Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolgaaa33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
86.786
Cevap
2.016
Favori
7.574.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NewsTR

Hangi Şube Olduğu Konusunda Bilgim Yok Ancak Bugün İzmir Karşıyaka Şubesine Sordum Aynı Oranı Verdiler.
    Tüm Şubeler Veriyor Gibi.

Alıntıları Göster
    eyvallah teşekkürler....
  • Logerline L kullanıcısına yanıt
    Karpuzun dilimle satıldığı dönemdeyiz, hiç görmemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce Marifetli Hesaptan faydalanıp hesabı kapatmıştım, bugün yeniden hesap açayım dedim İnternet Şubeden fakat hoşgeldin oranını vermedi. Tekrar hoşgeldin oranını alan arkadaşlar şubeden mi açtırdı acaba hesabı?
  • Arkadaşlar vadeli dövizde oranlar nasıl bu ara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Suan bilememde hocam gecen yildan bugune gram altin %33 usd %28 euro %33 degerlendi.

Alıntıları Göster
    Diyanet hutbesini bahsetmişken, hem 3-5 kat fazla kazandırıyor hem de haram değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 2 Haziran 2018; 11:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilypeppers

Yıllar önce Marifetli Hesaptan faydalanıp hesabı kapatmıştım, bugün yeniden hesap açayım dedim İnternet Şubeden fakat hoşgeldin oranını vermedi. Tekrar hoşgeldin oranını alan arkadaşlar şubeden mi açtırdı acaba hesabı?
    Evet Şubeden Tekrar Hoşgeldin Oranı Alabilirsiniz.

• quote:

Evet Şubeden Tekrar Hoşgeldin Oranı Alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam vakıfbank 17.30 hangi şubede vermiş? Bir de sürekli çalıştıkları bir müşteri mi yoksa, yeni gelene de var mı ki? Ya da tam tersi de olabilir?

• Şube Adı Bilinmiyor, Yeni Müşteriye Verilen Oran.
  • marifetli hesabın 3 ay dolduktan sonraki devam faizi yüzde kaç bilen var mı?
  • halk da guncellemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

halk da guncellemiş

Teşekkürler, normalde takip etmediğim bir banka. Devlet bankaları ve İşbankası kendi dünyalarında yaşıyorlar. Halkbank'ın bu hamlesinden sonra Enpara ve Cepteteb çok geride kalmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahad1r

Teşekkürler, normalde takip etmediğim bir banka. Devlet bankaları ve İşbankası kendi dünyalarında yaşıyorlar. Halkbank'ın bu hamlesinden sonra Enpara ve Cepteteb çok geride kalmış durumda.

Alıntıları Göster
    mobilde eft de ücretsiz. 5-50 bin arası oranlar güzel geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

halk da guncellemiş

Oran Tablosuna Önceden Ekleme Yapıldı Zaten Ayrıca Şubeden 16,50 Oran Veriliyor İnternet den Düşük Bağlamayın.
  • GARANTİ BANKASI
    Garanti Faktoring Bono ihracı yapılacaktır. Vade süresi 178 gün, mevduat eşleniği % 18,92.
  • hocam daha önce hiç bankadan bono almadım sadece aktifbank bonosu alım-satımı yaptım aktifbankın mantığı ile aynı mı mantık yoksa 178 gün beklemek mi gerekiyor birde şubeye gitmeden alım yapabiliyormuyum biliyorsanız detayları paylaşırmışınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ock95

hocam daha önce hiç bankadan bono almadım sadece aktifbank bonosu alım-satımı yaptım aktifbankın mantığı ile aynı mı mantık yoksa 178 gün beklemek mi gerekiyor birde şubeye gitmeden alım yapabiliyormuyum biliyorsanız detayları paylaşırmışınız.
    AktifBank Gibi Olduğunu Sanmıyorum Müşteri Hizmetlerinden Bilgi Alınız.
    Başvuru İçin
    www.garantifactoring.com
    Garanti Factoring : Hemen Başvur
    https://www.garantifactoring.com/hemen-basvur.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Haziran 2018; 15:44:17 >

• bir türlü ulaşamadım adamlara zaten KAP bildiriminde nitelikli yatırımcı demişler bireysel alınmıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ock95 -- 4 Haziran 2018; 16:17:39 >
  • quote:

Hangi Şube Olduğu Konusunda Bilgim Yok Ancak Bugün İzmir Karşıyaka Şubesine Sordum Aynı Oranı Verdiler.
    Tüm Şubeler Veriyor Gibi.

Alıntıları Göster
    Şimdi Ankara dan şubeyi aradım çankaya bölgesinden...

MH temsilcisi benim çukurambardan (şuan başka şubede cepten aradım) tanıdığım temsilci bana; %16,5, milyon seviyesine veriliyor, en fazla 15,75 olur dedi,
    100k üstü için genel merkezle görüşüp bana da 15,75 verdi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Şimdi Ankara dan şubeyi aradım çankaya bölgesinden...

MH temsilcisi benim çukurambardan (şuan başka şubede cepten aradım) tanıdığım temsilci bana; %16,5, milyon seviyesine veriliyor, en fazla 15,75 olur dedi,
    100k üstü için genel merkezle görüşüp bana da 15,75 verdi.

Alıntıları Göster
    Benim Sorduğum Şubeye Miktar Sormadım Direkt %16,50 Yı Sordum Baktı Sistemden Evet Veriyoruz Dedi Geçerken Sormuştum Zaten
    Öte Yandan Ankara da Bir Şubeden Aynı Oranı Aldığını Söyleyen Vardı 100 K Ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 4 Haziran 2018; 22:26:29 >

• quote:

Benim Sorduğum Şubeye Miktar Sormadım Direkt %16,50 Yı Sordum Baktı Sistemden Evet Veriyoruz Dedi Geçerken Sormuştum Zaten
    Öte Yandan Ankara da Bir Şubeden Aynı Oranı Aldığını Söyleyen Vardı 100 K Ya.

Alıntıları Göster
    yarın birde şubeye gidip sorayım bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.