Şimdi Ara

Facebook un karttan para çekmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün peş peşe 5 kere banka kartı üzerinden hesabımdan para çekilmiş(facebook harcaması) yapılmış.. facebk olarak görünüyor. arayıp kartları kapattırdım hesabı güvene aldım. provizyonda göründüğü için harcama itirazı sonraya kaldı.

işin ilginç yani banka kartını aldığım günden beri cüzdanımda duruyor, yaklaşık 10 senedir hiç kullanmadım internet dahil atm de bile kullanmadım :D

Bu nasıl mümkün olabiliyor? birisi garanti hesabıma girdi desem mümkün değil mobile bağlı güvenlik şartlarının hepsi var, şaştım kaldım.

para 3d olarak çekilmemiş çünkü bana mesaj falan gelmedi. itiraz ettikten sonra banka sorun çıkartır mı? para iadesini alabilir miyim?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• size mesaj falan gelmeyince para çekilemiyor mu ?

sim kart kopyalanması diye bişey duydunuz mu

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

nasıl oluyor hocam anlatın öğrenelim

bununla ilgili ne yapabiliriz?

ayrıca 150bin lik kredi kartı var 2 tane, gidip banka kartından olayın gerçekleşmesi saçma değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 9 Şubat 2025; 20:44:23 >
  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

itiraz sonuç vermez para ne kadarsa ödeyeceksiniz sms onayı gelmiştir tahmini söylüyorum yüksek oranda

sim kartını kopyalamışlar derhal hat değiştirin emin olmak için 400 tl civarı olabilir bu paradan kaçmayın derim

en azından kafanız rahat olur

bugüne kadar sms onaylı harcamalara itiraz edip iade alan hiç duymadım

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

3d sms olarak harcama yapılmış olsaydı harcamayı facebook üzerinden yapacaklarını hiç sanmam. büyük ihtimalle 2d olarak harcama yapılmış. ayrıca işlem yeri olarak pos görünüyor.

• Merhaba

Bir mevzu hakkında konu başlatıp daha sonra problem çözüldüğünde içerik ve başlığı silerseniz devamında yazılan mesajlar boşa düşer ayrıca sizinle aynı durumu yaşamış olan insanlar konunuzu Google aramalarında bulamaz. Bu sebeple konunuzu anonimleştirdim ve sildiğiniz mesajı geri getirdim.

Forum insanlara faydalı olmak için var. Yani bir sorun yaşayıp bu sorunun çözümünü bulduğunuzda "sorun çözüldü" deyip içeriği silerseniz sizden sonraki insanlar problemin çözümünü öğrenemezler.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

haklısınız iyi yapmışsınız.

ben sorunu şu şekilde çözdüm.

paranın facebooktan çekildiğini anladığım anda Meta destek ile iletişime geçtim durumu anlattım hesabımdan habersiz para çekildiğini ilettim, temsilci benden hesabımdan para çekilen dekontların referans numaralarını istedi, ben referans numaralarını ilettikten sonra iade işleminini başlatıldığını söyledi. ertesi gün de para hesabıma iade edildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.