz.)

Nuvo
    0532 752 4434 (Turkcell TL kesiyor ancak diğerleri TL kesmiyor paketten düşüyor.)

Odeabank
    0532 752 84 44 (Çalışmadığı belirtildi)

ABank Bonus ve PTT Bonus
    Çoğu kampanyasına katılım için mesaj gönderilmesine gerek yoktur.

NOT: Garanti bankasına atılan mesajı Turkcell'den Turkcell'e mesaj paketiniz ile atmak istediğinizde 49 kr. ücret yazmaktadır..

Bankaların 4 haneli sms ücreti alınan kampanya mesaj numaraları;
    YapıKredi World : 3160
    TEB World : 3160
    Vakıfbank World : 6635
    Akbank Axess : 4566
    Garanti Bonus : 3340
    Deniz Bonus : 3280
    TEB Bonus : 4616
    Şeker Bonus : 7353
    INGBank Bonus : 2205
    Türkiye Finans Happy Card : 2442
    Eurobank Tekfen Bonus : 8222
    Burgan Bonus : 8222
    ABank Bonus : 4055
    İş Bankası Maximum : 4402
    Ziraat Maximum : 4757
    Opet Parolu kart : 6738

Sizinde diğer bankaların kampanyalar için bildiğiniz numaraları varsa lütfen bana iletiniz ve sayfada numarayı güncelleyelim..

Card finans devam edıyormu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.