Şimdi Ara

Banka/kredi kartlarındaki harcama limiti sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece artık beklemeye gerek yok diyerek forumdan arkadaşların tavsiyesine uyarak Asus Tuf(gg de 4599 tl ye düşmüştü) almaya karar verdim. Güzelce bilgilerimi girdim ve 'siparişi tamamla' butonuna bastım. Ancak siparişi almadı. Tekrar tekrar denedim fakat sonuç aynıydı. Ziraat müşteri hizmetlerini aradım ve siparişe onay verilmediğini söyledim. Yetkili ise karttan yapacağım harcama limitinin yek seferde maximum 3000 tl olduğunu söyledi. Limit artırımı gibi bir durum yok bu kart tipi böyle dedi. Biraz araştırma yaptım ve çoğu kartta bu sorun var.Belirli bir miktardan sonra kartınızda fazlasıyla para olsa dahi harcama yapılamıyor. Arkadaşlar size sormak ve öğrenmek istediğim şey`Siz nasıl alabiliyorsunuz. Yani bu sorunla daha önce karşılaştıysanız nasıl bir çözüm yolu buldunuz. Başka limiti yüksek kart falan mı kullandınız. Nasıl bir yol izlenmeli sizce? '

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanal kart oluşturun öyle deneyin ya da enpara card başvurusu yapın 2 günde gelir zaten.Enpara da böyle bir sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi modelini alacaktınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı Limiti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.