Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
86.786
Cevap
2.016
Favori
7.574.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zodiag

Vakıfbank artı hesabım var faiz oranım %14 ama burada arkadaşlar %15 yazmışlar bankaya sordum %15 olmuş diye kabul etmediler şu an %14 dediler. Ne yapmam lazım sizce?
    Hesaptaki Parayı Vadesiz Hesaba Aktarın Daha Sonra Arı Hesabını Kapatıp Tekrar Açınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Hesaptaki Parayı Vadesiz Hesaba Aktarın Daha Sonra Arı Hesabını Kapatıp Tekrar Açınız.

Alıntıları Göster
    12.25 e düştü benim 😂 neyse ki 10günü kalmıştı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Geçmişte Teb Marifetli Hesap Açmış Olanlar Özel Izinle Tekrar Marifetli Hesap Açabiliyorlar 50k Üstü .%16.50 den Yararlanılabiliyor.

Alıntıları Göster
    Özel izin kimden nasıl alınıyor hocam?

• Financial Times'ın yayımladığı analize göre, Türkiye'de gerçek enflasyon gösterilenden çok daha yüksek. ABD'li profesör Steve Hanke, yıllık enflasyon oranının yüzde 39.2 olduğunu öne sürerken, enflasyon hesaplamasından hareketle faizin de yüzde 40'ın üzerinde olması gerektiğini belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

Özel izin kimden nasıl alınıyor hocam?

Alıntıları Göster
    Banka Şubesine Gidin Onlar Merkezden Alıyor İzin.

• prestiggge P kullanıcısına yanıt
    Icbc olabilir 3 aylığına 4,5 veriyor

• Halkbank için teklifin ankaradan yapıldığını okumuştum ama hangi şube belli mi acaba?

@tr123456
  • VAKIFBANK 17,30 Oranini her sube veriyormu sizce?
  • Bugün Cuma da tüm camilerde faiz ile ilgili hutbe okundu.

• Cepteteb vadesiz hesabım vardı vadeli hesap açtım 32 günlük vade 14,50 faiz verdi bana düşük geldi arttırmanın bir yolu yokmudur.
  • burgan bankta günlük dolar hesabı var mı ? ayrıca ana sitede 2bin tl vadesizde kalır diyor müşteri hizmetleri bana yok öyle bir şey hepsine faiz işliyor dedi hangisi doğru acaba?

Bu arada burgan hoşgeldin %16.65 standart %15.25 olarak düzenlenmiş @tr123456
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Millet şimdi faizden çıkıp dolar alırsa izleyin şenliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Cepteteb vadesiz hesabım vardı vadeli hesap açtım 32 günlük vade 14,50 faiz verdi bana düşük geldi arttırmanın bir yolu yokmudur.
    Marifetli Hesap Açabilirsiniz Günlük %16,50 Veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

burgan bankta günlük dolar hesabı var mı ? ayrıca ana sitede 2bin tl vadesizde kalır diyor müşteri hizmetleri bana yok öyle bir şey hepsine faiz işliyor dedi hangisi doğru acaba?

Bu arada burgan hoşgeldin %16.65 standart %15.25 olarak düzenlenmiş @tr123456
    2 Bin TL Boşta Kalıyor Müşteri Temsilcisi Bilgisiz Veya Sistem Değişmiş Olabilir Deneyenler Yazar.
    Güldüren Hesapta Sadece TL Var Dolar Yok Maalesef.
  • İlk Mesajda Oranlar Yazmasına Rağmen Zahmet Etmeyip Okumayan Şu Banka Kaç Veriyor En Yüksek Oran Kimde Gibi Yorumlardan Kaçınalım Piyasalarla İlgili Yorumlar,Yeni Oranlar Gibi Yapıcı Yorumlar Daha Faydalı Olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 1 Haziran 2018; 20:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Halkbank için teklifin ankaradan yapıldığını okumuştum ama hangi şube belli mi acaba?

@tr123456
    Hangi Şube Olduğu Konusunda Bilgim Yok Ancak Bugün İzmir Karşıyaka Şubesine Sordum Aynı Oranı Verdiler.
    Tüm Şubeler Veriyor Gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Financial Times'ın yayımladığı analize göre, Türkiye'de gerçek enflasyon gösterilenden çok daha yüksek. ABD'li profesör Steve Hanke, yıllık enflasyon oranının yüzde 39.2 olduğunu öne sürerken, enflasyon hesaplamasından hareketle faizin de yüzde 40'ın üzerinde olması gerektiğini belirtti.
    Yok artik Lebron James.Kandirildigimizin farkindayiz da o kadar da degil.Eger bu rakamlar dogru ise ,niye daha onceleri aciklanmiyor da Secime az bir sure kala ortaya cikariliyor ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Cuma Hutbesinde Hocalar hep Faizden bahsetti.Cok diken ustu bi konu yalniz.Faizden alip Altin veya Dolar alsak ne karimiz olabilir ?

• TEB global genç hesap 3 ay hoşgeldin 16,50 vadesizde para tutma şartı yok 25 yaş altı açabiliyor hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: Logerline

Bugun Cuma Hutbesinde Hocalar hep Faizden bahsetti.Cok diken ustu bi konu yalniz.Faizden alip Altin veya Dolar alsak ne karimiz olabilir ?
    Suan bilememde hocam gecen yildan bugune gram altin %33 usd %28 euro %33 degerlendi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.