Şimdi Ara

Banka Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Banka kartı çıkartmak için gittiğim her banka hesap açma ücreti vs istiyo 40 50 lira civarı...
    Hiçbir ek ücreti olmayan bi banka kartı önerir misiniz? Sadece nakit taşıma derdim olmasın ve internet alışverişinde kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapı Kredi ve Akbank açarken ücret istemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Yapı Kredi ve Akbank açarken ücret istemiyor
    peki 6 ayda bi ücret ,kesimi oluyo mu bazılarında akbankta ve yapıkredidede oluyomu
  • Böyle bir ücret tahsisi mevcut değildir. Banka sizin hesap açıp büyük ihtimalle kullanmayacağınız düşündüğü için (ya da öyle bir izlenim verdiğiniz için) hesabı aktif tutmak için açılacak olan hesaba 40-50 lira yatırmanızı istemiş.
    Zaten parayı yatırırsanız sizin hesabınızda olacak, herhangi bir masraf için kesilemeyecektir.

Bütün banka kartlarında hesap işletim ücreti vs. kesilmesi gibi bir şey bulunmuyor. ATM olarak size yakın olan bankaları tercih edebilirsiniz.

**not: bu durumu isterseniz Banka'nın müşteri temsilcilerine şikayet de edebilirsiniz. Size söylenenin hiçbir dayanağı yoktur.
  • Bankaların hesap işletim ücreti alması danıştay kararı ile durdurulmuştur

• Bu mümkün değil. Tabi tüzel kişilik olarak bankaya başvuruyorsanız durum başka. Ama pek sanmıyorum, muhtemelen başka bir şey için ücret istenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.